dhoward Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 eesama nın fırlattığı rarelerden suratım aşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 oracle geldi 1 hafta boyunca kaybederim tüm oyunlarımı arıtk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 heronun adını allah olarak değiştirsinler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 silence yoksa tecavüz herosu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Saykoleo said: heronun adını allah olarak değiştirsinler bence Banada öyle geldi, hatta o videoya yorum yazdım seems op diye flame yedim herkesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ualn yine dandik bi event ile ekonomiyi bok edicekler sanırım http://i.imgur.com/8OBft2P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bi hafta falan ara vermiştim, ranked oynayayım dedim de biraz. calibration'ı bulan arkadaşın sülalesine saygılarımı göndermekten dilimde tüy bitti, hala ısrar ediyolar. inanılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 okey eventten düşen itemler non tradeable imiş. süreli mi yoksa hiç bir zaman mı tradelanmıyor onu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 event nedir yahu ? biz de alabiliyo muyuz dünya item ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 pa arcana gerekiyor pa arcanası olan biri oyun başı karşı takımdan birini tauntluyo senin ağzına sıcıcam wardlarını eline vericem diye işaretliyor eğer pa işaretlediği kişiyi keser ve oyunu kazanırsa oyun sonu tüm takıma set atıyo eğer işaretlediği kişi pa onu kesmeden, o pa yı keser ve oyunu kazanırsam bu sefer onlara set düşüyo pa arcana alıp farmlıcaktım fakat gelen setler arcanalar falan nontrade imiş, paracıklar gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ulan once tradable diye ekonomiyi bo edicekler diye aglamissin, sonra nontradeable diye para yapamicam diye aglamissin, nasil bi adamsin sen ya asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ilk ağlasıyım sevinç göz yaşları idi paralar akıyordu gözlerimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 her oyun pa pickleniyor lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 aquila said: ulan once tradable diye ekonomiyi bo edicekler diye aglamissin, sonra nontradeable diye para yapamicam diye aglamissin, nasil bi adamsin sen ya asdfa. AHHAHAHAHAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 o sol alttaki pop-up ne yahu prediction zımbırtısı satın al diye, hiç yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=k-TmRvfz9dI ee sama neden böyle ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 hiçbişey katmamış bi adam nası sama olabilir ya snoop dog announcer pack de çok güzelmiş shit tier yolunda tam ingame ad'ler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 nasıl da kaçıyor sonrasında sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Varmı farmlamak isteyen ? 3k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 senin gibi adama 3k yakısıyor mu editör alamadın mı 7k account? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 gerçi böyle dedim de event farm partisine katılış için 3key istiyorum diyecek şimdi, göt olucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 asjlkhaslkfas yok ya çok lame lame girdik hiç hesaba katmadan düşük çıktı rate ler :) hesaba katmamıştık 2 kişi grup girdim bilmemene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 şu şurda dursun http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2n1l2r/two_rings_of_protection_vs_stout_shieldpms_an/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar