kek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ben beğendim, siz de beğenirsiniz, herkes beğenir. http://game-oldies.com/ emu derdi yok, yükleme derdi yok. tek eksiği multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 enteresan, bunların hepsi abandonware olmaması lazım ama. nasıl kanuni sıkıntıya girmeden yapabilmişler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 sesler sorunlu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Yuh süper bir site ya. Laptopda enter yok napcaz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Certhas said: sesler sorunlu bende. yip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sam said: enteresan, bunların hepsi abandonware olmaması lazım ama. nasıl kanuni sıkıntıya girmeden yapabilmişler anlamadım. legal oldugunu nerden cikardin ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 forumunda bakınca admin "yaşadığınız yere göre değişir yasal olup olmadığı" demiş de, anlatımı kendi bulundukları yerde yasaya aykırı değil yaptıkları gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Hahaha muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sam said: forumunda bakınca admin "yaşadığınız yere göre değişir yasal olup olmadığı" demiş de, anlatımı kendi bulundukları yerde yasaya aykırı değil yaptıkları gibiydi. sdfsd veya burada kanun yok birader sen kendi ülkene bak demeye çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Olay zaten seslerdi. Onlarında yarısı bozuk gibi (bir kaç deneme yaptımda). Tuşlar ayarlanmıyorsa kötü, bir oyundaki tuş dizilimi alakasızdı. Normalde ya hafifler üstde olur yada yumruklar üstde olur. Ama benim denediğimde karışıktı. ŞOORYUUKEEEEEN diyorum DAPDAPDUKENNNNN çıkıyor olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ben metal slug denedim seslerde sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Sam said: enteresan, bunların hepsi abandonware olmaması lazım ama. nasıl kanuni sıkıntıya girmeden yapabilmişler anlamadım. http://i.imgur.com/r43I8Zg.jpg nintendo oyunlarini gorunce direk anlamani beklerdim ben senin ya. nintendo virtual console ayagina bu 20-30 senelik oyunlarini FP okutmak varken nasil boyle birseye musade etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ahah zaten pokemon görünce dedim abandonware olamaz, oradan bu soru doğdu lol. http://3.bp.blogspot.com/-ye2xkNwWRPo/T_vMRLxE9cI/AAAAAAAAARA/52bamI5Zk6Q/s1600/iwatayen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Güzelmiş ekledim bookmarklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tsubasa yok. ama güzel site gene de. bu arada retro'nun kralı http://pica-pic.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar