razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 şöyle bir kıyak yapayım: the red viper vs the mountain http://mccomseycomix.wordpress.com/2013/06/26/the-red-viper-vs-the-mountain-that-rides-a-12-page-comic/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Jaegerjaquez said: swag rating of 17/100 fatality oldu ya ahgasfdgfadhahadfa sende basta ilk cumleyi okuyup ortayi es gecip sonunu okudun yazinin dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Hani kitabi okuyanlara supruzleri vardi? Double twist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 incdarkness said: Jaegerjaquez said: swag rating of 17/100 fatality oldu ya ahgasfdgfadhahadfa sende basta ilk cumleyi okuyup ortayi es gecip sonunu okudun yazinin dimi? :D yoo bastan sona okudum çok güzel yazmış eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 forgiver said: berabere bitmedi mi ya mızrak zehirliydiyse berabere bitmiş sayılır mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi beraberlik falan yok izlemediniz mi diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bu sonu beklemiyodum. Icim bi tuhaf oldu. Kusucam sanirim. Abi adam figüran gibi oldu matrak mi geciyo bunlar bizle ya. Gitti aslan gibi herif. Hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kitabı okuyup gelip diziye her sayfada s*kim gibi diyenleri bok gibi diyenleri şimdi anlıyorum lan. 8. bölüm izlediyseniz rahatça bakabilirsiniz Abi arkada 138 kişi yazmış da, cidden düello olması gerekenden çok çok kısaydı. Kitapta o elia say her name falan demesi işte delirtiyormuş mountani. Dizide o kadar kötü presente ettiler ki seyreden herkes daha da intensify olmak yerine HERİF LOOPA GİRDİ LÖL tepkisi verdi. Boltonların epik müzikle gittiği yer winterfellmiş. Redditde okuyunca öğrendim de ondan sonra DEM FEELS hissettim emenike. Karakterlerden kitaptan hikayelerden ne kadar kesildiğinin haddi hesabı yokken köle kızla oğlanın aşkısı, düellodan önce 10 dk screen timeı doldurmak için anlamsız hedeler. Wikiden kitaptan okuyana kadar bran starkın yanındaki bebeler, o three eyed raven hikayesi falan o kadar boş o kadar havada geliyordu ki. Onların sahnesi gelince öeh geldi yine ergenler hadi yeter kings landinge dön artık ak diyordunuz. Kitabı okumayıp sadece diziyi seyredenler anlar tam olarak ne demek istediğimi. Jaimeyle tyrion zindanda konuşurken "kuzen katli için bir kelime yok" demesi jaimenin ta 2. sezonda starkların esaretinden kaçmak isterken kuzeni olan yaverini öldürmesine referansmış falan. Bas işte onu hatırlatıcak ufacık birşey, izleyici direk AHAHAH ÇOK İYİ LAN desin direk. Onun yerine napıyorsun, iki saat AŞIK KÖLELER ONLAR DA İNSAN :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 fizban said: Hani kitabi okuyanlara supruzleri vardi? Double twist? sansa sacini siyaha boyadi, onu diyolardir. yoksa cogu sey kitabi okuyanlara supriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 benjani said: http://onedio.com/haber/game-of-thrones-un-turkiye-versiyonunda-oynamasi-gereken-21-kisi-313367 sdfjhjdls felipe melo bölümü izerken yemin ederim bu felipe melo'nun aşkından bize ne amk dedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kitapta yanlış hatırlamıosan kafasını tutup yere vura vura öldürmüyormuydu bumuymuş suprise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 o sahne her türlü kötüydü. corç martin yetememiş orda dramı vermeye. gladiator son duelloyu izlememiş sanırım ya da ondna önce yazdıysa tabi sdfs oldu bittiye geliyr çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Zep said: Ya kuzeyde ne oluyor biri ozst gecebilir mi? Boltonlar falan neyin pesinde kuzeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ya insanlar nasıl izliyor diziyi, türk dizilerinin 45dk özet geçmesine hak veresim geldi şu başlığı okurken. "berabere mi kaldı" diyenler kaç etti şu başlıkta. jaime ile kafesteki kuzenini hatırlamayanlar filan. "bolton neyin peşinde" diyenler. naruto'da aynı bölümün içinde 5dk öncesine flashback yapar gibi çekmeleri lazım diziyi şöyle sorular gelmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ahaha berabere kalmak ne lan? he birbirlerine penaltı noktasından mızrak atacaklar sırayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oberyn i diriltip yeniden yapcaklarmış müsabakayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben diziyi biraktim ne halleri varsa gorsunler gelene gecene spoiler veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 George Martin kere enenuevredunu... Sakalindan utan hayvan herif. O OBERYN DIRILECEK ROVANSINI YAPACAKLAR BUNUN yoksa cok agir kufredecem valla. Yapilirmi lan bu o yigide abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 diziden tiksindim ya. embesil corç. bi arya için izliycem artık. gerçi onu da öldürür bu pezemenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Stannis de hakkaten 14/100 swag rating lan. Herkes gitti zaten. Whitewalkerları destekliyorum ben bundan sonra. Kuzeyden gelsinler alayını şaapsınlar. Zaten şerefsiz boltonlar kuzeyin hakimi oldu. Jon snow da wildlingler gelince alsın ygritte'i fuck the winter desin summer islandsda mutlu mesut yaşasınlar. http://i1272.photobucket.com/albums/y393/Prog_Snob/fuck_winter_1493_zps226e9287.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 NoTwisT said: George Martin kere enenuevredunu... Sakalindan utan hayvan herif. O OBERYN DIRILECEK ROVANSINI YAPACAKLAR BUNUN yoksa cok agir kufredecem valla. Yapilirmi lan bu o yigide abv öm doluydu hacım, wait for it : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 adamsın clegane oberyn fanboys >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 AtlaraFisildayan said: hound spoileri baktım da, diğer topikte cücenin dediğine gelicez yine. hep aynı şey. hakkatten yani. khal drago iltihaptan ölür, hound iltihaptan boka sarar. ned mallığından ölür, obreyn mallığından ölür. vs vs khal drogo,dany nin saflığı ve insanlara çabuk güvenmesi yüzünden mirri maz dur tarafından yaranın kasten enfekte edilmesi sayesinde ölüyo hatırladığım kadarıyla.houndın iltihap kaptığı şey ısırık falan değil kitapta.baya kılıç yarasından gidiyo.(daha doğrusu ne olduğu belirsiz.)ned zaten mal.''iyiler herzaman kazanır''olmayan bir setting olduğu içinde gold cloaklara ve baelishe güveninden gidiyo ned.oberyn ise elia ya felaket şekilde takık.itiraf alamadan mountainın ölüceğini sandığı içinde hata yapıyo ve gg. olanlar aslına bakarsan hep olması gerekenler.mucize olmuyo yani tam tersi.karakterler neyse onu yapıyolar ve sonuç olarak duygusal ve saf karakterlerin ölüme yatkınlığı daha fazla. shock value gibi görünen kısım aslında diğer aynı tarz kitaplarda olması gereken shock valuenun olmamasından kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 iyiler mutlaka kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar