Tori Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Certhas said: call of juarez'in blood dragonlu paketi. (tu) İkisi de yoksa gözünüz kapalı alın şu paketi 6 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 skyrim'in hala 3-4 dolara düşmemesi bile gaben'e para vermemek için yeterli. ulan ne oyunlar geldi geçti. 1 dolara bf3 falan aldı insanlar bandılla. kaç senelik skyrim hala dlclerle birlikte 20 küsür dolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kaç senelik? 2,5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Legedary Edition almaya deger mi Skyrim? Normalini alsak ne kaybediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 3 sene baya yeterli bir zaman. oyunların çoğu senesi dolmadan ayı gibi indirim görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 aktiflik seviyesine bakıyor indirimler genelde büyük oyunlarda, şu an 31k kişi var skyrimde hala, çıktıktan 5 gün sonra 1k kişinin oynamadığı ne AAA oyunlar dolu yoksa ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Zenginler purple team'e düştüyse diğerlerinin kazanma şansı yok oldu direkt. Her gün kazanmaya devam edecekler, scramble da olmadığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 mor takımdaki yerimi satarım. 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 toggie said: Legedary Edition almaya deger mi Skyrim? Normalini alsak ne kaybediyoruz? legendary al, ek paketler var onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sene 2014 hala ne daily ne flash gormus oyun top seller listesinde: http://i.minus.com/ibcjmupyJN7Qy1.gif atlamayin daha skyrim'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Red said: mor takımdaki yerimi satarım. 100 dolar malbuş vereyim, geçen aldım bi paket ama sigara içmiyorum. böyle günler için saklamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Skyrim'e atladığım yok yahu, alıcam da işte son güne kadar beklerim. Baştan sorayım dedim hangisini almak mantıklı diye. Fiyat yarı yarıya değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ilk başladığında mor baya geride kalmıştı, gaben herkesi oraya attı yakalasın diye herhalde. sonra yönlendirmeyi açık mı unuttular nedir dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 nasıl giriyoruz takımlara? badge craft edip mi, öyleyse oyun almak lazım değil mi onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kırmızılar her seferinde başında bir mücadeleye giriyor, umut bağlatıyor sonlara doğru en sona düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Oyun almak gerekmiyor, az kurcala girersin. Şu an fena gitmiyoruz, morla kapışmaca :) http://www.youtube.com/watch?v=BYw_zamFGf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 BU SATISI FULL IGNORELADIM SANIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 chivalry medieval warfare'de büyük inidirm var alın derim 8 dolara düşmüş oyun. Geceleri biraz kelle almak istiyorum diyen oyunu alsın beni eklesin steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 DayZ %15ten yıkarı çıkmaz mı yau. Şöyle bi 15 dolara düşse ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 DayZden bişey olmaz daha o kadar buglı motorla, dolduruşa gelmeyin biz yandık siz yanmayın, bunu da yarıda bırakırlar gider Arma3 motoruyla tekrar yapacaz derler, almayın. Simülasyon motoruyla herşeyi yapmaya kalkınca hiçbişey tam olmuyor, eskiden de böyleydi Arma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 state of decay ve gunslinger alayım diyorum. NE DERSİNİZ HIRBOLAR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 basindaki adam birakmadi mi zaten bu dizayn cok dandik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 DarKRideR said: state of decay ve gunslinger alayım diyorum. NE DERSİNİZ HIRBOLAR ? Maç saati Oyun bölümünde ne işin var olm, ılık mısın meriç misin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 75k badge yapsam yetişiyormuşuz mora. Kırmızı mezarcı yuvası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 foil badge nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar