Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 hahahhaha http://www.youtube.com/watch?v=wlkJb0u6x7U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 twitch navi vs alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya bu valve bilerek mi her oyun +2 türk takıyor takıma random mı boku çıktı iyice 15 oyun kaybettim arka arkaya ruslardan beter cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 west oyna east bildiğin anadolu serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 türk geldi mi trollleyip quit attırıyorum ben genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 westte de 3 4 sn delay oluyor ben fiberli bi yere taşınana kadar ara vereyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ortalama 80 85 ping alıyorum bi abukluk yoksa westte sen neyle baglanıyorsun ki ixir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 c9 çok iyi takım olmuş ya hangi maçlarına denk gelsem kazanıyorlar. geçen de finale kaldılar hangi turnuva bilmiyorum da final secret vs c9 olcaktı ne zaman onun tarihi bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 WaNTeD said: ya bu valve bilerek mi her oyun +2 türk takıyor takıma random mı boku çıktı iyice 15 oyun kaybettim arka arkaya ruslardan beter cidden sen nereliydin kardeş? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kzpmaza said: c9 çok iyi takım olmuş ya hangi maçlarına denk gelsem kazanıyorlar. geçen de finale kaldılar hangi turnuva bilmiyorum da final secret vs c9 olcaktı ne zaman onun tarihi bilen var mı Repost olacak ama.. http://www.youtube.com/watch?v=iardJoJAJ1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kzpmaza said: c9 çok iyi takım olmuş ya hangi maçlarına denk gelsem kazanıyorlar. geçen de finale kaldılar hangi turnuva bilmiyorum da final secret vs c9 olcaktı ne zaman onun tarihi bilen var mı turnuva finali değil, qualifier finali. Summit 3'ün qualifierı, maçın oynanıcağını zannetmiyorum malum ilk 2 takım gidiyo zaten turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Ractamainus said: konusu açılmış madem sorayım; latency olarak 60ms ile 100ms arasında hissedebileceğimiz bir fark var mı? normalde eu west'te oynuyorum, geçende çok fazla packet lost oldu diye east'e geçtim. daha önce dikkat etmemişim bile; west ~100ms, east ~60ms. dota ya da online oyunlar için ~100ms kabul edilebilir eşik mi? lag spike yemiyorsan 80-100ms çekilir seviye... luxembourg VPN'i kullanan var mı? pingleri düzeltiyor mu bir nebze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 D@rkwish said: kzpmaza said: c9 çok iyi takım olmuş ya hangi maçlarına denk gelsem kazanıyorlar. geçen de finale kaldılar hangi turnuva bilmiyorum da final secret vs c9 olcaktı ne zaman onun tarihi bilen var mı turnuva finali değil, qualifier finali. Summit 3'ün qualifierı, maçın oynanıcağını zannetmiyorum malum ilk 2 takım gidiyo zaten turnuvaya. ha ok anladım. şu anda china qualifier var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 alliance'ın her maçı fail ya niye böyle oldu bunlar myYarrak yazan neqroman mı?sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 evet neqroman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 o mac cok komikti lan spikerler myyarrak diyip durdu sürekli ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Densiz said: WaNTeD said: ya bu valve bilerek mi her oyun +2 türk takıyor takıma random mı boku çıktı iyice 15 oyun kaybettim arka arkaya ruslardan beter cidden sen nereliydin kardeş? asdf amedliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 https://instagram.com/p/1giHx2EdF0/ team secret türkiye'de kamptaymış, geçen de puppey'nin istanbul gezisi vardı, ne alaka acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ttnet fiber kullanmak içinidr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 eldar said: https://instagram.com/p/1giHx2EdF0/ team secret türkiye'de kamptaymış, geçen de puppey'nin istanbul gezisi vardı, ne alaka acaba? https://twitter.com/TeamSecretDOTA2/status/589049376795979776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 o da kim? edit: pöh kahraman sadıkoğlu'nun oğluymuş , naaptı parasıyla takıma müdür mü oldu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 zengin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Adamın followerlar bot galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sinng singi de getirsinler lan arkadaş olcam single :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ya olm ready demeyi kaçırdım diye 23 saat ceza nedir abi ? cumartesi bugun ya. napcam şimdi bunun için ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar