Istari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 son 2-3 senedir, asosyal olmaktan büyük keyif alıyorum. hatta, sosyal olmak zorunda kaldığım durumlarda yoğun bir şekilde yalnız olma özlemi çekiyorum. çevremdeki insan sohbetleri bana çok boş geliyor. hatta bana karşı ilgi gösteren kızlara bile bu yüzden soğuk davranıyorum. diyelim sevgili olduk, sonra ne olacak? gün boyu mesajlaşıcaz, ben mesaj atmazsam o bana trip atıcak, beraber bir yerlere gidip mutlu oluyormuşuz gibi yapıcaz, ya da en kötüsü beraber çektirdiğimiz berbat fotoları o facebook hesabında paylaşıp millete nispet yapacak (kıyamet senaryosu :?). belki belli bir aşamadan sonra sarılıp öpüşeceğiz. e yani bunlar için bu kadar uğraş bana gereksiz geliyor. ayrıca ilişki olayı, biraz da sorumluk meselesi. ben hayatımda benimkiler dışında kimsenin derdini, sorununu, arkadaşlarını, istemiyorum. neyse, konuyu kızlar odak noktasında toplamıyım, anlatmak istediğim şey başka. ben yalnız olmaktan mutluyum, bunda anormal bir durum var mı? sırf sosyal olmak adına, sevmediğim, samimiyetsiz ortamlar da mı bulunmam lazım? şu noktayı daha iyi açıklayayım; insanlarla ilişki kurmayı sevmiyorum derken, insanlarla ilişki kuramıyorum demiyorum, insan görünce kaçan birisi değilim. dışarıdan bakan birisi için gayet normal gözüküyorumdur. ayrıca benden daha bilgili, bilgisine saygı duyduğum kişilerle de konuşmaktan keyif alırım. ama içi boş konuşmalardan hoşlanmıyorum. ''insanlar çok aptal, bense çok zekiyim'' tonun da şeyler değil yazdıklarım. ''sen çok mu mükemmelsin'' derseniz, değilim tabi ki hatta en çok kendimden sıkılıyorum. neyse, çok uzattım. aslında yazıya başlarken kısa bir şeyler yazmak hedefindeydim, ama böyle oldu işte. oradan bakınca durumum nasıl gözüküyor? dileyen trolleyebilir. benim için mahsuru yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 asosyal isen nasıl sana ilgi göstern kız oluyor lan asosyal olucaksan delikanlı gibi asosyal ol, umut sarıkaya karikatürü gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 abi sen normalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Anormal bir durum yok kanimca. Gencken ben de cok gezdim tozdum ama bi yastan sonra evde oturup kafa dinlemek daha keyifli geliyor. Etrafindaki insanlardan baydiysan baska insanlarla tanis baska yerlere git tek verebilecegim tavsiye. Cogu insan etrafindakilerle gideriyor egzistansiyalist krizini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 liseli.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 yalnız takılıp evde yapıyon ki onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 koltugun kenariyla oynuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sex yap gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Istari said: belki belli bir aşamadan sonra sarılıp öpüşeceğiz. Ya dunyan kucuk ya da yasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Istari said: belki belli bir aşamadan sonra sarılıp öpüşeceğiz. e yani bunlar için bu kadar uğraş bana gereksiz geliyor. kardeş liseli misin ünili misin bilemem ama böyle düşünürsen ne sevişebilirsin ne bişey yapabilirsin. ha diyosan ki sex boş, o zaman bişey demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 iyi arkadaşın yok çevrende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 intihar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kafamı dikeyim derken bulacaksın kendini haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Iliskinin guzel yani pompasi olm. Digerleri onun diyeti, pompasi icin katlaniyosun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ergenlik zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 join a cult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ben de böyleyim, tek fark bana yazan kız yok sdf, asosyallik güzel sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 türkiye selfimprovement sosyal kişilik bozukluğu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sana yazan kız olmadığına dair her türlü iddiaya girerim. muhtemelen her naber canım diyeni bana yazıyor kabul etmişsin sdfs ya da gaysin. bu keşif yolunda başarılar dilerim. sevgili olsak ne olacak yok mesajlaşıcaz falan ne lan. sevişceksin daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mastrübasyonu kes, otomatik sosyalleşeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 HAYAT SEVİŞMEK ÜZERİNE KURULU .... ne salakça bir laf. tekdüze anlamsız .. geçelim Normalsin arkadaş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Theridone said: Iliskinin guzel yani pompasi olm. Digerleri onun diyeti, pompasi icin katlaniyosun iste Adam gönül işlerinde olayı 1 cümle ile özetlemiş. Artık bunun üstüne yazmayın bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 yorumları hernagi bir alınganlık göstermeden okuduğum için liseli, ergen tarzı yorumlara gülüp geçiyorum. valla yaş 23 bu sene üniversite de bitti. hayır, bu yorumlara alınmıyorum, ama kafama takıldı. trollemek için mi söylüyorsunuz, yoksa bir insanın ''pompa'' peşinde koşmaya bile üşenmesi, anlamsız bulması bu kadar garip mi? bu yazıyı muhtemelen lisede yazsaydım. ''pompa'' peşinde koşmayı hayattaki tek gerçek mücadele diye filan tanımlardım. o yaşlarda tek hedefim buydu, normal olarak. ayrıca, bazı arkadaşların kıskançlık göstereceğini bilseydim, kızlar konusu hiç açmazdım. evet, siz haklısını bana yazan kız filan yok. ben beynimde uyduyuyorum:) beni çok iyi tanıdığınız için tabi ki sizin ''hayır olamaz'' yorumunuz doğru. hayır, ben kızlar meselesini konun odağına koymadım. sadece psikolojimi anlatmak için örnek kabilinden o kısmı yazdım da, görünen o ki hatta etmişim yazıda kızlarla ilgili bir şeyler geçince herkes o nokta da toplanmış. aramız da sosyolog filan olsa buradan bir tespit çıkarırdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar