LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Rainbow Six Siege: The Most Innovative FPS of The Last 10 Years Hala deli gibi oynuyorum. Overwatch falan güzel evet ama Siege bambaşka. Şuan da favori oyunum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Bilgisayarda 10 maçtan 6sında hacker görünce ben ps4'e geçiş yaptım. Platin 3 oldum ama diamondlar baya kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ubisoft'tan doğru hareket... Rainbow Six Siege: Starter Edition 40 TL. http://store.steampowered.com/app/359550/ Starter Edition'ın tek farkı operatörleri unlock etmek için 12.500 in-game credit gerekiyor. Normal sürümde 500-2000 arası kreditle açılıyor operatörler. Tek farkı bu. Ayrıntılı bilgi: https://support.ubi.com/en-GB/faqs/000025116/Starter-Edition-FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Serverlarda fazla oyuncu yok herhalde fresh meat mi lazim oldu ubiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ucuza satsın ki hackerlar daha kolay geri dönsünler oyuna (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 100 saat playtime'ım var, hile sadece 2 oyunda denk geldi bana. ilk günlerde 3-4 oyunda teamkill'ler denk geliyordu, o da olmuyor artık. Benim şansıma da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Şu starter hedesi çıkınca bende aldım, baya baya güzel oyun. Hile gibi şeylere rastgelmedim(yada ben farketmedim orasını bilemem) fakat diğer düz fps'lerden sonra baya sardı beni. Keşke dediğim şeylerden bazıları ise; *Her round sonunda operator seçme ve bekleme süresi çok uzun geliyor bir süre sonra, loadout'ları zaten oyuna girmeden yapma imkanı var. Şu round ara sürelerini kısaltsalar tadından yenmicek. *2.si ise pingler hep 85-110 arası daha aşağısını görmedim. Bir fark yaratıyormu desen bazen diyorum lagtan dolayı mı vuramadım adamı soru işareti kalıyo kafada. Çünkü 2-3 kurşunda ölebiliyorsunuz. Bu da ilk gören taraf için büyük avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 PC de R6:Siege, tek basina calisiyor mu? Onceden halihazirda R6 turevi kurulu olmasi geeekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Siege kendi başına bir oyun zaten, mod değil. Başka bir şeyin kurulu olmasına gerek yok uPlay haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 2 Ağustos yeni sezon tarihi yeni operatörler ve harita da eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 UK Uplay'de pricing error var. Cart'a ekleyince 75% off oluyor. Rainbow Six Siege £7.49 Rainbow Six Siege Gold Edition £13.74 UK vpn açıp link' tıklayın. http://store.ubi.com/uk/search?q=rainbow%20six Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Uplay ve Origin, Steam gibi nazi değil vpn kullanımında satın alırken. oyunu istiyorsanız yardırın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 vpn'i store sayfasını açtıktan sonra kapatabilirsiniz. ben adres bilgisi olarak borderlinx UK adresimi girdim. bu arada güncelde öne çıksın diye ayrı yazıyorum. sonra vay efendim görmemişim demeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ula 70'e key aldım. steam dün 65'e düşürdü. neyse hazır free weekend varken summerfag'lerle gireyim de arada öğreneyim bari tecrübelilerden çok küfür yemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Xenus said: UK Uplay'de pricing error var. Cart'a ekleyince 75% off oluyor. Rainbow Six Siege £7.49 Rainbow Six Siege Gold Edition £13.74 UK vpn açıp link' tıklayın. http://store.ubi.com/uk/search?q=rainbow%20six kaçırmayın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 free weekend dolayısıyla 2 saat oynadım. Bence oyun çok yavaş. Oynanışıyla değil loading ler ve roundların çok kısa oluşu beni çok sıktı yoksa güzel oyun. Single kısmı o yüzden daha eğlenceli geldi daha uzun sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Acemilerde kısa sürüyor platin 3 ve diamond seviyesinde oynayan birisi olarak son 20sn fln gerçekleşiyor bütün aksiyon maçlar genelde 4-2 ya da 5-4 fln bitiyor. Bu da ortalama bir oyunun 25dk sürdüğünü gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 oyun inanılmaz başarılıymış yanlız. son zamanlarda oynadığım en iyi multiplayer fps deneyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 aynen ama updatelerle bugune gelmis gibi duruyor loglara bakinca. ilk gunlerde dengeleri oturtup cesitlilik kursalarmis yeni l4d cs gibi competetive bir oyun cikartabilirlermis. simdi golgede kalmis ama baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 >l4d >competitive dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 5.1gblık yeni güncellemesi geldi. Japon operatörler eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 hibana guzel de, echo biraz zayif gibi. gadget ile ugrasmak icin surekli yer degistirmek gerekebilir. onun yerine defans yap vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Caveira ile echoyu takım olarak kullanınca çok güzel işler çıkıyor sürenin kısılması ile atak yapan taraf dikkatsiz davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 18$ 'a cdkey sitesinden alabiliyorsunuz. uygun fiyatlı arayanlara haer vereyim. http://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancy-s-rainbow-six-siege-pc-cd-key-uplay ben aldım yüklüyorum şuan 25gb. uplay key olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar