Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silent branding yapan giyim firmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karaca giyinmekten bıktım, kesmiyor artık, daha başka bir şey arıyorum, bu deil, bu da deil, beni anlamıyorsunuz, silent branding diye bir şey varmış, silent branding yapan giyim firması arıyorum, öneriniz var mı?
Mesaj tarihi:
silent branding şöyle oluyor arkadaşlar: bir ürünü görüyorsunuz, üzerine herhangi bir logo veya yazı yok markasının ne olduğuna dair, şeklinden şemalinden tasarlanışından anlıyorsunuz hangi markanın ürünü olduğunu, bunu yapan bildiğim markalar var ama giyim markası değiller, o yüzden sorayım dedim
Mesaj tarihi:
Tişörtün markaya şekli mi olur la :p Burberry gibi kafam kadar texture falan koysan belki ama çok da silent olmuyor yine.

Amblemsiz kaliteli ile, amblemsiz pazar malı arasındaki fark bence yeterli. İlla birebir hangi marka olduğunu bilmeseler de olur.
Mesaj tarihi:
Senin icin gomleklerimi kontrol ettim. Eger keserse, benetton, zara, bershka, mavi ve colins marka gomleklerimin logosu yokmus ustunde. Cok da guzel gomlekler hepsi cok yakisir ben de guzel bi adamim zaten.

Kissadan hisse: her markanin silent branding tasarimlari oluyor sanirim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Baktim simdi, sadece etiketinde yazan cok var ama hic yazmayan bulamadim. Cogu sadec etiket ama, genelde oyle tercih ediyorum Lacoste gibi dayatma sembollu almadigimda. Kemal Tanca'nin sembol gibi guzel gorunumlu marka sembolleri olunca kafama takmiyorum ama.
Mesaj tarihi:
Casual ve businessa alırsan gömlekleri, zaten %80 branding olmuyor. Şöyle de bişey var: Misal aynı deseni bir çok firma yapabiliyor.

Ama spor gömlek ise, branding kaçınılmaz. Onun da sebebi zaten marketing. Business/causaldan kaldıramadıkları parayı Monaco'da giyilen spor gömleklerden kazanıyor ipneler.
  • Yeni Oluştur...