vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 eminim polandgirl capsdekinden daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yalı çapkını kuş diil miydi dfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vivavale said: Remus said: vivavale said: Akhlaur said: Ya troll ya kezban ya bu. abi ağır kezban ya. muhtemelen 70+kg, ve 1.58 boyunda Kumral gözlerim yeşil boyum öyle çok uzun değil 1.65 kilom 52 ÖM'den konuşturduğum kadarı ile abi bi caps ile anlaşılır ya. kasmasın yani Konuşturma mı :) komik ben nekadar bilgiverirsem okadar alırsın senin ayrı bi çabandan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Yemin ediyorum foruma kablo çekicem, trafo bağlıycam...Şu abazalık enerjisini bari faydalı bişeye çeviriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kesinlikle abi ryuuko ile evlenirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 damarlardaki sperm oranı çok yüksek asdasd YA TUTARSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Nabzını kontrol ederim. atıyorsa sorun yok diyen olmadı mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 calvaria said: ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim. bıyık diyenler çoğunlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 calvaria said: ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim. fake olduğuna inanmayıp 'ya kızsa?' diye şansını deneyerek espri şaka ayağına kıza yazıyor millet işte. bi de arada ilkokul stayla hoşlandığı kızın saçını çekip tükürenler var. onlarda kezbansın hö hö falan yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vivavale said: nefes alsın yeter Karag8z said: Nabzını kontrol ederim. atıyorsa sorun yok diyen olmadı mı? :P bu var olmami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 birazdan kavga bile edebiliriz, ama capse bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 imamizer said: calvaria said: ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim. fake olduğuna inanmayıp 'ya kızsa?' diye şansını deneyerek espri şaka ayağına kıza yazıyor millet işte. bi de arada ilkokul stayla hoşlandığı kızın saçını çekip tükürenler var. onlarda kezbansın hö hö falan yazıyor. balondan tahrik oldum acayip yaziyorum baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Dworgian said: calvaria said: ben konuyu kaçırmışım, şimdi kimin feyki çıktı birisi özet geçerse sevinirim. bıyık diyenler çoğunlukta. ya bıyık kızsa? hiç burdan bakmamıştın di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Tamam arkadaşlar güldük eğlendik ama bitti şimdi daha önemli gündem maddeleri var musuluydu seçimiydi. evet biraz da oralarda takılalım di mi ya hem akşama da dünya kupası var bak bi gidin markete falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 is cikisi gideriz panpa aliriz NEVALEYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 imamizer said: bi de arada ilkokul stayla hoşlandığı kızın saçını çekip tükürenler var. onlarda kezbansın hö hö falan yazıyor. Bağa mı didin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kaçta la ilk maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 noluyor lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 KADININ NE İŞİ VAR PATİCİKTE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rıdvan, reisin yeni fotolarını beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: Madcat said: sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi? allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni only in turkey :D he oldu hem tip yok vucut yok, hem parasını ödeyelim otun bokun keranaye giderim daha iyi lan garanti seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sen gitsen üstüne para alırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Jaegerjaquez said: polyanagirl said: Madcat said: sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi? allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni only in turkey :D he oldu hem tip yok vucut yok, hem parasını ödeyelim otun bokun keranaye giderim daha iyi lan garanti seks Sen garanti seksi de başaramıyorsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sdfsd zaten saçma bi genelleme yapmış otu boku ödeten de var ortak olanda, bazen tamamını kızın ödediği bile oluyor içinden geliyor ödetmiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar