lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 5 sene önce olsa kimse sallamazdı. CoD ve GTA'nın hayvani satışları yüzünden mi böyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 niye ayağa düşsün ya ne güzel medyamiz ilgi gösteriyor. hastayım şu sadece ben bileyim kimsenin haberi olmasıncılara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ben sigirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Oyun oynayan adamlar medyada işe girdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gazetede haberi çıktı diye ayaga niye düşüyor artı adama niye hakaret ediyorsun durduk yere ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lazerbulbul said: sadece ben bileyim kimsenin haberi olmasıncılıkla ne alakası var küçük sığır? seviyesizlik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Sallamaya başlamak ayağa düşmek mi oldu asıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 zaten ayaktaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Ben gazetelerde çıkmadan da takip ederdim şimdi yoldan geçen adamın bile haberi var" "Ben bu şarkıyı x filmine soundtrack olmadan da severdim" "Ben bu oyuncuyu y dizisinde popüler olmadan da takip ederdim" ... gibi türevleri çok olan, sevdiği şeyin popüler olmasından rahatsız olan, çünkü hayatında kendini özel hissettiği önemsiz şeyler bile elinden alınıp public hale getirilmiş olan asosyal yakarışın uzantıları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 o değil de crytek'in istanbul'da ofisi varmış ben yeri ogrendim. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gecen sene filan acildi galiba zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Televizyonda bioshock'un reklamının dönmesine falan daha bir 10 sene var, rahat ol OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 vardır ya bioshockun tv spotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 lazerbulbul said: sadece ben bileyim kimsenin haberi olmasıncılıkla ne alakası var küçük sığır? Paticik iyicene ayağa düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 manda'nın yavrusuna mı malak diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/436/621/464.jpg şikayeti de bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 e3 dünya çapında bir fuardır. tr basınında şimdiye kadar yer almaması enteresan olan idi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 asdhuaa küçük sığır ne lan pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Baggio said: "Ben gazetelerde çıkmadan da takip ederdim şimdi yoldan geçen adamın bile haberi var" "Ben bu şarkıyı x filmine soundtrack olmadan da severdim" "Ben bu oyuncuyu y dizisinde popüler olmadan da takip ederdim" ... gibi türevleri çok olan, sevdiği şeyin popüler olmasından rahatsız olan, çünkü hayatında kendini özel hissettiği önemsiz şeyler bile elinden alınıp public hale getirilmiş olan asosyal yakarışın uzantıları bunlar. OFF NE BICIM CRIT KOYDU SESI BURAYA GELDİ dsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar