knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 comeback nerf doğru yolda patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YsU8suVQydg öldürmeyen icefraud öldürmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Flassh said: şu herifin aghanim ve tuskar sevdasını anlamıyorum, neden yani? agh bufflanmasının sebebi right click'e kaymasın oyun, bkb nerfleri ve agh buffları aynı mantık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 right clicke kaymasın diye de her core heroya aghanim bufflamak baya gereksiz dazzle gibi aghanimi tamamen çöp olan heroyu inadına bufflamıyor herif aghanim consume ne ya combo wombo olayını öldurup oyuna right clcik e kaydıran da yine kendisi idi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 oyun lole dönecek uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Invoker Invoker Int gain from 2.5 to 3.2 Invoke no longer triggers cooldown if it only swaps the ability slots Sun Strike cooldown from 30 to 25 Max level Deafening Blast (Quas, Wex, and Exort all at max level) is now a non-targetable circular wave released in every direction around Invoker 2 aydir oynamiyodum zaten.Dahada oynamam.Su updateleri dota 2 normalized wtf edition diye cikarsalardi keske.2 sunucu, isteyen bunu oynasin isteyen classic takilsin. Sittirilyon senedir konsept olarak degismemis butun icerigi tek bi updatete boyle degistirmek hic hos bir hareket degil bence.Yazik oldu guzelim oyuna. Ultima online i fps yapmak gibi bisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 said: Invoker Int gain from 2.5 to 3.2 Invoke no longer triggers cooldown if it only swaps the ability slots Sun Strike cooldown from 30 to 25 Max level Deafening Blast (Quas, Wex, and Exort all at max level) is now a non-targetable circular wave released in every direction around Invoker int gain end gamede 227 mana 17 dmg veriyo abilityleri swapladıgında cd gelmesi zaten saçmaydı ben ocd'liyim alıştıgım yerde olucak tuş. sürekli cd'a giriyodu yaparken swapı ss cd MEH sadece max lvl def blast fena değil ama bi ton heroya bi ton şey geldi o kadar da sıkıntı olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.dota2.com/684/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 max level deaf blast halka şeklinde vurunca oynamayanlar baştan aduket için mi oynamış gold gain iyice complex olmuş burda aghs tartışılıyo zaten en baştan oynamasaymışsınız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Utk said: http://www.dota2.com/684/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 knoxville said: max level deaf blast halka şeklinde vurunca oynamayanlar baştan aduket için mi oynamış gold gain iyice complex olmuş burda aghs tartışılıyo zaten en baştan oynamasaymışsınız keşke hıncından nokta virgül hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Hala dota'ya ağlanıyor, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 gold olması gibi olmuş zaten (eskisine göre) olmayanı tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 op patchı görünce herifi kickleyip bulldogu almışlar hahaha http://puu.sh/hvomV/192c067d60.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 GabeN'in neden skyrim mod ücretlerini geri çektiği belli oldu http://www.dota2.com/international/compendium/ gelir yine bi temizinden 50-60M $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bu sefer almiyiciyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 almayın cidden. ekstra chest/item düşürmek ekstra para basmadan çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bulldong Alyanza katıldıktan sonra ilk maç. ZAAAAA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 huskar seçmemiştim bayadır. gititm dayanamadım compendium aldım huskara helm düştü immortal. onun hatrına huskar seçiyim dedim 29 kill yaptım ezdik karşı takımı yendik. olm ya karşı takım kötüydü heralde bi huskar daha yapıyım dedim bu sefer de 19 mu 23 mü ne kill yaptım gene yendik skldsflsdk 3. yü yapmıyım zirvede bırakıyım dedim yattım sldksdf bugun yine deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 solo 4200 e geldim sanki başka bir oyun oynuyormuşcasına takımlar harika geliyor. arda rus cıkmıyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Aceace said: Bulldong Alyanza katıldıktan sonra ilk maç. ZAAAAA!!!! bulldogun bristle da iyi gerçi ahahhhah hepsini banlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oo donger alliance'a döndü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Çok leş oynayan arkadaşlarım var... LC'ye dagger almanın saçmalık olduğunu öne sürüp armlet + dominatorle dakka 50'de dolaşıyor. Daggerı olmadığı için initiate edemediğimizi açıkladığımda "Adamlarda dagger var zaten onlar atlıyolar işte. Benim atlamama gerek yok" şeklinde cevap veriyor. (Rakipten atlayanlar tide ve meepo) Benim kuşların stunı olmasa üstümüzden geçecekler.. Ben visaj ile bütün oyun terör estirmişim. Position 5 oynadığım oyunda takımda en iyi KDA bende. Ötekisi "Visaj dandik hero diye kaybettik" diyebiliyor... Pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 dota arkadaşla oynanıcak bi oyun dğeil hata sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 arkadaşların ekstra malmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar