Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Certhas

Öne çıkan mesajlar

liberal said:

AoE alıp oynayacaklar beni bi eklesin beraber atalım.

Troublesomez

ben aldım da, en son 8 sene önce filan oynamıştım, ne durumdayım bilmiyorum, ayrıca elimde rise of nation ve company of heroes 2 var. strateji sevenlere duyurulur.
yalnız tüm oyunları satın alıp henüz hiç oynamadım, hepsinde noob seviyesindeyim.
bir de senaryosu sağlam ya da multisi eğlenceli bir oyun tavsiye edecek olan varsa sevinirim. daha oynamadığım bir dünya oyun var ama battı balık yan gider, bir iki oyun daha alıp öyle kapayalım sezonu.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

terraria minecraft kafasında dimi ? amaç yok. oynadım az da bu aralar bitirmeli oyun bkaıyorum ya

Minecraft'ta çok vakit öldürmedim ama terraria'da çeşit çeşit bosslar var kesmeyi hedefleyebileceğin, belli amaçlara ulaşınca gelen npc karakterler var, bir noktadan sonra da dünyanın yapısı tamamen değişiyor hayvani bir bossu kesince.
Sosyal ağlarda paylaş

Rocksmith almadım ben, çünkü esas parayı DLC'den kırıyor gibi görünüyorlar, bi de utanmadan indirimsiz hali 60 dolarmış. Eski Rocksmith + DLC'leri + Rocksmith 2014 + Disc Import Tool + 2014'ün DLC'leri diye maksimum şarkıya ulaşayım desen heralde indirimli haliyle bile 80 dolar falan eder.

Rocksmith ve DLC'lerini orjinal almış adamın şarkıları Rocksmith 2014'e transfer edebilmek için 10 dolarlık başka bir zımbırtı daha alması ihtiyacı da hepten Ubisoft olmuş, ayıp lan.

BG2 çıkar inşallah sıradaki seçmeceden.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Killer said:

terraria minecraft kafasında dimi ? amaç yok. oynadım az da bu aralar bitirmeli oyun bkaıyorum ya

Minecraft'ta çok vakit öldürmedim ama terraria'da çeşit çeşit bosslar var kesmeyi hedefleyebileceğin, belli amaçlara ulaşınca gelen npc karakterler var, bir noktadan sonra da dünyanın yapısı tamamen değişiyor hayvani bir bossu kesince.

sonujç olarak biten bişey yok ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...