Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

BlackRose said:

Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir.

abi herkesi eşit sayıda kazandırmaları gerekiyor
sonuçta takımını kendin seçmiyorsun ve yüzbinlerce kişi var takımında
heyecan olsun bilmemne diye böyle salak bişey koymuştur işte

Ha hayır ben onu demiyorum ama. Oylama ile seçtiğimiz community choice yok mu onda kazanan paket hep %61 ile kazanıyor diyorum. Öbürünü zaten geç o belli başından beri 10 günde 2şer kere kazanacak her renkten takım.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Cons said:

BlackRose said:

Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir.

abi herkesi eşit sayıda kazandırmaları gerekiyor
sonuçta takımını kendin seçmiyorsun ve yüzbinlerce kişi var takımında
heyecan olsun bilmemne diye böyle salak bişey koymuştur işte

Ha hayır ben onu demiyorum ama. Oylama ile seçtiğimiz community choice yok mu onda kazanan paket hep %61 ile kazanıyor diyorum. Öbürünü zaten geç o belli başından beri 10 günde 2şer kere kazanacak her renkten takım.

Çakal gabe ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:
yeni bir odeme sistemi ekleyince 7 gün guvenlik icin donduruyor. ornegin bir keresinde esimin kredi kartını ekledim steam e 7 gün guvenlik icin marketi dondurdu. yeni bir makinada yeni bir browser dan login edince de yapıyor aynı şeyi. dolayısı ile daha onceden kullanmadıgınız yeni tanımlanan bir odeme araci ise bu tur sale ler baslamadan 1 hafta once ekleme ve yuklemeleri yapın.

bir kere kullandıktan sonr abir daha boyle kilitleme yok.

Yeni bilgisayardan girince 7 gün süre veriyor da, yeni ödeme için süre olmaması lazım. Bende kayıtlı ödeme yok mesela, sürekli kart bilgisi girip ekliyorum, ödeme olarak kaydet'i seçmiyorum.

Geçen bir oyun göstermiyordu TR'ye, CC'yi US yapıp baktım. Sonra fakeCC cookie'yi götüreyim diye tüm cookie'leri sildim mesela, o yüzden 7 gün trade'e de izin vermiyor, sinir oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Yeni bilgisayardan girince 7 gün süre veriyor da, yeni ödeme için süre olmaması lazım. Bende kayıtlı ödeme yok mesela, sürekli kart bilgisi girip ekliyorum, ödeme olarak kaydet'i seçmiyorum.

tahminimce kart datasını kaydetmez isen onlar da direk saklamıyorlar, ancak kart datasından oluşturulan bir token var tahminen ve her girisinde onceki ile eşleşiyor. bu şekilde tanıyor olabilir.

ya da ben esimin kartını da kaydetmeye calısmıs ve dolayısı ile bu nedenle 7 günü trigger etmiş de olabilirim. cok hatırlamıyorum detayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...