barbu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 hayır bir de bok attığı olay kendi kaybetmesi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 HYR HEMEN AGLAMALIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Less qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 yine gözyasi yine Flassh ama adam pro o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 flash bu oyunu niye oynuyor çok merak ediyorum. Adam galiba sırf burada ağlayacak bir şey olsun diye oynuyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Oynadığı oyundan zevk alıp kazanmak için oynuyor. Ama sadece eğlenmek için oyuna giren trollerle bizi aynı oyuna soktuğu için bu mm sistemi size de böyle malzeme çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 BURN BABY BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 eskiden bende çok rage e girerdim, şimdi girip gene elimden geleni yapıorum ama yenilince ehhe olsun abi filan diyoruz arkadaşlarla gerilme falan olmuyor hehe sürekli oynamamak laızm bu oyunu sinir hastası olursun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dotabuff a dire win ve radiant win yüzdesi koymuslar dire 46 radiant 53 benim büyük fark var bence sizin nasıl? bunla ilgili komplo teorin var da emin değilim lsdkghslkghslgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dire 53.38% bende radi 49% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dire yüksek olan tek seni gördüm klsdhgslkh genel ortalama zaten hep radiant %1 1.5 falan daha yüksektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 radi 50 pct dire 41.44 pct beni dire'da oynatmayın anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dodgela abi dire olduğun zaman ben bi ara dodgeluyordum dire isem ki dire olmayı daha çok severim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 hiç dikkat etmedim la hayatımda dire raidant ne farkedio olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dire roshan pozisyonundan dolayı biraz daha avantajlı olarak gösterilir hep. ama profesyonel maclarda fark %1 in altındaydı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yok abi competitive olarakta normal olarakta radiant hep daha üstün win olarak competitive de %1 falan anca farkediyor win ratio fakat pubta %8 10 lara kadar çıkıyor early game winlerde radiant ben bide matchmakin in dire tarafına öküzleri attığını düşünüyorum ayrıyeten fakat kanıtlamak için yeterli statım yok elimde hjsgdklshg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 benim %57 ye %51 miş radiant dire oranları, halbuki dire deyken çok yapardık rosh abuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Black-ice said: hiç dikkat etmedim la hayatımda dire raidant ne farkedio olm ilk aklıma gelen radiant offlane çok daha kolay aynı şekilde radiant midin nc stack ile kasma imkanı var, daha kolay mid radiant jung farm biraz daha rahat dire daha kolay rosh yapıyor dire olunca daha kolay rotation yapıyorum ben early lvlde toptan mide misal bazı herolar radi olunca bazı herolar dire olunca avantaj sağlıyor vs. vs. http://dotametrics.wordpress.com/2013/03/11/radiant-vs-dire-win-rates/ http://dotametrics.files.wordpress.com/2013/03/radvsdire.png bu analiz geçen seneden ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 radiant offlane niye daha kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 hemen yanında nc kampı var çünkü ordan pull yapabiliyorsun kendin için yada dire sup pull yapınca gidip daha kolay salça oluyorsun dire offlane gank yemeye daha musait açıldığ zaman radiant offlane daha korunaklı açılsa bile dire offlane de ancient var fakat her hero ile stacklayıp farmlayamıyorsun yada pull yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Noob sorusu geldi hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Flassh said: http://dotametrics.files.wordpress.com/2013/03/radvsdire.png bu analiz geçen seneden ama olsunguzel istatistik ama macların kacınının kac dakika surdugune baglı olarak totalde kimin daha cok kazandıgı degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ben senelerdir diyorum radiant daha avantajlı diye ama kimseye inandıramadım.Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama radiant iken harita kontrolü daha rahat sağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 O istatistikleri kendi başıma yaratmış olabilirim dire tarafında o kadar çok mağlubiyetim var ki lashdkj bir kere radiantın yeşillikli moral veren atmosferi yeter Şaka bir yana radiant mid dire mide göre bence de epey avantajlı, bu oranları büyük çapta da etkiliyor olabilir. Dire midde kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bence olay radiant'ın avantajında değil tamamen insan psikolojisinde radiant olunca insana anlamsız bir güven hissi geliyor,yeşillikten mi daha canlı renkler kullanılmasından mı ? haritanın aşağısından başlanmasından mı ? (sanki yolun başı gibi) Bilmiyorum ama bununla alakalı motivasyon etkiliyor bence. Öbür türlü avantaj - dezavantaj durumu eşit yani dire'a gank geliyor da radianta gelmiyor gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar