Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 meanwhile in japan... http://www.dorkly.com/post/73945/these-japanese-game-of-thrones-book-covers-prove-literally-everything-is-better-in-japan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 barristan-dono ve brienne-sama'yı aradı gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 DA2019 said: Genel. :) Kızın instagramda "Virgin untill marriage" yazıyor. dsfsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 aliriz kizi devoya farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 http://i.imgur.com/2vCZdUZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 asdsffsds. kezban mezban ama tatlı şey allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 dizi bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ekşide biri ağır spoiler yazmış tüm 5. sezonu.yazdıkları doğruysa kitaba yetişiyor tamamen dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Diziyle kitap su an paralel gercekliklerde zaten. 2. kitabin ortalarinda zamanda bir kirilma oldu ve baska bir gerceklige gecti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 arkadaşlar merhaba görüyorum ki herkes dediğime geliyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 biz bunları 2. sezon jaime tamamen off character kuzenini boğazladığında yazdık makalelerimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 4 bolum birden izleyince bi bosluk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 4 bolumu daha izlemedim. kitaplari okudum ama dizide farkli birseyler olacak ve onun spoilerini yiycem diye korkudan rahat rahat giremiyorum topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Sam said: axedice said: Daha kesin bişi yok ortada. Hakem golü vermedi o gol verilirse ben de spark cephesine katılırım, o denli kritik bir karar. episode 4 Normalde o kadar darbeden sonra kurtulamaz derdim ama en sonda boğazı kesilecekken Grey Worm engel oldu. Böyle bir şey eklemeleri hayatta kalma ihtimalini arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 komutan evet tek umudum o zaten ama "kitapta ölmeyenler ölecek" denmesi endişelendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Savaşırken glorius bi şekilde ölmesin de yaş haddinden emekli mi olsun? Sunspeardaki yazlığında çekirdek çitler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 axedice 10 tane randomly generated maskeli hançerli sütoğlanı mooka ölmek mi glorious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar