Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şirketteyim şimdi, bakamıyorum da birisi özetleyebilir mi?

Nedir bu oyundan para kazanma olayı, badge olayı falan?

Takımlara ayırıp kapıştırıyormuş Steam galiba, puan muan kazanma mevzusu nasıl?
Mesaj tarihi:
oyundan para kazanma mevzusunun indirim ile alaksı yok. free to play oyunlardaki trade edebileceğin item'lar düşürüyor, millet onları market'den pazarlıyor işte.

badge de eski indirimlerdeki gibi oyun alıp card kazanıyosun onlarla badge yapıyorsun işte steam seni random gruplara atıyo her günün birinci grubu eğer katılım yapmışsa beleş bi tane card alıyor. bir de her 30 kişiye o gruptan bir hediye var ama unuttum ne olduğunu.

kısacası dala vere, sen işine bak kardeşim.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Şirketteyim şimdi, bakamıyorum da birisi özetleyebilir mi?

Nedir bu oyundan para kazanma olayı, badge olayı falan?

Takımlara ayırıp kapıştırıyormuş Steam galiba, puan muan kazanma mevzusu nasıl?

ya dotada mesela item dusuyo
cogunluk para etmiyo ama bazen mesela 5 10 olarlık item dusuyo satıyosun marketten
ben gecen acımadım ne varsa sattım 20 dolar felan cıktı toplamda
Mesaj tarihi:
oyun oynadıkça kart düşme mevzusu yok. yani bu indirimle gelen kartlar onlar değil.

oyundan düşenler oyuna özel olan trading kartlar eski o iş. onları da satabiliyosun veya biriktirip badge yapıyosun.

hacım sen çok geride kalmışsın ya.
Mesaj tarihi:
Steam'den bayağı koptum bi süredir. Geçen indirimde de vardı benzer mevzular.

Peki bu yaz indiriminde puan kazanmak için badge lazım, badge için ne lazım diye sorayım o zaman?

10 dolarlık oyuna kart veriyor, bir de katılım yapana kart veriyormuş. Başka neyden kart alınıyor?
Mesaj tarihi:
marketten alıyosun. işte grubun birinci çıkarsa alıyosun 2 tane (eğer badge yaptıysan herhangi bir) veya grup kazanmasa bile badge yaparsan bi tane kart veriyor. daha başka bir şekilde alma şansın yok galiba.
Mesaj tarihi:
oynadığım oyunda trading cards varsa o düşüyor oynarken o ayrı birşey bu indirim ile alakası yok. yani tabi daha önce düşürmediysen. steam'de kendi nick'îne mouse'u getir oradan badges'a bas görüyosun hangi oyundan düşeblir sana vs.
Mesaj tarihi:
Şimdi buralarda steam guruları geziyordur o yüzden buradan sorayım

Steam mobile remote download özelliğini telefonda kullanırken nasıl bilgisayar değiştiriyoruz? İnatla evdeki pc yerine iş yerindeki gözüküyor. Normalde dropdown memü açılıp seçebilmek lazım dimi ama olmuyor?

http://i.imgur.com/xM61Bxo.png

Sadece fdn reklam var evdede açık halbuki steam önceden oluyordu diğeri eklenince sapıttı
Mesaj tarihi:
mod desteği falan var. uzun süre götürür o oyun. campaign 2 kişi coop. 4 kişilik mod desteği var.

ben 6 7 saat oynadım, acayip potansiyel var oyunda. manyak keyifli oluyo coop.
  • Yeni Oluştur...