Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten adamlar indirim yapmıyor o %15 de steamin kendi komisyonundan bir miktar vazgeçmesi sonucu oluştu.

Ama ilerleyen zamanlarda olacağını düşünüyorum, Bohemia indirimi sever Arma 2 Complete 'i 2$ 'a aldığımı bilirim.
Mesaj tarihi:
Yorumları okudum hep pozitif,

5 saat sonra biticek,

Bi tavuk döner parası bi günde yemeyi ver.

Edit: Aldım ben bu arada,
Edit2: 54 mb setup var lol
Edit3: Kurdum online insan var.
Edit4: Fazla Indie duruyor, mc'nin o fizikteki üstünlüğü bunda yok gibi biraz da salakça ama bu kadar ufak bi oyun için yine baya şey düşünmüşler denizde yüzerken köpek balığı kaptı filanasdasf
Edit5: Oyun daha çok lego ya benziyor.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

http://www.youtube.com/watch?v=S0ubB27Qbe0

Oha araba var. Alınır bu.

uzay mekigi bile var ahadh araba ney.

her ama inanilmazmis butun oyunlarin modunu yapmislar galiba
Mesaj tarihi:
Liebe said:

indirimde alıp en çok beğendiğim oyun, naruto. çoook zevkli naruto seven varsa kaçırmasın abi oturup izliyorum tekrar da olsa

kaça düştüydü naruto? şu an %50 de. ona göre steamtradesten bakayım, kaçırdık gene.
Mesaj tarihi:
L.A. Noire oynayan var mı ya reviewlara baktım da, bu oyun film olsa oscar alır diyen bile olmuş. Ne hype dönmüş belli değil.

Gerçi daha flash sale için oylamada ama yanında skyrim ve sleeping dogs da var kazanır herhalde.
Mesaj tarihi:
aww yis, listemden kaldı 2 onlarda dlc. zaten, toplamı 7-8$ bişi,

şu son indirimlerle araya 2 oyun daha ittirdim rahatça. son güne raat random 3-5 bişi alabilirim gibi.

50+ oyun + birkaç dlc toplam 117$ etmiş benim lol
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

L.A. Noire oynayan var mı ya reviewlara baktım da, bu oyun film olsa oscar alır diyen bile olmuş. Ne hype dönmüş belli değil.

Gerçi daha flash sale için oylamada ama yanında skyrim ve sleeping dogs da var kazanır herhalde.

Baya gameplay var. Oyun baslarda inanilmaz keyifli sonra biraz rutine bagliyor. Ama tum hikayeler birbirinden eglenceli, bence al. Baya baya bira misir la oynamisligim var oyunu
Mesaj tarihi:
vaay resimlerine tam bakmamıştım da bildiğin john noble varmış oyunda hahah.

tamamdır sağ olasın alayım ben bunu. flash'a girmese bile %70 indirimi varmış alınır her türlü.
Mesaj tarihi:
walking dead gelmez. 50 geldi, yeni bi oyun için iyi bile.
tomb raider ise 80 veya 85 geldi zaten, kaçırdın heralde. bi daha gelebilir, hatta son gün gelme ihtimali muhtemel AAA title olduğu için.
  • Yeni Oluştur...