Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 BANA TEK KART VERDİLER ULAN, 7 PUANLIK KATKI YAPTIM. DÜN DE 8 Bugün iyi geldi bana 7 days to die banished duck tales rocksmith hepsini toplayayım diyorum. gerçi belirlediğim bütçeyi indirim bitince bayağı aşmış olurum bu gidişle ama steam indirimleri zaten bunun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bir de banished bu fiyattan almaya değer mi? Ha keza diğer saydıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Rewendor said: TR'de açık olmayan oyun hangisi? açık olmayan oyun değil o ya, reddit'e baktım şimdi orada da 8 oyun gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Beraber oynayacak adam varsa 7 days to die alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 banished çok çabuk bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Yine oyun yok alinacak. The Stanley Parable belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Stanley Parable'ı tavsiye ederim, uzun ömürlü olmasa da güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 6$ eder mi ya da daha da düşer mi bilemedim ama Stanley Parable mutlaka alınıp oynanmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 kızıl ordu mensubu olarak gelmiş 2 beleş kart QQ http://www.youtube.com/watch?v=b22uG33h55s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bastırın yeşiller, sıra bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 nerde beleş kartlar gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Zombie li early access ezik oyunlardan midem bulandı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 contagion nasıl? single sarar mı? multi oynayacak pek arkadaşım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 DarKRideR said: BANA TEK KART VERDİLER ULAN, 7 PUANLIK KATKI YAPTIM. DÜN DE 8 Bugün iyi geldi bana 7 days to die banished duck tales rocksmith hepsini toplayayım diyorum. gerçi belirlediğim bütçeyi indirim bitince bayağı aşmış olurum bu gidişle ama steam indirimleri zaten bunun için var. Puanlık katkıyı nasıl yaptın? 7 tane badge mi craft ettin? Yoksa başka bi olayı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 7 badge evet asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 elimde fazladan adventure 7 karti var 3 ve 8 disinda biseyle takas etmek isteyen varsa steamden ekleyin senarious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 stanley nedir ya, bakındım biraz anlamadım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 boyle normalin disi fps cok seveni vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 stanley'in demoyu indirip oynayın zaten ana oyunla bağlantılı değil eğer tarz hoşunuza gittiyse daha fazla içerik görmek istiyosanız alın yoksa almayın edit: oyunu alıp oynarsanız/oynadıysanız da demoyu oynayın dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 dreagloth said: stanley nedir ya, bakındım biraz anlamadım : 2 saatlik napıyorum lan ben kafası. Eşsiz bir deneyim stanley. Bütcem 15 lira zaten demiyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 şu da hediyesi http://www.youtube.com/watch?v=AZ-IcS7mRSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Stanley'i aldim simdi. Brimaz'a ayirdigim paralari Gabe'ye veriyorum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Encard indirimi Gençler bunu hatırlatayım dedim. Ben Assassin's Creed 4'ü %50 indirimde 20 dolara aldım. Encard ile beraber 10 dolara gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 rome 2 campaign dlcleri ve 2-3 bişi daha flash extra indirime girer mi diye bekliyorum bakalım girmezsede parasını ayırdım normal indirimli haliyle alıcam SS bitmeden, onun dışında bugün 6$ harcadım sadece dfg bide kartlardan gelen parayla extra 1 oyun aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Beyler şu puan kazanma işini nası yapıyonuz la, 30 dolarlık oyun aldım, bi de flash sale votelarla falan beraber 5 tane mi ne kartım var, 10 kartı tamamlayıp badge yapmak dışında bir puan kazanma oalyı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar