mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 alamanyadaki tek event bizim okulda yapılıyomuş hmmps http://esuka.github.io/drafts/the-international-5-pubstomp-en.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Dota 2 rebornu indirmeye gerek var mı beyler güzel mi? Yoksa 1-2 ay beklemek mi lazım oturması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 gerek yok tamamlanınca indirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 hiç bi oyuna giremiyorum rebornda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 en son 1 yıl önce leshrac oynamışım dedim baya picklendi turnuvalarda nasılmış diye bildiğin faceroll hero ya ck + pudge çekiyo storm üstüme atlıyo sadece Rye basıyorum (yanlış anlaşılmasın alfabemizde R harfi yok sadece kısayolu o ! ) YOKSA BİZDE R YOK YANİ ez triple nerf plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 overthrow açılıyo sadece bende zevkli fena değilmiş.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 glimmer cape diye bi item gelmiş. necrophos'un bitmiş olması lazım bu itemden sonra. bitti mi necrophos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 yani, necrofos zaten çok revaçta değildi. O item özel bir etki yarattı mı emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 sadece reborn u nasıl silerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 mulgear6 said: en son 1 yıl önce leshrac oynamışım dedim baya picklendi turnuvalarda nasılmış diye bildiğin faceroll hero ya ck + pudge çekiyo storm üstüme atlıyo sadece Rye basıyorum (yanlış anlaşılmasın alfabemizde R harfi yok sadece kısayolu o ! ) YOKSA BİZDE R YOK YANİ ez triple nerf plx Eskiden yıldırımları slow vurmuyordu. Şuan tam ibma olmuş. Her oyun pickleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bayadır slowluyo aslında. nolduysa şu yeni itemlerin geldiği son patchten sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 publarda bayadır pickleniyor da zaten. Picklenmese bile gizli oplerdendi slow eklenmesinden sonra, pro scene geç düştü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Buddha said: Dota 2 rebornu indirmeye gerek var mı beyler güzel mi? Yoksa 1-2 ay beklemek mi lazım oturması için? custom gameler güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 1 oyun alana kadar yırtınıyoruz. Yenildiğimiz oyunda troller geliyor dk 5 feed carry gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 captains mode oynayın daha ciddi adamlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mantıklı aslında eskiden kaptan modu oynuyordum öyle yapayım. Ondada arada garip kaptanlar geliyor kafadan pickten kaybediyoruz bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 MMR de yükseldikçe, takıma denk gelen öküz tiplerde de çıta yükseliyor. Ben anlamıyorum o insanlar la nasıl aynı maçlara giriyoruz. 1000-2000 arası aynı havuzda mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 5k yı geçene kadar pek bir farklılık göremezsin. 4-5 arası insanlar genelde zaten ya takım yüzünden kazanarak yükselebilmiş ya da takım yüzünden daha öteye geçememiş kadroyla dolu. Al gülüm ver gülüm sürekli 4 5 arası gidip geliniyor asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 4 yıl aradan sonra bir oyun oynayayım dedim ama sanırım nooblara karşı oynadım rank olmadığından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Yok be team secret gelmiş karşına gj (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 secret team nedir? hmm googleladım tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 artık hiçbir dropu steam marketde satamıyoz di mi rip sale öncesi bok püsür satıp 1-2 indie parası çıkarmak :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 lvl 3 moba dediğin zaten; yetemeyince, yeni hesap ile ezmektir! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 yoo dota 2 bu hesapta oynamıştım çok önceden hatta bir arkadaşımda oynamıştı baya, benim 3. oyunum falan sanırım ama son yıllarda ilk. ha öncesinde oynuyordum tabi ama dota2 değil, normal dota lol falan oynadım zamanında biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar