Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G3 (tanıtıldı)

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
avea acayip bir kampanya yapmış bunun için. tarife ücretinin 50 lirasını 1 sene boyunca ödemiyorsun.

atıyorum 50 liralık tarifen var, telefonun aylık ücreti 100 lira. normalde 150 lira verecekken 1 sene boyunca 100 lira veriyorsun. 2. sene 150 veriyorsun yine.

mesela benim 4s'i satsam bir senelik para bedavaya geliyor. telefonu da 1200'e falan almış oluyorsun. baya bir aklımı çeldi aslında kararsız kaldım değer mi bu telefon için?
Sosyal ağlarda paylaş

değil abi. sadece ilk kurulum esnasında otomatik ayarlamıyor aydınlatmayı. kurulumu geçip ekran ayarına gelene kadar kanser oluyorsun özellikle açık alanda. ayar yaptıktan sonra normal hale geliyor hiç bir sorunu yok.

hatta o ilk sayfadaki video yüzünden ilk kurulum esnasında baya korkmuştum öyle mi lan cidden diye de ayarı yapınca düzeldi alet.
Sosyal ağlarda paylaş

as promised, lg g3 review:

Ekran
Ekran cidden çok güzel, reklamı yapıldığı kadar var yani. Bana sönük falan değil aksine capcanlı ve doğru tonlanmış geldi. Samsung ve iphonelar gibi oversaturated görüntüler yok ama, onu sevenler sönük bulabilir. Çözünürlüğü falan muazzam. Güneşte deneme fırsatım olmadı zira hava kararmak üzereydi elime geçtiğinde. Yarın onu da deneyip bildireceğim.
Deneyene kadar: 10/10

Performans
Performansa diyecek bir şey yok. Eşek gibi telefon üstüne ne atarsanız kaldırıyor. En ufak bir yavaşlama dahi yaşamadım 7-8 saat devamlı kullanımda.
10/10

Pil
Aldığımda %52 şarjı vardı hala bitmedi %17 var. Devamlı kullandım her şeyini kurcaladım oyun açtım vb. Birkaç kez restart da attım. Ama buna ilerki günlerde tekrar değinicem çünkü sağlıklı bir ölçüm yapamadım. Çok hızlı şarj oluyor o çok hoşuma gitti.
Deneyene kadar: 9/10

Ses
Hoparlörler cidden harika, çoğu laptoptan fazla ses veriyor. Çok memnun kaldım. İçinden çıkan kulaklık Creative EP-630 ayarında, fena değil güzel yani. Bende başka kulaklık olduğu için zaten kullanmayacağım.
Konuşma sesini bol bol her türlü ortamda denedim. Gelen ve giden ses çok temiz, rahat duyuluyor. Önceki telefonumda (xperia sola) karşı tarafı duymak için şekilden şekle giriyordum, ilaç gibi geldi.
10/10

Kamera
Genelde düşük ışıkta denemeler yaptım, ben sonuçları epey beğendim açıkçası. Makro çekimleri inanılmaz kaliteli cidden. HDR falan iyice deneyip daha detaylı yazarım bunu da.
9/10

Malzeme Kalitesi
Dandik samsung plastiği hissi yok ama M8'in o sağlamlık veren tutuşu da yok maalesef. Plastik olduğu belli ama kalitesiz de değil. Laf edecek olsam bir tek bu noktadan laf ederdim herhalde. Sağlamlığını vs. hiç bilemiyorum tabii henüz. Tuşlar epey kaliteli sıkıntı yok.
7/10

Geri kalanlar
Tuşlar G2 gibi arkada ama ben hiç sorun etmedim gayet rahat kullanımı. Knock-code ile pek gerek kalmıyor zaten. Her marka telefon gibi bol bloatware ile geliyor, içimdeki poweruser hisleri zonk zonk ötüyor rootla diye ehehe, dns girmek için gerekecek gerçi zaten. 3GB ramin 1.5gb'ı devamlı kullanımda aşağı yukarı.
QSlide zımbırtısı ve iki uygulamayı aynı anda açma olayı kullanışlı, güzel. Telefonun klavyesi çok iyi, swype falan iki dilde mükemmel çalışıyor. WhatsApp'ta klavyede hafif bir gecikme var, çözemedim, biraz sinir bozucu. Ayrıca Chrome'da klavye çalışmıyor nedense. Bakalım belki update ile falan düzelir. Henüz sürümü 4.4.2.
Türkçe çevirileri ve lokalizasyonu cidden başarısız. Rahatsız olup İngilizce'ye geçmek zorunda kaldım. Yazım/imla hataları, manasız düşük cümleler çok fazla. LG'nin buna bir el atması lazım.
Farklı temalar fontlar falan anında edinilebiliyor. Ama şunu söylemek istiyorum: Sayın LG, büyük telefon almam KÖR olduğum anlamına gelmiyor. İkonlar küçültülebilse iyi olurmuş, belki tema falan vardır bununla ilgili, çok detaylı bakmadım. Ama bildiri çubuğundaki düğmeler resmen ekranın yarısını kaplıyor, küçültebilsem çok güzel olacak. Ayrıca bildirim kısmındaki tuşların animasyonları çirkin geldi.
8/10

Overall: 9/10

Kablosuz şarj olayı için kılıf yardımcı oluyormuş sanırım, kılıf biraz pahalı diyorlar ama fiyatını öğrenme fırsatım olmadı. Ekranda parmak izi kalıyor, takıntılı olanlar film takarsa daha iyi olur. Sorunuz vs. olursa sorun hemen söyliyim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
mmmmmmmmeeeeeeeeeehhhhh. bu ne ya. rezalet.

Şu özellik hariç her şeyini sevmiştim. Removable battery, memory card, parlak ekran, büyük ekran ama ufak telefon, Samsung kadar boku çıkmamış yi, iyi kamera.... Ama işte bu olmadı LG....

bugün güneşte de kullanma fırsatım oldu. şu videodaki adam ya brightnessı kısmış ya da elindeki alet sorunlu. birinden biri %100, elimde tuttum yani şöyle bir şey olmuyor asla. özellikle güneşe tuttuğumda bile gayet net görünüyordu her şey. belki görece veya rakamsal olarak daha kötü olabilir ama herhangi bir görüş sorunu yaratmıyor.

kamera laglı diye bir post gördüm bu arada ben öyle bir şey yaşamadım, cihazla ilgili olabilir.

art'ye geçtim iyi oldu. whatsapptaki klavye sorunu düzeldi ondan mıdır bilmiyorum tabi de. chrome kullanılmıyor hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...