Nekro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Peter Jackson sunun uclemesini ceksin o zaman herkes memnun olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Nekro said: Peter Jackson sunun uclemesini ceksin o zaman herkes memnun olur bence her izlediğimde bunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 DA2019 said: Archangel_ said: aklımda deli sorular, kitabı okuyup diziyi beğenmeyenler "bite me pls", azcık empati yapın kitabı okumayanlar için gayet de efsane bir dizi, yerimde duramıyorum bölüm bittiğinden beri. yarıda bıraktığım kitaba geri dönüyorum direk ama sırf meraktan :P ayrıca sorulardan en büyüğü, la o kızıl karı sırf "king's blood" (nedin piçi) a ulaşabilmek için stannis i wallun kuzeyine sürdü gibime geliyor, feci de bi bakış atmıştı jon a. neler bekliyor bizim snow u acep edit: wildling kralı da favori karakterlerim arasına girdi ayrıca, herifi koy iron throne a direk yönetir valla. adam "just" Ned, kral diildi ki. King's hand oldu. O da sayılmaz herhalde. Jon ned'in yeğeni, oğlu değil ki... Kaldı ki aemon targaryen de var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ned Joffrey'nin babası, yani Jaime'nin amca oğlu. Bu durumda Jon Jaime'nin kuzeni oluyor, dayıoğlu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Glatheros said: Jon ned'in yeğeni, oğlu değil ki... Oğlu canım ne yeğeni, piç sadece, anası Catelyn değil. Amcası Benjen efsane Ranger, ona özenip de gidiyor. Onunla karıştırdın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Yok jon rhaegarla lyannanın oğlu. "He is my blood." Aemon da büyük emicesi. Yani bütün hintler o yönde. Hiç bir zaman oğlum demiyt ned jona. Annesinden de hiç bahsetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 @Baggio, :D spo yedin kitaptan hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 nolur nolmaz Annesinden kitapta kesinlikle bahsediyor da dizide de bahsediyor diye hatırlıyorum. İlk sezonun ilk 2-3 bölümü içerisinde, daha King's Landing'e giderken bir yerde mola verdiklerinde annesinden bahsetmiyor muydu Robert'a? Ne spoilerı lan bahsediyordu bence :p Hayır Catelyn bile dünyanın tribini atıyor zaten "başka karıdansın sen piç" diye ağzına sıçıyor çocuğun daha ilk bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Oha ban. Verdiği spoya bak herifin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Roberta jonun annesinin lyanna babasının da rhaegar olduğunu söylese olay çıkar. Robert nede ne ara yaptın bu çocuğu çakal diye soruyor tease ediyor sadece. Spoiler filan da değil bu. Kesin bir bilgi yok jon konusunda. Herşey spoiler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ignorance is bliss şeklinde sırf diziyi takip ediyorum, çok keyif alıyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Olm şu doğruysa ocağınıza incir ağacı dikilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Adam bildiğin aptalmış ya. Ben de ben verdim sanıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Spoiler filan değil teori bu sadece kitapta yazmıyor anası kim babası kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 @Glat, spoiler olsa ne olacak ben inanmıyorum spoiler mevzusuna zaten ağlayanlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 @baggio bir insan 15 yılda kıllığından hiç birşey mi kaybetmez:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Glatheros said: Spoiler filan değil teori bu sadece kitapta yazmıyor anası kim babası kim. Dizide bahsettiğin şeye dair bi ima yok. Kitapla ilgili teorileri niye burada yazıyorsun. Ban (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aslında tam spoiler değil, sadece teori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Roqq said: Glatheros said: Spoiler filan değil teori bu sadece kitapta yazmıyor anası kim babası kim. Dizide bahsettiğin şeye dair bi ima yok. Kitapla ilgili teorileri niye burada yazıyorsun. Ban (td) Bsg. İlk sezon da var. Bu bahsettiğim konuşma. Ned ve robert arasında geçiyor. Ayrıca ned gene ilk sezonda I made a promise to her de diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 "Kitaplardan spoiler yasak" yazan konuya spoilerın ötesinde malzemeyle gelip, döke saça bir şeyler anlatıp, bir de sağa sola saldıranlara "hem suçlu hem güçlü" derler genelde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 varys tam şehre dönücekken çanları duyup götüm götüm gemiye binmesi,sdfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ama dizide o teoriyle ilgili hiç ipucu yok, kitapta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Tamamen dizideki diyalogları yazıyorum. Spoilrt filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ned'in anneyi bir türlü açıklamaması şüphe uyandırıyor...Ben annenin çok önemli biri olmasını bekliyorum genelev işçisinden ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Teknik olarak spoiler sayılmayabilir, ama özünde epey büyük bir spoiler. Çünkü dizide söylenenlerle o tahmini yapmak hemen hemen imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar