Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Boneslark said: patchi merak edip girdim, kestiğimiz ilk goblinde vault portalı açıldı 30m gold + 3 legandary mis ^^ ahah şansa bak ne güzel gem düştümü peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 gem greater rift guardiandan dusuyormus yazıo wikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 rankszi gemle denedim t4 riftte(ki yani cok mantıklı degil beyaz kesmek lazım). yarım saatte ekstradan 3m falan geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ee gençler oyuna dönmeye değer mi bi diyiverin bakem sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 axedice said: Indalamar ne alaka lan diabloya mı geçmiş? Buradaki yeni yetmeler bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bonjo said: ahah şansa bak ne güzel gem düştümü peki hoarder gemi oradaki bossdan düşmüştü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ya peki normal standart gem nerden bulacaz grandeura socket çıkmadı bütün sarı gemler tükendi. Bi koymadılar vendorlara stacki 50m e satsa ne satılır belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 oyun icindeyken mi accaklar sezonları acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 karakter yaratma ekranında sezon seçeneği açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hala karar veremedim ne kassam ya. wd mi crusader mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Vaulttan 100m düştü vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 iyimiş ya bu 3 saatte 400m kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ne işe yarıyor o kadar gold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 silahı rollamak 3 m falan olmustu bende para yoktu dmgı cdr ye çevirmeye calısıom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 gem yapıosun bi suru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Yuh lan 25gb ne. Keşke silmeseymişim adsada. Oyun inerken sorayım. Yeni karakter kasıyor herkes. Sebebi nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Sezonlar geldi, poe misalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Anladım. Bakamadım daha. Ben diablo 8-10gb birşey sanıyordum. 25gb ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Sezon diye bi olay var herkes sıfırdan karakter kasıyor normal stashin crafterların falan yok, yeni accla başlamış gibisin. Yeni legendaryler bitek burda düşüyor, en hızlılara achievement falan var. Sezon bittiğinde yeni legendaryler normal oyuna da açılıyor, kastığın karakterleri de istersen normal oyunda oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sezon da oynadığımız karakter sezon bitiminde normale aktarılıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 oynayak mı ya. yeni sezon geldiyse poe gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Benim de askerdrn dönünce alasim var ama same shit diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 8-10 indirip oynamaya baslayabiliyosun. souldarkorn said: Anladım. Bakamadım daha. Ben diablo 8-10gb birşey sanıyordum. 25gb ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 eneee ne zaman geldi yeni patch? guild wars dan bakmaya fırsat olmadı d3 ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yenı karakter acınca eskılerden hıcbısı gelmiyor ?? benmı yanlış yaptım yoksa kastığımız onca karakter cop mu yanı sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar