Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sumail acayip iyi oyuncu ama tam bi çocuk egosuna sahip taa dac da ilk turnuvasında bile egodan geçilmiyordu velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kami said: ayrıca gyro, lesh, bh, lina filan fena gg bidahaki patche, düşünmek bile istemiyorum. Lesh nerf yer kesinde ben doom/batrider in geri donusunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Çocuk lan daha ergenliğin baharında normal bunlar biraz yemek versinler bebeye ölecek amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şu olmasaydı şu an 5. maçı izliyor olacaktık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 16 yasinda ti kazanmis milyoner olmus turnuvanin belkide en iyi mid playeri hayir yani ne bekliyonuz ki asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Pubda bile yenmez bu hareket sürpriz hiçbirşey yoktu nasıl bir özgüven geldi adamlara hiçbir fikir yürütemedim 0 visionla daldılar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bide hepsi pitte stacklenmiş aa bize ulti at diye lel ya baya dalga konusu olacaktır bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 deadmau5 da bir murat kekilli gibi geldi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://esportsearnings.com/players Universe ve Dota 2 tepede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 USAcı redneckleri sevindiren veteran takımlar utansın ya cdec gururuyla tecrübesizliği ile yenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şaka maka bayık oldu yine final ya. bir ti3 değil. neyse geçen seneden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Ti3 gibi bidaha olmaz :) bu tida efsaneler arasina girebilir genel olarak hikayesi cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://www.bloomberg.com/graphics/2015-pakistani-teens-esport-dream/ Pfff. sufail ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 kominism yine kaybetti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 3 4 hero oto ban olunca sumail gibi 2 heroyu da kaptırmak istemediğin adama tutunamadılar bulldog gibi oldu opları banlamaktan respect ban yapılmadı adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=08SlUCv6Mpg Bi de buna bakın. Pfff. http://www.twitch.tv/dota2ti_pod_1/v/10167051?t=8h24m30s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 bir de Deadmau5 mıdır nedir getirmişler adam trolledi gitti ne biçim bitirdiler turnuvayı yav o neydi öyle streami de kapadılar 10 dk da şak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 geçen seneler aegisi verdikten sonra direkt kapıyorlardı şimdi hiç değilse biraz gösteri yaptılar mutlu olun hiç yoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 deadmau5'u sevdiğim için ben uykumdan kalkıp izledim valla. güzeldi gayet. bi de maç kaç kaç bitti, 2. maçın sonlarında uyuya kaldım sonra bitiminde uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 3-1 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Final iyiydi, bence CDEC techies'i riske edebilirdi. Özellikle Storm'u banlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Aegis seronomisinde bu bebeler hiç sevinmiyor ne iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 O echo slam ve aa ultisi aldı maçı ya inanılmaz hataydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 CDEC finale kadar oynadığı gibi oynayabilse böyle olmazdı zaten. Final heyecanı bambaşka bir şey olsa gerek, tecrübe devreye giriyor işte orada da. Sevindim EG almasına Universe, Fear hakkeden oyuncular net. Ama arkadaş, hiç sevinmiş gibi değillerdi cidden ya. Milyoner oldun lan az hopla zıpla "keep it cool" takılacağın an değil yani asdfga Ne yaptılar tefeciye mi borçlandılar acaba.. Bu arada MVP universe direkt. Clock'la da ES ile de su gibi aktı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sumail mi ney o atkılı çocuğa iki tokat çakmak istedim törende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar