Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

transistor cikali iki ay olmadi, satislari da iyi
summer sale hatrina sembolik gibi bir indirim olur en fazla, biraz daha surumden kazanacaklari ikinci dalgalarin vakti degil henuz

ki su castle story alpha release %33 aliyorken transistorun girmemesine sevinirim ne yalan soyleyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü ya bu sale. Son haftasonu diye bombaları sıraya dizmezlerse hiç beklediğimi vermedi yani. Şu ana kadar tek adam gibi indirim Rome II'de oldu heralde.

Genel indirim hali iyi tabii de DEV İNDİRİM yapılan oyunlar çok çok cılız geldi bana. Bakalım son 4 gün neler görücez.

edik: Son community oylamasını sırf içinde "BOK GİBİ AMA ADINDA STAR WARS GEÇEN OYUN" var diye şu pakedin kazanmış olmasına ayrıca ayar oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

star wars battlefront 2 yede boktan dendi.

ahaha pati hep boyle kotu kal ya

As of May 31, 2014, online functionality, including network multiplayer and wireless chat, will no longer be available for this title.

"Zaten 9 yıllık oyundu bir de içini boşalttık, adı Star Wars işte, elbet alırsınız ehehe" diye indirim.

Hep böyle kötü satın al Pati.
Sosyal ağlarda paylaş

abi lütfen age of wonders 3 gelsin encore day'de alacağım bu sefer hadi dsdsf.

birde battlefront'a laf gelmiş. kotor ve jedi academy dışında yapılmış en iyi star wars oyunudur battlefront 2. eski ama işte. addictive multiplayer'a onu koyacağına şiviliriyi koy mesala. official serverları kapanmış şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Zomboid bikaç kere çıktı dayz bi ilk gün %15 vardı. Flashta falan gelebilir ama çok düşeceğini sanmıyorum. Bide şuna;
Narius said:

Fallen enchantress gelmiş yine var mı oynayan nasıl alınır mı? 8$ olması muallakta bırakıyor.

yorum pls reviewlarda her telden çalmış arada kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...