Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yeşiller feci fark atmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 liberal said: AoE alıp oynayacaklar beni bi eklesin beraber atalım. Troublesomez ben aldım da, en son 8 sene önce filan oynamıştım, ne durumdayım bilmiyorum, ayrıca elimde rise of nation ve company of heroes 2 var. strateji sevenlere duyurulur. yalnız tüm oyunları satın alıp henüz hiç oynamadım, hepsinde noob seviyesindeyim. bir de senaryosu sağlam ya da multisi eğlenceli bir oyun tavsiye edecek olan varsa sevinirim. daha oynamadığım bir dünya oyun var ama battı balık yan gider, bir iki oyun daha alıp öyle kapayalım sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Killer said: terraria minecraft kafasında dimi ? amaç yok. oynadım az da bu aralar bitirmeli oyun bkaıyorum ya Minecraft'ta çok vakit öldürmedim ama terraria'da çeşit çeşit bosslar var kesmeyi hedefleyebileceğin, belli amaçlara ulaşınca gelen npc karakterler var, bir noktadan sonra da dünyanın yapısı tamamen değişiyor hayvani bir bossu kesince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Rocksmith almadım ben, çünkü esas parayı DLC'den kırıyor gibi görünüyorlar, bi de utanmadan indirimsiz hali 60 dolarmış. Eski Rocksmith + DLC'leri + Rocksmith 2014 + Disc Import Tool + 2014'ün DLC'leri diye maksimum şarkıya ulaşayım desen heralde indirimli haliyle bile 80 dolar falan eder. Rocksmith ve DLC'lerini orjinal almış adamın şarkıları Rocksmith 2014'e transfer edebilmek için 10 dolarlık başka bir zımbırtı daha alması ihtiyacı da hepten Ubisoft olmuş, ayıp lan. BG2 çıkar inşallah sıradaki seçmeceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 neutrino said: Killer said: terraria minecraft kafasında dimi ? amaç yok. oynadım az da bu aralar bitirmeli oyun bkaıyorum ya Minecraft'ta çok vakit öldürmedim ama terraria'da çeşit çeşit bosslar var kesmeyi hedefleyebileceğin, belli amaçlara ulaşınca gelen npc karakterler var, bir noktadan sonra da dünyanın yapısı tamamen değişiyor hayvani bir bossu kesince. sonujç olarak biten bişey yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 4 tane adventure kart oldu, satıyor muyuz bunları? Birleştirsek bişey geliyor mu daha iyi paraya satacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bisürü oyun var ne oynasam çözemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben de o summer sale kartlarına takıldım ya. Profil XP'si almaktan başka bi işe yaramıyorsa satalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 uğraşmıyorsanız o saçma level sistemiyle satın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 level sistemi oyun falan veriyor mu, artısı var mı başka? yoksa bak ben 101002 level'im demek için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 level atlayınca hiçbirşey vermiyor. profilde sanırım bazı özellikler açılıyor başka bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 amazondaki age of oluyo hala aldım şimdi hem ana oyunu hem ek paketi yüklüyo 2.49 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Age of amazon da bestseller olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bende aldım hehe expansionla 2.49 mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 amazonda o hatayı yapan eleman iyi fırça yiyicek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 24 saati geçti ve hala kaldırılmadı, üstüne best seller falan olmuş ve summer sale olmasına rağmen kimse steamden almıyor herkes burdan alıyor. Evet evet. "Hata" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 37.5/40% diye bir indirim yok abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Git bitirme tezini yaz hadi oyalanma. Ben havuzdan gelene kadar bitmiş olsun, akşama age of öğreticem daha sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Hata olması lazım zira şu da direk altta linkte var, pack ile oyun $7.49 :) http://www.amazon.com/Empires-Forgotten-Expansion-pack-Online/dp/B00GU045VO/ref=pd_sim_vg_2?ie=UTF8&refRID=0DVTP955AD5X42F3MA0R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 unepic çok iyi yorumlar almış, dayanamayıp alacağım sanırım önümüzdeki 3 saat içinde sgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 5 lira age of cok iyi oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hepiniz aldınız da acaba kaç kişi açıp oynayacak age of; max 2-3 saat gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bende aldım ayc ofu hiç oynamıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Aynen ben de iki el oynar silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Skyfire said: hepiniz aldınız da acaba kaç kişi açıp oynayacak age of; max 2-3 saat gideri var https://pbs.twimg.com/profile_images/2680479131/a0db2b510391511b9e3e1b4b730975c5.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar