senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 facepalm çekmeyin olm adam öyle mutluysa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 (facepalm)(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 tavsiye dedim yapmak zorunda değilsiniz genelde bize zor gelen şeyleri yapmadığımız için mutsuz oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 sen ben satanistiz diye herkes mi olcak olm inanmiyorsan bile sayygsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ne satanisti ya? biz gay degil miydik simdi? lazer epilasyon falan yaptirdik olm. spor salonuna gidip kilo verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Hepsini anladım ama spor salonuna gidip kilo vermek ne alaka hamuniiğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Esh said: dindir yogadir falan saranlar genelde kendine amac yaratmaya calisanlar iste. is hayatinin monotonlugu insani umutsuzluga falan surukluyo ki boyle aptal saptal seylerle ugrasmaya basliyo insanlar. ferrrarisini satan bilge kitaptan sonra gidip ferrariye ortak olup sistemden kopmak yerine sistemde kademe atliyo yoga ayrı bir hobi de din iyi insan olmak, insanlara yardım etmekle ilgili inanarak, emir ve yasaklara uyarak da bunu yapabilirsin insanlık gereği olarak da çaresiz kaldığın zaman dua da edebilirsin isyan da, tercih meselesi mutluluk için çok büyük bir etken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 abi ben maymuna tapiyorum. olunce muz verecek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bonobo olmasin da giderayak aman maymununu iyi sec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 bu dünyada çok çeşitli şekillerde mutlu olmak mümkün ona bir itiraz yok zaten ben genel olarak mutlu bir insan değilim ama hayatımı yaşarken dini hassasiyetten uzak olduğum şeylere bağlıyorum kastım sabahtan akşama kadar dini bilgi depolayıp mutlu olmayı beklemek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ben 31 cekiyorum bazen zina da yapiyorum alkol de aliyorum ama kendime verdigim zarar disinda iyi bir insanim. dine gore yanacagim sanirim. ve hala mutsuzum la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 fresia said: Esh said: dindir yogadir falan saranlar genelde kendine amac yaratmaya calisanlar iste. is hayatinin monotonlugu insani umutsuzluga falan surukluyo ki boyle aptal saptal seylerle ugrasmaya basliyo insanlar. ferrrarisini satan bilge kitaptan sonra gidip ferrariye ortak olup sistemden kopmak yerine sistemde kademe atliyo yoga ayrı bir hobi de din iyi insan olmak, insanlara yardım etmekle ilgili inanarak, emir ve yasaklara uyarak da bunu yapabilirsin insanlık gereği olarak da çaresiz kaldığın zaman dua da edebilirsin isyan da, tercih meselesi mutluluk için çok büyük bir etken din iyi bi insan olmayı öğretmiyor dini kullananlara karşı köle olmayı öğretiyor beyin yıkayarak ayrıca iyi bi insan olmak içni bi kitaba itiyacınız varsa üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dini doğru öğrenen, aklını kullanan, başkasına köle olmuyor kitap'ta bunun için var ayrıca iyi bir insan olmak için pek çok şey öğrenmeye ve yapmaya gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 en dogru islam seninki galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 iyi insan olmak icin dine gerek oldugunu dusunmuyorum. ama konu iyi insan olmak da degil gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 dasaaa said: ben 31 cekiyorum bazen zina da yapiyorum alkol de aliyorum ama kendime verdigim zarar disinda iyi bir insanim. dine gore yanacagim sanirim. ve hala mutsuzum la. yanlış olduğunu ve kendine zarar verdiğini düşünüyorsan mutlu olamazsın ki bunları yapmıyorum yine de mutluluk fışkırtmıyorum çünkü doğru düzgün bir aktivite yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 fresia said: dini doğru öğrenen, aklını kullanan, başkasına köle olmuyor kitap'ta bunun için var ayrıca iyi bir insan olmak için pek çok şey öğrenmeye ve yapmaya gerek var sizinkiler para,güç,kelle ve karı peşinde ama yine de sen bilirsin tabi. onun dışında konuya gelirsek, şurda totalde iş görür 50 yıl ömrümüz var. sonra çöp olup gidicez. ona göre yaşayın işte. 50 yaşında geldiğinde tekrar 20 yaşına dönemeyeceğiz. pişmanlık duymamak için istediğinizi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 param olsa ben mutlu olurum, sorun da çıkarmam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Esh said: abi ben maymuna tapiyorum. olunce muz verecek bana. hacı nereden üye oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 fresia said: kitap'ta http://i.imgur.com/lZA1n2o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Aluriel said: fresia said: kitap'ta http://i.imgur.com/lZA1n2o.gif bunun swfsi vardi sesli. ona linki olan var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 var bende o da. pc basina gecince bakayjm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Topiğin sahibi nasıl şu aralar? Çok merak ettim. Ya da 2014'te kötü olduklarını yazan diğer arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 unity100 said: bunun swfsi vardi sesli. ona linki olan var mi. lupin iii laugh swf diye arat var bi sürü link. bendekini bulamadım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=i8AzWdysE8Kz8weMsJjwAQ#safe=off&q=hahaha+swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar