Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişilik Bozukluğu Mu Yaşıyorum

Istari

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş ortamlarının seni bayması çok doğal kardeş, bende acayip sıkılıyorum bazı ortamlardan.
Gidiyorsun bir yere, adamla zevklerin doğal hayatın falan tamamen farklı, oyun konuşamıyorsun, futbol konuşamıyorsun, siyaset konuşsan cehape gelse herşey çözülcek kafası.
Yeni telefon aldım hemen check-in yapmalıyım, isntagram için selfie çekelim.

Böyle muhabbetlere bende gelemiyorum, bende çoğu ortamın o banal muhabbetlerinden sıkılıyorum o yüzden çok sosyalleşemiyorum.

Gerekte duymuyorum böyle diyince liseli ergen gözüküyorsun çünkü.

5 senelik ilişkiden çıktım klasik abi şimdi herşeyi sıfırlayıp bi daha yapmak çok bayıyor kafasındayım.

Elbet bunlar da geçicek yani hayatı oluruna bırak canın ne istiyorsa onu yap, ama arada çıkıp 2 bira patlat, yoksa kafayı yersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Arkadaş ortamlarının seni bayması çok doğal kardeş, bende acayip sıkılıyorum bazı ortamlardan.
Gidiyorsun bir yere, adamla zevklerin doğal hayatın falan tamamen farklı, oyun konuşamıyorsun, futbol konuşamıyorsun, siyaset konuşsan cehape gelse herşey çözülcek kafası.
Yeni telefon aldım hemen check-in yapmalıyım, isntagram için selfie çekelim.

Böyle muhabbetlere bende gelemiyorum, bende çoğu ortamın o banal muhabbetlerinden sıkılıyorum o yüzden çok sosyalleşemiyorum.

Gerekte duymuyorum böyle diyince liseli ergen gözüküyorsun çünkü.

5 senelik ilişkiden çıktım klasik abi şimdi herşeyi sıfırlayıp bi daha yapmak çok bayıyor kafasındayım.

Elbet bunlar da geçicek yani hayatı oluruna bırak canın ne istiyorsa onu yap, ama arada çıkıp 2 bira patlat, yoksa kafayı yersin.

evet, bende konuyu açarken ''birçok'' liseli mesajını göze almıştım. beklediğim de oldu:)-D.
zaten aynı sebepten bu ruh halimi çevremdekilerle de paylaşmıyorum. çünkü tepki muhtemelen aynı olacak.
ayrıca, evet benzer ruh halini paylaşıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...