polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Erkekler merhaba anlatın bakakalım nasıl biriyle evlenirsiniz? Ben evde kaldım da merak ediyorum. detaylı açıklama bekliyorum. bir cevap verip konuyu kapamayın:) evlilik yoluna girmiş olanlarda yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 POLYANNACILIK OYNAYAN KADINLAR TERCİHİMDİR. first btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sokakta fahişe, mutfakta rahibe, yatakta aşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 güzel, seksi, anime filan izleyen, oyun oynayan ama benimle dışarı çıkığ eğlenecek de. öyle pis pis takılmayacak. kafası uyacak. ve en önemlisi akıllı olacak. paraya pula çok önem vermemesi de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 efendi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Once adam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bağlaçları ayrı yazabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 İlk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 arcane said: bağlaçları ayrı yazabilsin. :)))) az gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 barbu said: güzel, seksi, anime filan izleyen, oyun oynayan ama benimle dışarı çıkığ eğlenecek de. öyle pis pis takılmayacak. kafası uyacak. ve en önemlisi akıllı olacak. paraya pula çok önem vermemesi de lazım. :) beni tarif etmişssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Bekaret şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 o zaman neden evde kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Hadi evlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Öyle hasanın hüseyinin zevk pompası olan kızla işimiz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bekaret şart +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gerçekten patide son 10 yılda görülmüş en başarısız fake olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ha bide mayonez gargarası yapmamış olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: arcane said: bağlaçları ayrı yazabilsin. :)))) az gülmedim türkçe çok entresan lan burda şimdi çok mu güldü hiç mi gülmedi bi netlik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Erkek olmaması yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 büyük göğüs tercih sebebi + gayliğe sıcak bakmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 axedice said: Öyle hasanın hüseyinin zevk pompası olan kızla işimiz olmaz saane kardiş, ister aliye verir deldirir, ister çalıya takar yırttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 axedice said: Ha bide mayonez gargarası yapmamış olması lazım. siz hardal seviyodunuz di mi lan sarı sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 memeleri kesin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gönlümü eğlendiren, ruhumu dinlendiren, ercümenti şenlendiren, bir sevgili istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 benimki 1.5 olsun, aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar