eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: level sistemi oyun falan veriyor mu, artısı var mı başka? yoksa bak ben 101002 level'im demek için mi oyun içi item'lar veriyor olması lazım. Mesela dota'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 age of baya oynadım ben biara. ama dotadaki gibi yanındaki adamlar çok iyi değilse tek bi adamdan ötürü patlıyo oyun. 1 saatin de gitmiyo 2 saatin gidiyo oynamak isteyen tecrübeliler için tilthas ekelyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Killer ageofta da ay sakatlandım oy belim vay omzum diye başka alanlarda yaptığın gibi yarım bırakıp kaçıp gidiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 teke tek yapılmıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 axedice said: Killer ageofta da ay sakatlandım oy belim vay omzum diye başka alanlarda yaptığın gibi yarım bırakıp kaçıp gidiyor musun? SDFSDFSDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kaldırdılar amazon'dan age of hd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yeşil napmış öyle, diğer takımlar 313binde dipdibe giderken, yeşil 677bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Şu epic battle fantasy 4 alsam mı turn based eğlenceli bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kongregate den oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Aynen varmış orda gerek yok almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 age ofta kapısalım kapısıcak varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Troublesomez steam ekleyin bu akşam atalım bi The King ekledi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 AoE'ye bol noob geldi bu indirimle. Çerez oldu adamlar ahahah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bu aoe hd'de ranked match yapılabiliyor mu online? Yoksa illa arkadaşlarla mı oynamak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kendime tanıdığım son hakkıda Borderlands 2 GOTY den kullandım. Bu sezonu kapadım böylece. Keşke 7 days to die yerine Skyrim leg edition alsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 neutrino said: Bu aoe hd'de ranked match yapılabiliyor mu online? Yoksa illa arkadaşlarla mı oynamak gerekiyor? Ranked oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 eğer bir noob'u kabul ederseniz, ben de oynarım. en son 8 sene önce mi ne oynadım age of'u o ara çok deli oyuncuydum ama şimdi bir şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hepimiz öyleyiz abi. ilk 5 oyun üstünden geçiyorlar sonra alışıyorsun. bu arada 4.cü Summer Card 6 geldi sıcarım böyle işe ya. Trade etmek isteyen varsa seslenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 axedice said: Killer ageofta da ay sakatlandım oy belim vay omzum diye başka alanlarda yaptığın gibi yarım bırakıp kaçıp gidiyor musun? ya bebe sie sen nerden çıktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aoe vs atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bende oynayabilirim o zaman, hangi ismi ekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tilthas 4lü güçlü bi takım çıkabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Killer'la atıyoruz abi gelecek olan gelsin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Senin olduğun takım güçlü olmaz, olsa olsa rotator cuff tendonitis olur bwahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 maç davetlerini oyunların kendi başlıklarında tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar