Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
How to Survival tum dlc ler ile %85 indirimde:

2,5 dolares

Alınır mı ki? Ps3 'de bile oynarken uyumuştum o kadar bayık bi oyundu ama bilemedim. Oyun hep bi adada dönüyo başka bişi yok ileride ek ada veya şehirler eklense gideri olurmu ondan da emin değilim
Mesaj tarihi:
sabonis said:

gençler net bir soruyla geliyorum: 10 dolara Bioshock Infinite + Season Pass mi, Kerbal Space Program mi?

Kerbal her centi hakediyor.

aquila said:

kerbala o para verilir mi lan, baska bisey al.

akila yetememiş kerbala sdf
Mesaj tarihi:
3 oyunda gozum vardi: Rayman legends, wasteland 2, baldurs gate 2 EE. Raymani aldim, wasteland yeterli indirime girmedi, bg2 community vote u kazanamadi. Tesekkurler summer sale cuzdan bu sene kurtuldu.
Mesaj tarihi:
Ben How to Survive'a full price vermistim, yokluk ani idi, oyun yoktu..derdim buyuk. %85 indirim yemis, 1-5 saat idare eder derim, crafting falan eglenceli idi..ama cok bisi yok sonrasinda baymisti, baya guzel olabilecekken, olamayan oyunlardan.

edit: 6 saat oynamisim.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

lan yine kırmızı takım yeniyo şaka mı bu gaben bi ayar çek

İlk önce 5 takımı da denediler, kazanıyoruz diye en çok badge craftlayan takım açık arayla kırmızı olmuştur, şimdi de onu devam ettiriyorlar işte.
Mesaj tarihi:
4 gün kırmızılar sonuncu olmuş. ben bastırılan takımın mor olduğunu düşünüyordum. aslında bu sayıların realtime işlediğine de inanmıyorum. öyle bir altyapı bile yoktur valve'da. bi eleman kafasına göre yükseltip, indiriyor bence sayıları.

ya da gaben'ın yeğeni kırmızılardaymış dsdsf
  • Yeni Oluştur...