Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 $39.99 $31.99 USD divinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Divinity %20 indirimde! patlatalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 banished gene %50 aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 RED TEAM WAS The Biggest Winner 6,431,337 points scored and 4 days won We’ve reached the end of the board and the end of the sale. Winners or losers, each team will be remembered for their unique contributions to the melee. Everyone who participated by joining a team will be awarded a team badge. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 %75 olsa alacaktım.. yaz sonuna alınır banished.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 4 kere kazandıkda bizden kimse beleş oyun alabildi mi? yok =p http://store.steampowered.com/promotion/summer2014faq/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Banished'i şimdi sizden gördüm de bir bakayım dedim bayağı ilgimi çekti. Bir dahaki indirime artık. Ben Brothers ile Skyrim alarak kapattım bu indirimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 mmo sandbox birşeyler var mı son furyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 5 kasa oyun almışım toplamda Quantum Conundrum DLC Puzzle Pack 1 Desmonds Debacle Quantum Conundrum IKE-aramba DLC Deadlight UFO: Aftermath UFO: Aftershock Mark of the Ninja: Special Edition DLC Commandos Pack UFO: Afterlight Dishonored: The Brigmore Witches (ROW) Total War™: ROME II – Hannibal at the Gates Total War: ROME II - Caesar in Gaul Strike Vector Hard Reset: Extended edition Mars: War Logs BioShock Triple Pack Endless Space + Disharmony OddBoxx Elven Legacy Collection Castle Crashers Magicka ARMA: Cold War Assault Syberia Collection Space Hulk The Blackwell Bundle Fable The Lost Chapters Kingdoms of Amalur: Reckoning - Complete Pack Sleeping Dogs Payday: The Heist PAYDAY The Heist: Wolfpack DLC A New Beginning - Final Cut E.Y.E.: Divine Cybermancy Shadowrun Returns The Bureau: XCOM Declassified Marlow Briggs POSTAL Far Cry 3 - Blood Dragon Rochard Flight of the Icarus XCOM: Enemy Unknown: Slingshot DLC Far Cry 3 The Last Remnant Ghost Master bunlar bana kışa kadar yeter :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 M&M X yine cikmadi. Ben de Etrian Odyssey: Millenium Girl ve Divinity aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Dishonored goty edition almaya gerek var mı 2 katı daha pahalı boşuna almayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 tom raider alsammı nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Alcest said: Dishonored goty edition almaya gerek var mı 2 katı daha pahalı boşuna almayayım trials harici diğer iki dlc iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Divine %50 olmalıydı.. 20 ne ya.. pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 2 tf2 key'e euro truck sim 2 takaslayacak var mı la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 said: BLUE TEAM WAS Under the Radar Least points stolen from them and least days won takimimla ne kadar ovunsem az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 GONDARCENGIZ said: tom raider alsammı nasıldır Ben baya eğlenmiştim güzel oyun patlat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Spyro said: said: BLUE TEAM WAS Under the Radar Least points stolen from them and least days won takimimla ne kadar ovunsem az :) Haha, mavi takım mezarcılardı, sen de benim gibi mezarcıymışsın demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Alcest said: Dishonored goty edition almaya gerek var mı 2 katı daha pahalı boşuna almayayım Knife of Dunwall ve Witches baya iyiler. Öyle boktan dlc değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Seru said: 2 tf2 key'e euro truck sim 2 takaslayacak var mı la. Euro Truck Simulator 2 Gold (75%) --- 2.5 keys http://www.steamtrades.com/forum/lUXbV/cheap-ru-store-summer-sale-encore-day-all-deals-daily-deals-flash-deals-w-tf2-keys/page/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Rewendor said: Spyro said: said: BLUE TEAM WAS Under the Radar Least points stolen from them and least days won takimimla ne kadar ovunsem az :) Haha, mavi takım mezarcılardı, sen de benim gibi mezarcıymışsın demek ki :P yine her gun 1 puanim var takima ama o da olur da 1. olursak wishlistten oyun kazanma sansim olsun diye.. bosa caba resmen heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Onu 2. 3. olan takımlarada ödül verecek şekilde değiştirdiler sonra =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 abi ben badgeleri craftlamak için gereken kartları biriktirip hazırda beklettim. baktım ki kazanacağız o günü o zaman craftladım. evet mavi takımdanım sdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bende maviyim kazandığımız gün gittim marketten 1 tane hotline miami kartını aldım eksik olan craftladım axaxaxax summer pahalı geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Steam neden böyle yarma bi sistemle yaptı ki ya çekiliş olayını. Umarım devam ettirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar