Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Alıştınız artık , red team winz again =p 1 beleş oyun gelmiyor tabi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 neutrino said: sabonis said: gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi? Kerbal her centi hakediyor. bir Rus'un bana 7 dolar borcu var, bioshock+pass aldıracaktım region locked çıktı, kerbal'e sulanmak üzereyim şimdi alsam mı diye düşünürken bu mesajı gördüm, kerbal space program başlığına baktım, adam fanboi'un bayrak taşıyanıymış, parsellemiş kerbal başlığını sadhfuah ama çok da merak ediyorum kerbal'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 yalnız şartları var o hediyeleri kazanabilmek için onları yaptınız mı? Steam Summer 2014 Bonus Summer Adventure Sweepstakes Sweepstakes Rules NO PURCHASE NECESSARY. Void where prohibited by law. Eligibility: Entry open to any user holding a Steam account in good standing, with a Wishlist containing at least three (3) single game titles that are currently available for purchase during the Sweepstakes. Entrants may win more than one day during the Sweepstakes, but they must have enough titles in their Wishlist to cover awards for each winning day. The Sweepstakes will run ten days, from 10 AM PDT June 19 to 9:59:59 AM PDT June 29, 2014. No payment is required; a Steam account may be established without purchase. One (1) entry per user for each day of the Steam Summer Sale 2014, as describe below. Multiple entries/multiple Steam accounts will be disqualified. Employees of Sponsor (including directors and officers) and their immediate families or affiliates are not eligible. Entry: During each 24-hour period, a user can earn points for their team by crafting the Summer Adventure 2014 Badge. Entrants will randomly assigned to a team when the click “Join a Team” or when they craft a badge during the Sweepstakes. Entrants may change teams only if they receive or trade for a “Change Team” token, earned during the Sweepstakes. At the end of each daily period, the team with the greatest number of points will be deemed winner. Any user who has earned points for that period’s winning team will be entered into the sweepstakes for that period. All periods start at 10:00:00 AM Pacific Daylight Time on the first date listed, and end 9:59:59 AM PDT one day later. Alternate Entry: To manually enter the Sweepstakes, each eligible entrant must print his or her name, address, city, state, country, postal code, email address, Steam account name, and telephone number, as well as the day of the sale that the entry is for, on a self-addressed 4”x6” note card and mail the completed form to: Valve Corporation, P.O. Box 1688, Bellevue, WA 98009-1688. Note cards mailed in envelopes will not be accepted prior to June 19, 2014. Note cards mailed in envelopes and postmarked between June 19 and June 29, 2014 will be accepted. No e-mailed or faxed alternate entries are eligible. Facsimiles, photocopies or mechanical reproductions of entries will be void. Alternate entries received after July 1, 2014 will not be eligible for any Sweepstakes. Each user may submit one alternative entry per the day from June 19 to June 28; each day’s entry must be postmarked on that day. Proof of sending or submitting an alternate entry is not proof of receipt of such alternate entry. Entries generated by script, macro or other automated means will be void. Sponsor is not responsible for misdirected, incomplete, lost, late, illegible, undelivered, inaccurate or delayed entries, or for technical, hardware, or software failures of any kind, lost or unavailable network connections, or failed, incomplete, garbled or delayed computer transmissions or other errors or problems that may limit or affect a person’s ability to participate in the Sweepstakes. In the event of sabotage, acts of God, terrorism or threats thereof, computer virus or other events or causes beyond the Sponsor’s control, which corrupt the integrity, administration, security or proper operation of the Sweepstakes, Sponsor reserves the right, in its sole discretion, to modify, cancel or suspend the Sweepstakes. In the event of cancellation, Sponsor reserves the right to award prizes from among all eligible, non-suspect entries received prior to the event requiring such cancellation. False or deceptive entries or acts will render the entrant ineligible. Winners: Sponsor will select thirty (30) winners by random drawing from the point-scoring members of the winning team for each of the ten (10) days. Drawings will be held within 24 hours from the end of each period. No later than August 1, 2014, Sponsor will hold a random drawing for alternative entries received, using the same odds as applied for corresponding day’s actual regular drawing (determined by the number of point-scoring team members on that day’s winning team). Sponsor will award prizes to each such alternative entry winner. Sponsor will contact each winner via email to the address registered to the winning account. The decision of the Sponsor will be final and binding in all matters. Prizes: Each winner will receive the top three (3) single game titles ranked in his or her Steam Wishlist, which are currently available for purchase at the time prizes are awarded. Prize value depends on games in Wishlist; Steam pricing during the sweepstakes period will determine game value. Prizes are not assignable or transferable. Odds of winning depend on the number of eligible entries received and the number of members on the daily winning team. The winners are solely responsible for any taxes applicable to the prizes. Release: By entering into this contest, each entrant agrees to release, discharge, and hold harmless Sponsor from any liability whatsoever, and waive any and all causes of action, related to any claims, costs, injuries, losses, taxes, expenses or damages of any kind, either at law or in equity, whether known or unknown, arising out of or in connection with this sweepstakes, including the possession, use or inability to use any prize. If chosen as a winner, each entrant hereby consents to the use of his/her name, likeness, photograph in any and all media for promotional purposes in any manner by Sponsor, its designees and its advertising and promotion agencies without further compensation or notification, except where prohibited by law. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 wishliste 3 oyun ekle ve takımına o gün puan kazandır. bunun dışında bir koşul yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 sabonis said: neutrino said: sabonis said: gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi? Kerbal her centi hakediyor. bir Rus'un bana 7 dolar borcu var, bioshock+pass aldıracaktım region locked çıktı, kerbal'e sulanmak üzereyim şimdi alsam mı diye düşünürken bu mesajı gördüm, kerbal space program başlığına baktım, adam fanboi'un bayrak taşıyanıymış, parsellemiş kerbal başlığını sadhfuah ama çok da merak ediyorum kerbal'i. sdfsd abi ilk başta zorlanacaksın büyük ihtimalle ama kendi uzay gemini tasarlayıp yörüngeye oturtmak istiyorsan, gezegeninin uydusuna bayrak dikmek ve hatta diğer gezegenlere araç göndermek istiyorsan (ki çok zor) bundan daha iyisi yok. Gayet gerçekçi, yapabileceklerinin sınırı tamamen sana kalmış. Full sürümde kariyer modu da olacak, multiplayer için de çalışmalar var sanırım. Bir noktada tıkanıp kalırsan youtube'dan videolara bak, scott manley diye bir hayvan var hele izledikçe gaza geliyorsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 abi borderlands 2 de tek eksik dlcim Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, bitek onun fiyatını indirmemişler düzgün sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 en kötü dlc o olabilir asdas dungeons and dragons temalı olanı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Norak said: abi borderlands 2 de tek eksik dlcim Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, bitek onun fiyatını indirmemişler düzgün sdfsdvault hunter pack 1 ve 2 varsa çokta önemi yok. Abi bu kadar adamda var şu oyun coop oynayacak adam bulamadım. Bende mi sıkıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Artık ilk 3 takım oyun kazanabiliyormuş http://i.imgur.com/trLyF31.jpg Benim takımım http://i.imgur.com/FI6yjro.jpg ... http://i.imgur.com/IgMyx.gif Kazanacağımızdan da değil ama işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 neutrino said: sabonis said: neutrino said: sabonis said: gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi? Kerbal her centi hakediyor. bir Rus'un bana 7 dolar borcu var, bioshock+pass aldıracaktım region locked çıktı, kerbal'e sulanmak üzereyim şimdi alsam mı diye düşünürken bu mesajı gördüm, kerbal space program başlığına baktım, adam fanboi'un bayrak taşıyanıymış, parsellemiş kerbal başlığını sadhfuah ama çok da merak ediyorum kerbal'i. sdfsd abi ilk başta zorlanacaksın büyük ihtimalle ama kendi uzay gemini tasarlayıp yörüngeye oturtmak istiyorsan, gezegeninin uydusuna bayrak dikmek ve hatta diğer gezegenlere araç göndermek istiyorsan (ki çok zor) bundan daha iyisi yok. Gayet gerçekçi, yapabileceklerinin sınırı tamamen sana kalmış. Full sürümde kariyer modu da olacak, multiplayer için de çalışmalar var sanırım. Bir noktada tıkanıp kalırsan youtube'dan videolara bak, scott manley diye bir hayvan var hele izledikçe gaza geliyorsun sdfg bütün yorumlar oyunun muhteşem olduğu yönünde ama 6 ayda 1 falan update çıkarıyorlarmış, bir de minnacık bir halta yaramayan update'ler falanmış.. o biraz canımı sıktı. oyunda aralık ayından beri hiçbir şey değişmemiş, 1 patch gelmiş 11 tane bug düzeltmiş tamı tamına. bu yani ashdfuhasuh ama böyle yazan adam bile "oyun muhteşem ama işte developerlar boka sardı, o yüzden bence almayın" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 abi artık değil galiba o 2-3 gün önce de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 @sabonis abi o dediğin malesef nedense hemen hemen tüm early access'lerin yaşadığı bir sorun. dev günlüklerini takip ediyorum ara sıra, popüler olduktan sonra saçma sapan yan işlere sardılar niyeyse. Şimdiye kadar early access aldığım tüm oyunlara pişman oldum -bu hariç-. Artık almıyorum zaten early access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kırmızılar 2-3 gündür domine ettiği için pek bakmıyordum, görmemişim o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 update cıkmasade oyun yamma halde zaten, gerisi üstüne kaymak. bide zağlam bi sru modu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben badge yaptim ya acik ara sonuncuyuz bugun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 KIRMIZIII KIRMIZII EN BÜYÜK KIRMIZIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben yeşilim,dinimizin ve cigaranın rengü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 neutrino said: @sabonis abi o dediğin malesef nedense hemen hemen tüm early access'lerin yaşadığı bir sorun. dev günlüklerini takip ediyorum ara sıra, popüler olduktan sonra saçma sapan yan işlere sardılar niyeyse. Şimdiye kadar early access aldığım tüm oyunlara pişman oldum -bu hariç-. Artık almıyorum zaten early access. Cuce said: update cıkmasade oyun yamma halde zaten, gerisi üstüne kaymak. bide zağlam bi sru modu var learning curve çok mu fena? 20'li yaşlarda bile uzun sürede öğrenilen oyunlara gıcıktım, şimdi hiç çekemem. ama baya merak ediyorum Kerbal'i o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 fena,. ama ölüm curve'u deil. ehüehe yörüngeye cıktım! diye sevinip, bilmem kac saat sonra, ehüeühe duna ya ve 4 uydusuna tek aracla gidip carrier gibi 4 ufak landerı indirip tekrar kaldırıp yörüngede bulusup geri getirdim! falan diye sevciniyosun. ogrenıcek bi sürü sey olduğundan deil yani curve, sadece minik detaylar ve fizik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 az önce aldım oyunlar iptal edebiliyor muyum para iadesi falan? enparadan %50steam indirmi geldi çünkü aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 iade yok steamde, preorder harici sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 onuda bi kereliğine yapıyolar ama o bile muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 gabe indirimleri abarttı http://i.imgur.com/EU7QgqC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 benim pre order a oyun çıktıktan sonra yapmışlardı. Çıkmadan önceki reklamlarıyla çıktıktan sonraki halinin alakası yok demiştim, al hadi bir kereliğine cüzdana parayı koyalım demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bende beklemedim daha fazla indirime girermi diye cs:go yu aldim bakalim. En son 5-6 sene once oynadigim icin baya bi guzel geldi grafikler vs. Keske daha once alsaymisim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar