Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şarj olurken telefonu kullanmak bataryaya zararlı mı?

telnedim

Öne çıkan mesajlar

gün içinde wifi ve gps kapalı dolanıyorum, günlük intenet kullanımım telefonda toplasan 2 saat falandır fb, whatsapp, tarayıcı.

bi de sıçmaya gittiğimde oyun oynuyorum o da toplasan 10 dakikayı geçmez

gün içinde hiç şarja bağlamazsam (sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum) akşam (17:30) servise bindiğimde %14 falan kalıyor

nexus 4, daha bir yılını doldurmadığı için mi öyle diyordum ki ev arkadaşım 1,5 yıldan fazladır kullanıyor onda da durum aynı

ama yine de müsaitsem %50 ye geldiğinde şarja takıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

değiştirir baya daha fazla ısınıyor çünkü. ki benim telefonda bizzat gördüm yani gece dizi vs açıp yatıyodum şarjdayken. 24-40 saat giderdi 1-2 ay içinde 20yi geçmez hale geldi yani sdflö

o zaman gpsde açma
wirelessda kullanma
oyunda oynama
hepsi cpu kullanıyo
hepsi ısı üretiyo cunku
hatta en kotusu cebine koyma
hem ilerdeki nesillerine hemde telefona yazık
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

gün içinde wifi ve gps kapalı dolanıyorum, günlük intenet kullanımım telefonda toplasan 2 saat falandır fb, whatsapp, tarayıcı.

bi de sıçmaya gittiğimde oyun oynuyorum o da toplasan 10 dakikayı geçmez

gün içinde hiç şarja bağlamazsam (sabah 6:30 da şarjdan çıkarıyorum) akşam (17:30) servise bindiğimde %14 falan kalıyor

nexus 4, daha bir yılını doldurmadığı için mi öyle diyordum ki ev arkadaşım 1,5 yıldan fazladır kullanıyor onda da durum aynı

ama yine de müsaitsem %50 ye geldiğinde şarja takıyorum
LG G2 alaydın bunların hiçbiri yaşanmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

biryerde görmüştüm şarz olurken telefonla konuşurken elinde patlamış adamın yüzü yanmıştı..

A1300 serisi şarjlarda ısınma problemi var. Apple bu şarjları piyasadan topluyor. Zorlu Center'da ücretsiz değişim yapıyorlar.

Şarj aletlerinizin model numarasına bakın A1300 ise patlama riski her zaman var. Aşırı ısınıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

PrudenT said:

değiştirir baya daha fazla ısınıyor çünkü. ki benim telefonda bizzat gördüm yani gece dizi vs açıp yatıyodum şarjdayken. 24-40 saat giderdi 1-2 ay içinde 20yi geçmez hale geldi yani sdflö

o zaman gpsde açma
wirelessda kullanma
oyunda oynama
hepsi cpu kullanıyo
hepsi ısı üretiyo cunku
hatta en kotusu cebine koyma
hem ilerdeki nesillerine hemde telefona yazık

of abi
şarj ederken zaten ısınıyor ekstradan ısı işte ne gerek var. denedim sıçtı pil ömrü diyorum daha ne diyim yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...