BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 gün içinde wifi ve gps kapalı dolanıyorum, günlük intenet kullanımım telefonda toplasan 2 saat falandır fb, whatsapp, tarayıcı. bi de sıçmaya gittiğimde oyun oynuyorum o da toplasan 10 dakikayı geçmez gün içinde hiç şarja bağlamazsam (sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum) akşam (17:30) servise bindiğimde %14 falan kalıyor nexus 4, daha bir yılını doldurmadığı için mi öyle diyordum ki ev arkadaşım 1,5 yıldan fazladır kullanıyor onda da durum aynı ama yine de müsaitsem %50 ye geldiğinde şarja takıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ulan bi kere 3g yi kapatmıştım ertesi gün öğlene kadar gitmişti şarjı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Degistirilebilir pilli olan telefon tercih ediyorum ben, en sagliklisi o. Oyle erviste degistim degil, kendin tak cikar olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 PrudenT said: değiştirir baya daha fazla ısınıyor çünkü. ki benim telefonda bizzat gördüm yani gece dizi vs açıp yatıyodum şarjdayken. 24-40 saat giderdi 1-2 ay içinde 20yi geçmez hale geldi yani sdflö o zaman gpsde açma wirelessda kullanma oyunda oynama hepsi cpu kullanıyo hepsi ısı üretiyo cunku hatta en kotusu cebine koyma hem ilerdeki nesillerine hemde telefona yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 + komple kapatan coverlardan kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Iphone alinca 2 sene dertsiz tasasiz sarj ediyosun bisi olmuyo. Hatta benim eski iphone4 pederde, hala sarjinda sorun yok, kac sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ben buna bakiyorum hiç yanılmadı şimdiye kadar. http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_charge_when_to_charge_table Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 5 aylık iPhone dün şarj ettin bitti bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 biryerde görmüştüm şarz olurken telefonla konuşurken elinde patlamış adamın yüzü yanmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 BabacumMostors said: gün içinde wifi ve gps kapalı dolanıyorum, günlük intenet kullanımım telefonda toplasan 2 saat falandır fb, whatsapp, tarayıcı. bi de sıçmaya gittiğimde oyun oynuyorum o da toplasan 10 dakikayı geçmez gün içinde hiç şarja bağlamazsam (sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum) akşam (17:30) servise bindiğimde %14 falan kalıyor nexus 4, daha bir yılını doldurmadığı için mi öyle diyordum ki ev arkadaşım 1,5 yıldan fazladır kullanıyor onda da durum aynı ama yine de müsaitsem %50 ye geldiğinde şarja takıyorumLG G2 alaydın bunların hiçbiri yaşanmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ben telefonumdan memnunum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Vulcan_Lionheart said: biryerde görmüştüm şarz olurken telefonla konuşurken elinde patlamış adamın yüzü yanmıştı.. A1300 serisi şarjlarda ısınma problemi var. Apple bu şarjları piyasadan topluyor. Zorlu Center'da ücretsiz değişim yapıyorlar. Şarj aletlerinizin model numarasına bakın A1300 ise patlama riski her zaman var. Aşırı ısınıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 BonePART said: PrudenT said: değiştirir baya daha fazla ısınıyor çünkü. ki benim telefonda bizzat gördüm yani gece dizi vs açıp yatıyodum şarjdayken. 24-40 saat giderdi 1-2 ay içinde 20yi geçmez hale geldi yani sdflö o zaman gpsde açma wirelessda kullanma oyunda oynama hepsi cpu kullanıyo hepsi ısı üretiyo cunku hatta en kotusu cebine koyma hem ilerdeki nesillerine hemde telefona yazık of abi şarj ederken zaten ısınıyor ekstradan ısı işte ne gerek var. denedim sıçtı pil ömrü diyorum daha ne diyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Hangi telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 IPHONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Guzel espiri. Hangi telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 xperia sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ... Yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 iphoneların şarjı bundan da az gidiyor lan size yazık asıl ben değiştiricem, ama sen yine iphone alıcaksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Hem suclu hem guclu... Cok yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 suçlu değil fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 o zaman hep usb'den şarj edelim daha az ısınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ben tek sebebinin ısınma olduğunu söyleyemem yani nerden bileyim onu sonuçta. sıcaklık bu pillere zararlı kaçınabildikçe kaçınmak lazım onu diyorum sadece. öyle ya da böyle benim batarya yattara oldu bu sebepten sdfşlösd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 i5 var. 1 seneyi geçti, sıfır almıştım. gün içerisinde whatsapp tarayıcı haber fln takılıyorum. okey oynuyorum online. evde de aynı şeyler. ama sürekli dğeil yani. sabah şarjdan çektiysem işe giderken, ertesi sabaha %20-%30 civrında şarjım kalıyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 5 charging myths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar