bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 torunlar doluşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 355 dönem olarak Ankara Jandarma Eğitim Komutanlığından selamlar. Sakın gelmeyin kaçabildiğiniz kadar kaçın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 selamlar lan kasım da gitmek için napıyoruz poşetler temmuz da mı başvuruyoruz? hiç gidesim yok öyle olunca bi torpil yapıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Tecilin varsa 15 Ağustos'a kadar askerlik şubesine gidip erken sevk talebinde bulunuyorsun. Sonra Kasım'da aşırı talepten dolayı alamıyoruz vs. gibi bir durum olmazsa gidebiliyorsun. Onun dışında zaten tecilin Kasım'da bitiyorsa sanırım Eylül'de işlemler için askerlik şubesine gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hiç erteleme biraderim. Hemen git ve aradan çıkar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 mayıs 2015'e kadar var işte tecil de bedelli falan çıkacağı yok gidelim iş değiştiremiyorum temmuz 15'te yine başvurmak lazım sanırım kasım'da gidemeyince aralık'a kalıyor. Bi de ben bahtsız bedeviyim inşallah uzun dönem kitlemezler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yaş oldu 26 sıkıldım kaçmaktan yoksa yüksek daha ders döneminde tezi mezi 3 sene daha sallardım. Ağustos'ta gidiciyim yaz sıcağında kavrulmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Gelmeyin olm deli mi durttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ya ben tecilliyim ama kasımda gitmeyi düşünüyorum. var mı böyle son tarih falan tecil bozdurup başvurmak için? 15 temmuz son değildir herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 15 Ağustos olması lazım da. Sen o güne kalma en geç ağustos başı gibi git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi simdi benim hiç bi fikrim yok konuyla alakalı, birisi yardımcı olabilir mi;? tecilim 15haziranda bitti, ne zaman giderim ben? kağıt gelmeden bi ekşına girişmek istemiyorum ayrıca önemli nokta: işyerinden 3-5 tazminat alıp askere gitmek istiyorum, kaçarsam falan yanar mı tazminat olayları nedir ne değildir? ağustos ve kasımda gidiliyor heralde, bende yazı askerde harcamak istemiyorum kasım-aralık gibi gitsem süper nasıl bir ayar çekilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 15 Agustosta bitiyordu galiba kasımın başvurusu gidersin ya benim tecil bitmiş dersin kasıma gidersin herhalde. Yoksa oo tecil bitmişse hadi gel diyip tutup götürürler mi bilmiom ama şimdi emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 şimdi bi ağustosta birde kasımda mı gidiliyor? eğer öyle ise gidip benim tecil bitmiş dicem de ağustos'a alamıcakları kasıma da her türlü alacakları bi dönem gitmem gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 selam vermek şınav çekmek 3km koşmak bu konularda kasın kendinizi şimdiden. gazanız mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 geçen bir arkadaş şubeye gidip sormuştu. kasım-aralık döneminde askere gitmek için ağustos ayı boyunca başvuru yapmak gerekiyor. süreleri uzatmışlar sanırım. 1-31 ağustos arasında başvurmak lazım. Ama ağustos başlarında başvurursan kasımda gitme ihtimalin artıyor. sonrasında yoğunluk falan ayağına aralığa kalabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yani adamlar seni yollamıyor mu askere anlamadım, sen mi askere gitmek istiyorsun? bitti tecil mecil, gbt'de çevirseler alıp yollamıolar mı askere bir de işyerine ne zaman bilgi vermem gerekli falan şu tazminat olayları için? + ayrıca denizci olarak yapmak istiorm nasıl olcek o iş amator denizcilik ehliyetim var işe yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yarar yarar yaz sen denizci olmak istiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ne güzel gbt den kaldırmıslardı askerlik durumunu bi ara millet rahat rahat geziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 tamam her türlü mike mike gidilecek ama, şimdi sonuç olarak, askere insanlar zorla mı alınıyor yoksa kendileri mi gitmek istiyor, arz-talep ne durumda? birde ben kaçsam, kaçak maçak olsam şu tazminat olayının patlama ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 başvurmak için ağustosu beklersen aralıkta gidersin. Bütün mezunlar kasım/aralık celbiyle gideceği için kısa dönem baya çok oluyor sanırım. (600 kişiydik iş yoktu aq). Eylül döneminde 1 taburda 5 kısadönem varken aralıkta 200 kişiyi aşabiliyor :D Belki bana öyle denk gelmiştir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 peki, tecilim bitti, eğer kendim gidip başvurmazsam ne zaman gelir askerlik hedesi 300-500k sırada bekleyen var diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 356. dönem bu Ağustos ise ben de gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Sparkcaster said: Gelmeyin olm deli mi durttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 gideceğini ne kadar önceden söylüyorlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Bu dönem olayı ne oluyor? Mesajımı alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim, konuyu takip etmiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar