scorch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Her dünya kupasında olduğu gibi klasik ingiltere fiyaskosu olur muhtemelen. Yine de gönlüm kızıl kafalarda. İtalyasız bir kupa daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Alt İtalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 İtalya'sız keyfi yok asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ya da vazgeçtim. İlk yarı İngiltere. Mac sonu İtalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 1-0 italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ingilziler anahtar gibi açar italyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 berabere abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Roy reyiz eski takımına kıyak yaptı, mantıklı olanı da yaptı aslında da bu sezonun İngiltere'si direkt Liverpool düzeniyle sahada olacak. Benzer oyun oynanıyor zaten, ilk defa %100 Gerrard çevresinde sahaya da çıkacaklar. Glen-Henderson-Sturridge-Gerrard dörtlüsünün her şekilde sahada olması bekleniyor. Sterling İtalya'ya karşı denenmez İtalya çok iyi alan kapatan takım bu yüzden Sterling bayağı etkisiz olur da o da olursa tam bir hücum takımı olurlar. Onun yanında gelecek yılın müstakbel Liverpool'luları Lambert ve Lallana da bol bol süre alır. Lallana yani bugün 11'de olacak tahminen. İngiltere her şekilde gol bulacak. Bu oyun düzeniyle istemese de gol atarlar. Burada tek kilit adam işte Rooney. Liverpool'un hücumlarını şiirselleştiren adam Suarez'di. Burada aynı görevi aynı mevkii de Rooney yapacak ki oyun kurma ve takımı atağa çıkarma becerisinde dünyadakilerden en iyisi... Liverpool'lular takıma bir şeyler aşılayabilmişse yıllardır ilk defa sağlam bir hücum İngiltere'si görebiliriz. Bunun yanında savunma da halen çok dengesiz bir takım İngiltere... Aynı LİVERPOOL asdfsd Balotelli, Cerci ve hatta geriden Pirlo gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan adamlara karşı mutlaka açık verirler. Daha sabah Tivibu da İngiltere - Peru hazırlık maçının tekrarına denk geldim orada bile onca hata yaptılar. Jagielka olmasa çoğunda da golü yemişlerdi. Hazırlık maçı motivasyonu tabii ki ama İtalya affetmez. Ben her şekilde bu maçta KG var ve 2.5 gol üstü diyorum. AKŞAMA DA DEĞERLENDİRECEĞİM sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 dark ın msjdan sonra fikir değiştirdim italyanlar farka gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Valla ben de İtalya alır diye düşünüyorum lel Roy hodgson rakibi okumayı çok iyi beceremeyen bir hoca, prandelli iyi hazırlanmıştır ve elbet ingiltere'nin açıklarını ona göre değerlendirecektir. Özellikle kanatlardan çok açık veriyor İngiltere, İtalya'nın kanatları bayağı iş yapar bugün. ama taraftan kaçmak gerek. İlk defa İngiltere de yediğinden çok atma potansiyeli var çünkü, bol gollü olur gibime geliyor bu maç... Hele ilk 20-25 dakika bir gol gelsin, gol çümbüşü yaşanır. Taraf içinde niyeyse İtalya çok içime siniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 0-0 biter o zamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 italya çüker bi aksilik olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 forza azzurri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ingiltere yi niyeyse hiçbir turnuvada takım olarak göremedim. oyuncular çok bireysel takılıyor. sanki isteksiz gibi gelmişlerdi hep. yine öyle oynamazlar umarım, yoksa cok sıkıcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 4-1 ingiltere alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 YA HANGİ KANALDA? trt1 hdde yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 0 dan 0 a bas böbreği geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 1-0 1-1 2-1 maç sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BqHqVt5CUAANMpf.png DİREKT BOL GOL MAÇI ALLAH UTANDIRMASIN, YARDIRIN. Yani ingiltere en az 2 tane yer bu 11 ile asfsda mal değillerse de atsınlar bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ingiltere çok defansif kalmış cahilli çıkarıp başka santrafor koymalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Şimdi NTVspor ingiltereyi 4-3-3 dizerek verdi. Strerling oranın solunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kafalarına göre yapmış NTVSpor, hazırlık karşılaşmalarının tamamında 4-2-3-1 kontra üzerine gittiler. Bu sefer fazla kontra olmuş ama, İtalya'dan top falan alamaz bu takım anca önlerinde falan kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 NTVSPOR'da da söylediler. Ben de sabah bir yerde duydum. Wellbeck forvet arkası oynayıp Pirlo'ya baskı yapabilirmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Forvet arkası oynayacak zaten, ama 4-2-3-1 de oynayacak işte Rooney ile değişmeli takılacak tahminen, sterling de iki kanatta serbest oynar. İngiltere'nin hücum organizasyonlarını tahmin etmek çok zordu hazırlık maçlarında, düzenli hücuma çıkmıyorlar o yüzden de çok can acıtabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar