Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silent branding yapan giyim firmaları

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

silent branding şöyle oluyor arkadaşlar: bir ürünü görüyorsunuz, üzerine herhangi bir logo veya yazı yok markasının ne olduğuna dair, şeklinden şemalinden tasarlanışından anlıyorsunuz hangi markanın ürünü olduğunu, bunu yapan bildiğim markalar var ama giyim markası değiller, o yüzden sorayım dedim
Sosyal ağlarda paylaş

Senin icin gomleklerimi kontrol ettim. Eger keserse, benetton, zara, bershka, mavi ve colins marka gomleklerimin logosu yokmus ustunde. Cok da guzel gomlekler hepsi cok yakisir ben de guzel bi adamim zaten.

Kissadan hisse: her markanin silent branding tasarimlari oluyor sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Baktim simdi, sadece etiketinde yazan cok var ama hic yazmayan bulamadim. Cogu sadec etiket ama, genelde oyle tercih ediyorum Lacoste gibi dayatma sembollu almadigimda. Kemal Tanca'nin sembol gibi guzel gorunumlu marka sembolleri olunca kafama takmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Casual ve businessa alırsan gömlekleri, zaten %80 branding olmuyor. Şöyle de bişey var: Misal aynı deseni bir çok firma yapabiliyor.

Ama spor gömlek ise, branding kaçınılmaz. Onun da sebebi zaten marketing. Business/causaldan kaldıramadıkları parayı Monaco'da giyilen spor gömleklerden kazanıyor ipneler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...