Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

Remus said:

vivavale said:

Akhlaur said:

Ya troll ya kezban ya bu.

abi ağır kezban ya. muhtemelen 70+kg, ve 1.58 boyunda

Kumral gözlerim yeşil boyum öyle çok uzun değil 1.65 kilom 52

ÖM'den konuşturduğum kadarı ile

abi bi caps ile anlaşılır ya. kasmasın yani

Konuşturma mı :) komik ben nekadar bilgiverirsem okadar alırsın senin ayrı bi çabandan değil
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim.

fake olduğuna inanmayıp 'ya kızsa?' diye şansını deneyerek espri şaka ayağına kıza yazıyor millet işte.

bi de arada ilkokul stayla hoşlandığı kızın saçını çekip tükürenler var. onlarda kezbansın hö hö falan yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

calvaria said:

ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim.

fake olduğuna inanmayıp 'ya kızsa?' diye şansını deneyerek espri şaka ayağına kıza yazıyor millet işte.

bi de arada ilkokul stayla hoşlandığı kızın saçını çekip tükürenler var. onlarda kezbansın hö hö falan yazıyor.

balondan tahrik oldum acayip yaziyorum baba.
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Madcat said:

sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi?

allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi

Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni

only in turkey :D
he oldu hem tip yok vucut yok, hem parasını ödeyelim otun bokun
keranaye giderim daha iyi lan garanti seks
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

polyanagirl said:

Madcat said:

sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi?

allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi

Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni

only in turkey :D
he oldu hem tip yok vucut yok, hem parasını ödeyelim otun bokun
keranaye giderim daha iyi lan garanti seks

Sen garanti seksi de başaramıyorsundur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...