aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bwahahah alinmiyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 How to Survival tum dlc ler ile %85 indirimde: 2,5 dolares Alınır mı ki? Ps3 'de bile oynarken uyumuştum o kadar bayık bi oyundu ama bilemedim. Oyun hep bi adada dönüyo başka bişi yok ileride ek ada veya şehirler eklense gideri olurmu ondan da emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sabonis said: gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi? Kerbal her centi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sabonis said: gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi? Kerbal her centi hakediyor. aquila said: kerbala o para verilir mi lan, baska bisey al. akila yetememiş kerbala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 %90'nını oynamadığım halde bir sürü oyun almışım,alacak birşey yok resmen.Metal Slug aliyim bari sdfdsf Dark Souls 2'ye şöyle bi %50 patlatsalar negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 3 oyunda gozum vardi: Rayman legends, wasteland 2, baldurs gate 2 EE. Raymani aldim, wasteland yeterli indirime girmedi, bg2 community vote u kazanamadi. Tesekkurler summer sale cuzdan bu sene kurtuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bioshock Infinite herşeye rağmen oynanması ve konusunun incelenmesi gereken bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 lan yine kırmızı takım yeniyo şaka mı bu gaben bi ayar çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 beyler 2 3 4 6 lazım elimde fakir gibi fazladan 1 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 how to survive a bi dlc pack yapsaymışlar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 how to survive göz kırpıyo ? !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ben eğlendim oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ben How to Survive'a full price vermistim, yokluk ani idi, oyun yoktu..derdim buyuk. %85 indirim yemis, 1-5 saat idare eder derim, crafting falan eglenceli idi..ama cok bisi yok sonrasinda baymisti, baya guzel olabilecekken, olamayan oyunlardan. edit: 6 saat oynamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 13$ u daha gabene teslim ettik hayırlısıylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Liebe said: lan yine kırmızı takım yeniyo şaka mı bu gaben bi ayar çek İlk önce 5 takımı da denediler, kazanıyoruz diye en çok badge craftlayan takım açık arayla kırmızı olmuştur, şimdi de onu devam ettiriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 4 gün kırmızılar sonuncu olmuş. ben bastırılan takımın mor olduğunu düşünüyordum. aslında bu sayıların realtime işlediğine de inanmıyorum. öyle bir altyapı bile yoktur valve'da. bi eleman kafasına göre yükseltip, indiriyor bence sayıları. ya da gaben'ın yeğeni kırmızılardaymış dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://i.imgur.com/6rRsX.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ikaruga pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Yine leş indirimler ya flash saleden düzgün bişey düşüremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Kırmızının gücünü hissediyor musunuz gençler hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Coming Soon - Grand Theft Auto V! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şaka maka rome II indirime giremeden sale bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 8. kez Kart 6 geldi bana. İsteyen varsa 4'le değişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Liebe said: Coming Soon - Grand Theft Auto V!Ekim Kasım gibi çıkarsa, Winter Saleda indirime girer mi acaba onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yaza kadar gelmez ona indirim. okuz gibi satacak cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar