Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 para lazım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 adam uplamaktan yorulmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 patibot kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 şu başlığı da post kasma tutosuna ekleyelim, wow acc satışı adı altında dfdfdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 hi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Hayrına uplayalım bari. UP 1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 cidden post kasmak için falan yapmıyorum satmak istiyorum, satmam lazım asuhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Selam tekrardan arkadaşlar düşünen varsa wow oynamayı steam üzerinden bi cs:go key + dürüme veriyorum. dürüm ciddidir alırım yemeksepetinden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Bota bağla gold kastır bari, madem gözden çıkardın belki para getiriyordur hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yok ya uğraşamam oyuna login olmak bile istemiyorum, wodda oynamayacam. dediğim gibi 15 dolar oluyor yani fiyatı hoş bence. az gören üzerine op. breakout passde alabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 slm wow hype dönüyorduda şeyedeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 son fiyat ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sen söyle alacaksan hayır diyecek değilim :) öm at anlaşalım ^^ ya açık konuşayım aklımda net bir şey yok, az da olsa paraya ihtiyacım var o bakıma elden çıkarmak istemiyorum, oynamayacağım, bu patiden sattığım 3. wow account olacak sanırım. bekliyorum mesajını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bi asimov atarım helalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ya hatuna deneticem wod ile de çok ölü fiyata veriyor olman gerek ki geri alır mı riskini almaya gerek duyayım, zaten ucuz oyun, rof'le fln 30 gün geliyor etc etc sen direkt dök incini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ya söylesene abi işte dur paket fiyatlarına bakayım birazdan ^^ 25 euro şuan pandaya kadar paketler 70 lira o yapıyor işte golddu karakterlerdi loomdu 100 ver geç yeter bana. ha arada 1 aylık payment olayı olacak tabi ama onuda loom + altlar çıkarır diye düşünüyorum. döktüm içimi. şimdi sen dök ^^ geri alma muhabbeti falan olmaz zaten genel olarak eski hesaplarımdan bir oyuna dönmeyi sevmiyorum ayrıca wowun low level olayını seviyorum end game eğlendirmiyor ele yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 para etmez abi bu saatten sonra, sen satma hesabını mis gibi wod geliyor oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 GONDARCENGIZ said: bi asimov atarım helalinden awp asimovsa field tested + verrim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 S-H said: para etmez abi bu saatten sonra, sen satma hesabını mis gibi wod geliyor oynarsın. yok abi oynamayacam, yani oynamamam lazım artık zaten casual oyunlara geçtim, wowda casual eğlenemiyorum pek bingildak aklında varsa bi ölü fiyat onuda yaz değerlendiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 şimdi baktımda hesapta bide aktif cata account var 28ine kadar aktif gözüküyor nereden geldi bilmiyorum starter vardı ona mı bişi yaptı ne blizz, yani farklı oyun olarak gözüküyor ama 1 ay beleş deneme gibi düşünebilirsin gf için. çok güvenilmezsiniz patikler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 hemen bi maili hackleyelim zaten authenticatiorda yokmus arkadasim kaldir o resmi veya kisisel bilgileri kaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar