Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 karaca giyinmekten bıktım, kesmiyor artık, daha başka bir şey arıyorum, bu deil, bu da deil, beni anlamıyorsunuz, silent branding diye bir şey varmış, silent branding yapan giyim firması arıyorum, öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 amblemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Karaca diyince çift geyik geliyor direk aklıma. Tam silent branding olmuyor sanki o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 asosun falan kendi düz ürünlerini alsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 silent branding şöyle oluyor arkadaşlar: bir ürünü görüyorsunuz, üzerine herhangi bir logo veya yazı yok markasının ne olduğuna dair, şeklinden şemalinden tasarlanışından anlıyorsunuz hangi markanın ürünü olduğunu, bunu yapan bildiğim markalar var ama giyim markası değiller, o yüzden sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Tişörtün markaya şekli mi olur la :p Burberry gibi kafam kadar texture falan koysan belki ama çok da silent olmuyor yine. Amblemsiz kaliteli ile, amblemsiz pazar malı arasındaki fark bence yeterli. İlla birebir hangi marka olduğunu bilmeseler de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 pazarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 içine basıyorlar her şekilde bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Senin icin gomleklerimi kontrol ettim. Eger keserse, benetton, zara, bershka, mavi ve colins marka gomleklerimin logosu yokmus ustunde. Cok da guzel gomlekler hepsi cok yakisir ben de guzel bi adamim zaten. Kissadan hisse: her markanin silent branding tasarimlari oluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bana bi kere arkadaşımdan hediye lacosse gelmişti. sonra giydim baktım göğsündeki timsah arması yanlış tarafa bakıyo asjdfgvj bu da böyle bir anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Baktim simdi, sadece etiketinde yazan cok var ama hic yazmayan bulamadim. Cogu sadec etiket ama, genelde oyle tercih ediyorum Lacoste gibi dayatma sembollu almadigimda. Kemal Tanca'nin sembol gibi guzel gorunumlu marka sembolleri olunca kafama takmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://www.9gag.com.my/pics/t/2739-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Casual ve businessa alırsan gömlekleri, zaten %80 branding olmuyor. Şöyle de bişey var: Misal aynı deseni bir çok firma yapabiliyor. Ama spor gömlek ise, branding kaçınılmaz. Onun da sebebi zaten marketing. Business/causaldan kaldıramadıkları parayı Monaco'da giyilen spor gömleklerden kazanıyor ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aquila said: http://www.9gag.com.my/pics/t/2739-1.jpg Ralph Lauren de mi böyle? US Polo'nunki böyle oldu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 us'in logosunda iki adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 uniqlo ve muji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 abi kaltieli gömleklerin hiçbirinde logo yok ki?! waikiki fln koyuyordur belki de, beymen sarar vakko vs logo koymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Pöfff patide hazır giyim kullanan fakirler mi var hala? Donumu bile Milano'da özel olarak diktiriyorum el dokuması kumaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 network ürünlerinin hiç birinde yok hatırladığım kadarıynan. hatta ne iyi marka lan bu demiştim de biraz business man styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Emaleth said: uniqlo ve muji uniqlo malzemeden caliyo gibi geliyo bana ya, sanki ipini, pamugunu az koymuslar gibi bi hal var herseyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım şükrö. yumuşacık penyelere kendini sarmalamak istemeyen nesle aşina diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar