CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 g2a'ya baktım, 34,31€. origin'den meksika pakistan vs değiştirip mi alsam g2a'dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben meksikadan aldım çok kolaydı almak ve 98 tl ye geldi ultimate edition. her türlü fark ediyor ilk 5 maçta messi kullanıyorum mesela ilk maçta 3 gol attı :p ayrıyeten gold paketler de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Tr de 26 sında cikacak diyor. O biraz aklımı karıştırdı. Suan fut vs oynayabiliyoruz yani degil mi? Beklemek zorunda değilim, Sadece alirken vpn kullanıyoruz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 cagrus said: ben meksikadan aldım çok kolaydı almak ve 98 tl ye geldi ultimate edition. her türlü fark ediyor ilk 5 maçta messi kullanıyorum mesela ilk maçta 3 gol attı :p ayrıyeten gold paketler de cabası. nasıl girdiniz yaw nasıl us location yapıyoruz ? origin profilden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 CuteButPsycho said: Tr de 26 sında cikacak diyor. O biraz aklımı karıştırdı. Suan fut vs oynayabiliyoruz yani degil mi? Beklemek zorunda değilim, Sadece alirken vpn kullanıyoruz yani? alırken meksikadan ucuza almak olay. oynamak içinse ben tunnelbear ile girdim origine oyunda direkt play yazdı bastım oynadım oynarken alttan kapadım tunnelbearı çalışmaya devam ediyor 3-4 gün kapamam oyunu artık hehe. meksikadan almak için chrome hola appden meksika lokasyon seçip origine girip almak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 LathspeLL said: http://www.hotukdeals.com/deals/fifa-15-pc-origin-origin-mx-store-w-vpn-25-1997651 Burda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 awwwwwwwwwww yisss amerigadan bağlandım vpne ve oyuna girdim :D YAŞASIN ÖZGÜRLÜĞÜN ÜLKESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 CuteButPsycho said: Ultimate almaya gerek var mı? 10 sene sonra fifaya dönüyorum. Birde ps3 kolunu pc ye baglayip oynayabilir miyim? Dualshock 3 ve 4'ü PC'ye tanıtıp wireless kullanabiliyorsun. Ben Ultimate Edition aldım, 5 dolar fark vardı meksika store'da. Bir sürü ıvırı zıvırı var. Ben de 10-12 senedir oynamıyordum futbol oyunu. Bir sürü ıvırı zıvırı var yeni FIFA'larda. Yok FUT, yok Ultimate Team, yok gold sayın alma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 mexica'dan almak ne kadara geliyor, dnr'da 150 lira oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 meksika üzerinden alıcamda hola vpn kurdum, meksika seciyorum. fakat origine baglandığım zaman yine euro şeklinde çıkıyo karşıma. trick var mı bu işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hola ile mexico originden oyunu sepete ekliyorsun, satın al kısmında bi yerde login olmanı istiyor; orada hola'yı deaktif edip sonrasında kendi hesap bilgilerini giriyorsun. sonrasında paypal ile meksika fiyatından ödeyebilirsin; bende kredi kartını yememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sepete eklerken 69€ gözüküyor ama, vpn açıp origin tekrar açıyorum. where is my ip den bakıyorum meksikanın Tijuana merkezde cami yanındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Tamamdır, hallettim meksika üzerinden 45$ ultimate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu hep böyle kalır mı, bir süre sonra düzelir mi, önce gidip f710 alıcam sonra bunu alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sanırım sürekli olan birşey çünkü başka bir forum sitesinde farklı oyunlardan bahsediyorlar. Aynı bu şekilde almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ben Titanfall'u ve Season Pass'ini böyle almıştım. Birşey daha aldım ama hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Play Store'dan aynı oyunu birden fazla defa alabilme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 online'da biri çıkarsa (connection lost) diğerine direk win yazıyor mu ? cıkana bir ceza var mı ? bişey kaybediyor mu ? oyunu alıp almamam buna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Diğer kısmı bilmiyorum da FUT için DNF multiplier düşüyor, maç sonunda daha az coin alıyor çıktıkça. Bağlantı koparsa kimden koptuğuna bakıyor galiba. Maçın o anki skoruna göre de kazananı belirledi benim 2 kopan maçımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Holy said: Bağlantı koparsa kimden koptuğuna bakıyor galiba. Maçın o anki skoruna göre de kazananı belirledi benim 2 kopan maçımda. e oha 1-0 öne geçtiğin anda kes interneti devamlı. direk dünya 1.si olursun sahfuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 İşte o yüzden bana olanı söyledim sadece. Birinde dakika 65 civarıydı, diğerinde 80 civarı. FUT online season oynuyordum ve winler geldi direkt. Muhtemelen farklı bir mantığı vardır kendi içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 anladım. hiç oynanmadı saymıyor yani maçı ? dün stream izliyordum adam 3-0 öne geçti, karşıdaki connection lost çekti de o yüzden merak ettim sordum eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi 4 sayfa oyun nasıldır die bi yorum bakayım dedim yok meksika store yok euro bu ne yau oyun nasıl gencler ona da bi degineydiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 gerci ben pes den sasmam 14 e bile alıstım 15 i bekliyoruz ailece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Oyun genel olarak güzel, en azından pes'ten iyi diyebilirim. Ki senelerce pesten başka futbol oyunu oynamayan birisiyim. Eksi yanı son peslerdeki gibi arapası ve havadan pas saçmalığı var. Patch ile düzeleceğini umut ediyorum, biraz zorlaştırılması gerekli. Arcade havasından simulasyona geçer biraz. Maç içerisinde çok fazla pozisyon oluyor. Haliyle kaleciler inanılmaz pozisyonlar kurtarıp saçma sapan goller yiyor. Defans olayı biraz farklı, ama alışılmayacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar