Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 android oyunundan hallice şeyleri community choice ve flash sale'e koyuyolar kaç gündür biri de çıkıp aga bu nedir demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bütçe takip programı flash sale'de daha nolsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 transistor cikali iki ay olmadi, satislari da iyi summer sale hatrina sembolik gibi bir indirim olur en fazla, biraz daha surumden kazanacaklari ikinci dalgalarin vakti degil henuz ki su castle story alpha release %33 aliyorken transistorun girmemesine sevinirim ne yalan soyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 türklerin çoğunluğu mavi takımda ondan hep sonuncuyuz. "pfff ben craftlasam, oyun satın alsam nolcak ki 10 puanla lider olcaz sanki :S " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Çok kötü ya bu sale. Son haftasonu diye bombaları sıraya dizmezlerse hiç beklediğimi vermedi yani. Şu ana kadar tek adam gibi indirim Rome II'de oldu heralde. Genel indirim hali iyi tabii de DEV İNDİRİM yapılan oyunlar çok çok cılız geldi bana. Bakalım son 4 gün neler görücez. edik: Son community oylamasını sırf içinde "BOK GİBİ AMA ADINDA STAR WARS GEÇEN OYUN" var diye şu pakedin kazanmış olmasına ayrıca ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 oylama diyince baktim ve blockland diye bir sey var minecraftten farki ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 star wars battlefront 2 yede boktan dendi. ahaha pati hep boyle kotu kal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Fly said: oylama diyince baktim ve blockland diye bir sey var minecraftten farki ne ? Konsept Lego ve survival değil, düz tasarım eğlenmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Son gün zaten encore day olur, en çok satan 9 tane oyunu koyarlar tekrardan. Ama hakkaten flash saleler BU ELİMİZDE KALDI 2 DOLAR ATIVER HADİ HADİ resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 knox said: star wars battlefront 2 yede boktan dendi. ahaha pati hep boyle kotu kal ya As of May 31, 2014, online functionality, including network multiplayer and wireless chat, will no longer be available for this title. "Zaten 9 yıllık oyundu bir de içini boşalttık, adı Star Wars işte, elbet alırsınız ehehe" diye indirim. Hep böyle kötü satın al Pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi lütfen age of wonders 3 gelsin encore day'de alacağım bu sefer hadi dsdsf. birde battlefront'a laf gelmiş. kotor ve jedi academy dışında yapılmış en iyi star wars oyunudur battlefront 2. eski ama işte. addictive multiplayer'a onu koyacağına şiviliriyi koy mesala. official serverları kapanmış şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 online features kapandi diye oyle dediysen ona lafim yok. kurdugun cumluden farkli anlasiliyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 valla diger secenek daha iyiydi. sw olan tarafın oylamayı kazanmasına ben de uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 M&M X bekliyorum, cikmiyor. Surada almayi istedigim tek oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Baggio said: Fly said: oylama diyince baktim ve blockland diye bir sey var minecraftten farki ne ? Konsept Lego ve survival değil, düz tasarım eğlenmece. Alınır mı acaba, bi tavuk döner parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://www.gameranger.com/ da çalışıyor ve oynanıyor bf2 multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Survival isterik. Nerede Rust, nerede Dayz, nerede Project Zomboid?! Bu postla da geri dönüş yaptık sanırım. Gerçi çok olmadı gideli ama hoşbulduk paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 project zomboid ve dayz daily sale'lerde vardı. zomboid flash sale'a düşmüş de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 İlk 2 gün bakamadım, herhalde şansıma o ara girdi ve bitti. Neyse, son günü bekleyelim, sevindirirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 red team adama tecavüz eder akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Zomboid bikaç kere çıktı dayz bi ilk gün %15 vardı. Flashta falan gelebilir ama çok düşeceğini sanmıyorum. Bide şuna; Narius said: Fallen enchantress gelmiş yine var mı oynayan nasıl alınır mı? 8$ olması muallakta bırakıyor. yorum pls reviewlarda her telden çalmış arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Narius said: Zomboid bikaç kere çıktı dayz bi ilk gün %15 vardı. Flashta falan gelebilir ama çok düşeceğini sanmıyorum. O %15 indirimi gördüm ama illa ki bir daha indirime girer diye ciddiye almamıştım, pişman olmam umarım. %33'e bile tavım ya. Ha bir de, cccredarmyccc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Lord_Argos said: Baggio said: Fly said: oylama diyince baktim ve blockland diye bir sey var minecraftten farki ne ? Konsept Lego ve survival değil, düz tasarım eğlenmece. Alınır mı acaba, bi tavuk döner parası Bende buna baktim fpshooter falan da var hala online oynayan var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Abi salein bir günü %15 olmuş birşey başka bir günü %33 olmaz sddffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar