sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 noir syndrome neymiş la ilgimi çekti. android'den greenlight ile steam'e gelmiş, o yüzden biraz şüphe ile bakıyorum ama yine ilgi çekici. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Cons said: BlackRose said: Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir. abi herkesi eşit sayıda kazandırmaları gerekiyor sonuçta takımını kendin seçmiyorsun ve yüzbinlerce kişi var takımında heyecan olsun bilmemne diye böyle salak bişey koymuştur işte Ha hayır ben onu demiyorum ama. Oylama ile seçtiğimiz community choice yok mu onda kazanan paket hep %61 ile kazanıyor diyorum. Öbürünü zaten geç o belli başından beri 10 günde 2şer kere kazanacak her renkten takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 castle crasher aldıysanız dlcleri 0.09 şuan http://store.steampowered.com/app/204360/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Talep indie oyuna doydu abi, artik oyunun icerigi en mukemel olsa bile zaten oynanmamis 50 indie var diyip almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 BlackRose said: Cons said: BlackRose said: Farkettiniz mi bilmiyorum ama oylama sonuçları hep aynı. %61 ile kazanıyor hep kazanan taraf. Dikkat ettim, 4 kere mi ne oldu bu %61 ile kazanmış yine sonuncusu da ve bu kadar büyük bir tesadüf olamaz. Alakasız belki ama onda da işlerine gelen tarafı mı kazandırıyolar nedir. abi herkesi eşit sayıda kazandırmaları gerekiyor sonuçta takımını kendin seçmiyorsun ve yüzbinlerce kişi var takımında heyecan olsun bilmemne diye böyle salak bişey koymuştur işte Ha hayır ben onu demiyorum ama. Oylama ile seçtiğimiz community choice yok mu onda kazanan paket hep %61 ile kazanıyor diyorum. Öbürünü zaten geç o belli başından beri 10 günde 2şer kere kazanacak her renkten takım. Çakal gabe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 rigliyolarsa niye bariz yapsınlar? böyle düşünceğimi bildikleri için ters psikoloji uyguluyolar dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 cidden artık bi "indieleri gösterme 2dk ya lütfen" diye düğme lazım steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Kodlayanlar beceriksizdir belki. Ya da dediğin gibi. Ya da yüzde gerçek oranı yansıtmıyodur. Atıyorum belirli segmentler arasına hep o yüzdeyi yapıştırıveriyodur. HAİN GABEN. Bu sene de aldı paralarımı bir daha para vermeyeceğim. Belki HL3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Norak said: cidden artık bi "indieleri gösterme 2dk ya lütfen" diye düğme lazım steame http://www.cheapshark.com/browse?storeID=0&AAA=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Namessar said: yeni bir odeme sistemi ekleyince 7 gün guvenlik icin donduruyor. ornegin bir keresinde esimin kredi kartını ekledim steam e 7 gün guvenlik icin marketi dondurdu. yeni bir makinada yeni bir browser dan login edince de yapıyor aynı şeyi. dolayısı ile daha onceden kullanmadıgınız yeni tanımlanan bir odeme araci ise bu tur sale ler baslamadan 1 hafta once ekleme ve yuklemeleri yapın. bir kere kullandıktan sonr abir daha boyle kilitleme yok. Yeni bilgisayardan girince 7 gün süre veriyor da, yeni ödeme için süre olmaması lazım. Bende kayıtlı ödeme yok mesela, sürekli kart bilgisi girip ekliyorum, ödeme olarak kaydet'i seçmiyorum. Geçen bir oyun göstermiyordu TR'ye, CC'yi US yapıp baktım. Sonra fakeCC cookie'yi götüreyim diye tüm cookie'leri sildim mesela, o yüzden 7 gün trade'e de izin vermiyor, sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 seigen said: Yeni bilgisayardan girince 7 gün süre veriyor da, yeni ödeme için süre olmaması lazım. Bende kayıtlı ödeme yok mesela, sürekli kart bilgisi girip ekliyorum, ödeme olarak kaydet'i seçmiyorum. tahminimce kart datasını kaydetmez isen onlar da direk saklamıyorlar, ancak kart datasından oluşturulan bir token var tahminen ve her girisinde onceki ile eşleşiyor. bu şekilde tanıyor olabilir. ya da ben esimin kartını da kaydetmeye calısmıs ve dolayısı ile bu nedenle 7 günü trigger etmiş de olabilirim. cok hatırlamıyorum detayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 King Arthur's Gold oynayan var mı? Tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 King Arthur'u ben oynadım. Total War serisinin camelot dönemi büyülü ingiltere'de geçen versiyonu gibi. Ama savaşlar falan daha kötü haliyle. Ben kısa sürede sıkılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Single player'ı 5 dolar etmez yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Dönemi seviyorsan, kötü animasyonlu ve grafikli total war savaşları + büyü falan hoşuna gidecekse, strateji haritasında ek olarak herolar ve heroların yapması için görevler bulunmasıyla oyalanabileceksen 5 dolar eder. Neden sıkıldığımı tam bilmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Bakip alirim dedigim iki oyun da Early Access cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 @kırmızıkartal sağol abi vazgeçtim sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi bi dakka King Arthurlar karışmış sanırım dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben delver aldım, early access'te hala ama fiyatı 2.39$ olunca ne olacak anasını satıyım dedim. bayağı sevimli bir şey gibi. http://www.youtube.com/watch?v=2kDYsXKyBIs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 neutrino said: @kırmızıkartal sağol abi vazgeçtim sanırım sdf A LAN. Bir dakika. King Arthur's Gold'la benim oynadığım King Arthur Gold farklı. GERİ DÖN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 king arthur's gold soldatı yapan elemanın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Redeagle said: neutrino said: @kırmızıkartal sağol abi vazgeçtim sanırım sdf A LAN. Bir dakika. King Arthur's Gold'la benim oynadığım King Arthur Gold farklı. GERİ DÖN. Ahahahah tamam ya benim dediğim indie olan pixel pixel 1,5 saat kalmış napayım tavsiye plx sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Goldu yok ki onun :) Senin dediğin king arthur serisi şu, http://store.steampowered.com/app/24470/ Hatta ikincisi var o da şu, http://store.steampowered.com/sub/13921/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Az kalsın gaben'den para çalacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sabonis said: noir syndrome neymiş la ilgimi çekti. android'den greenlight ile steam'e gelmiş, o yüzden biraz şüphe ile bakıyorum ama yine ilgi çekici. var mı bilen? yok mu gencolar, bunu oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar