Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 15 PC - Next Gen

bliksem

Öne çıkan mesajlar

cagrus said:

ben meksikadan aldım çok kolaydı almak ve 98 tl ye geldi ultimate edition. her türlü fark ediyor ilk 5 maçta messi kullanıyorum mesela ilk maçta 3 gol attı :p ayrıyeten gold paketler de cabası.

nasıl girdiniz yaw nasıl us location yapıyoruz ? origin profilden mi?
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

Tr de 26 sında cikacak diyor. O biraz aklımı karıştırdı. Suan fut vs oynayabiliyoruz yani degil mi? Beklemek zorunda değilim, Sadece alirken vpn kullanıyoruz yani?

alırken meksikadan ucuza almak olay. oynamak içinse ben tunnelbear ile girdim origine oyunda direkt play yazdı bastım oynadım oynarken alttan kapadım tunnelbearı çalışmaya devam ediyor 3-4 gün kapamam oyunu artık hehe.

meksikadan almak için chrome hola appden meksika lokasyon seçip origine girip almak yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

Ultimate almaya gerek var mı? 10 sene sonra fifaya dönüyorum.

Birde ps3 kolunu pc ye baglayip oynayabilir miyim?

Dualshock 3 ve 4'ü PC'ye tanıtıp wireless kullanabiliyorsun.

Ben Ultimate Edition aldım, 5 dolar fark vardı meksika store'da. Bir sürü ıvırı zıvırı var.

Ben de 10-12 senedir oynamıyordum futbol oyunu. Bir sürü ıvırı zıvırı var yeni FIFA'larda. Yok FUT, yok Ultimate Team, yok gold sayın alma falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyun genel olarak güzel, en azından pes'ten iyi diyebilirim. Ki senelerce pesten başka futbol oyunu oynamayan birisiyim.
Eksi yanı son peslerdeki gibi arapası ve havadan pas saçmalığı var. Patch ile düzeleceğini umut ediyorum, biraz zorlaştırılması gerekli. Arcade havasından simulasyona geçer biraz. Maç içerisinde çok fazla pozisyon oluyor. Haliyle kaleciler inanılmaz pozisyonlar kurtarıp saçma sapan goller yiyor. Defans olayı biraz farklı, ama alışılmayacak gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...