Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Şirketteyim şimdi, bakamıyorum da birisi özetleyebilir mi? Nedir bu oyundan para kazanma olayı, badge olayı falan? Takımlara ayırıp kapıştırıyormuş Steam galiba, puan muan kazanma mevzusu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oyundan para kazanma mevzusunun indirim ile alaksı yok. free to play oyunlardaki trade edebileceğin item'lar düşürüyor, millet onları market'den pazarlıyor işte. badge de eski indirimlerdeki gibi oyun alıp card kazanıyosun onlarla badge yapıyorsun işte steam seni random gruplara atıyo her günün birinci grubu eğer katılım yapmışsa beleş bi tane card alıyor. bir de her 30 kişiye o gruptan bir hediye var ama unuttum ne olduğunu. kısacası dala vere, sen işine bak kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Peki katılım yapmak puan kazandırmak mı yoksa kart almak yetiyor mu? Bir de oyun oynadıkça kart düşürme mevzusu var yani şimdi hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Rewendor said: Şirketteyim şimdi, bakamıyorum da birisi özetleyebilir mi? Nedir bu oyundan para kazanma olayı, badge olayı falan? Takımlara ayırıp kapıştırıyormuş Steam galiba, puan muan kazanma mevzusu nasıl? ya dotada mesela item dusuyo cogunluk para etmiyo ama bazen mesela 5 10 olarlık item dusuyo satıyosun marketten ben gecen acımadım ne varsa sattım 20 dolar felan cıktı toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oyun oynadıkça kart düşme mevzusu yok. yani bu indirimle gelen kartlar onlar değil. oyundan düşenler oyuna özel olan trading kartlar eski o iş. onları da satabiliyosun veya biriktirip badge yapıyosun. hacım sen çok geride kalmışsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Steam'den bayağı koptum bi süredir. Geçen indirimde de vardı benzer mevzular. Peki bu yaz indiriminde puan kazanmak için badge lazım, badge için ne lazım diye sorayım o zaman? 10 dolarlık oyuna kart veriyor, bir de katılım yapana kart veriyormuş. Başka neyden kart alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 marketten alıyosun. işte grubun birinci çıkarsa alıyosun 2 tane (eğer badge yaptıysan herhangi bir) veya grup kazanmasa bile badge yaparsan bi tane kart veriyor. daha başka bir şekilde alma şansın yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Haa oke, yani oyun oynadıkça kart alıp badge kasamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 oynadığım oyunda trading cards varsa o düşüyor oynarken o ayrı birşey bu indirim ile alakası yok. yani tabi daha önce düşürmediysen. steam'de kendi nick'îne mouse'u getir oradan badges'a bas görüyosun hangi oyundan düşeblir sana vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 NEXT VOTE: Monaco'lu bundle'a verin... %90 indirimi var, multi çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Şimdi buralarda steam guruları geziyordur o yüzden buradan sorayım Steam mobile remote download özelliğini telefonda kullanırken nasıl bilgisayar değiştiriyoruz? İnatla evdeki pc yerine iş yerindeki gözüküyor. Normalde dropdown memü açılıp seçebilmek lazım dimi ama olmuyor? http://i.imgur.com/xM61Bxo.png Sadece fdn reklam var evdede açık halbuki steam önceden oluyordu diğeri eklenince sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Naruto aldım heh fena düşmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bi empire: total war mı kursam yine ya bak gördüm orada. haritası yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Kırmızı takım iyice ezildi , noldu bize yahu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bize nazar değdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 divinity original sin almak istiyorum ama %20 indirimle bile cok pahalı yahu. geri kalan ya bende var, ya da tırt zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 mod desteği falan var. uzun süre götürür o oyun. campaign 2 kişi coop. 4 kişilik mod desteği var. ben 6 7 saat oynadım, acayip potansiyel var oyunda. manyak keyifli oluyo coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 birde iki kişi alırsanız daha uyguna geliyor Divinity'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yeşil gogo https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10419639_10204443429155437_7328867415239309784_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 <3 enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Liebe said: <3 enpara evet onu unuttum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ben de unutmuşum ya. Paypal ile aldım dün. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 enparada nasıl indirim yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 banka kartınla alıon ayın 3ünde yarısını veriyo 25tl'ye kadar hiçbişey yapmıon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 25'in üstü gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar