Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 o kapıda baya bi epik savaş oluyor aslında ya, devler mamutlar herbişi, o sahne anca gölgesi olmuş gerçeğin biraz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bölümün nesini beğendiniz ya ben onu anlamadım 10dakkalık savaş yaya yaya baydılar hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Norak said: o kapıda baya bi epik savaş oluyor aslında ya, devler mamutlar herbişi, o sahne anca gölgesi olmuş gerçeğin biraz sdfs bu iki olay ayni anda olmuyodu zaten galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi o değilde baya olay kaldı ya son bölüme sığıcak mı, saçma sapan sahnelerle doldurcaklar baya şeyi eklemicekler gibi geliyo çok korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Gelecek bölüm colossal titan gönderecek mance, mikasa ve levi gelip temizleyecek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ahha bu neydi ya sacmalıklarla dolu bi savas 15 yaşında olsam neyse de rezillikti resmen komikti baya action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 kalkansız savaslardan sıkılmadıkmı hala su dizide... attack vermeden saldırmıyan wc1 okcularınada hayran oldum yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 igritin ölümüne çok güldüm ya. gerek çocuğun yüz ifadesi gerek son nefesini you know nothing diye verişi dsfsdf bu arada yabaniler kamp ateşinde konuşurken aklına kürtler gelen tek ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Cuce said: kalkansız savaslardan sıkılmadıkmı hala su dizide... attack vermeden saldırmıyan wc1 okcularınada hayran oldum yanı ksadjfg okçular çok saçmaydı gerçekten bi de dönmüş bön bön bakmıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 olm scythe da çok imba değil mi lan ahahaha ne biçim süpürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bende sıkıldım çok uzatmışlar wallu tek bölümde bağlasalar olurmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 mızrağın keşfini unutmus olmaları falanda ayrıca kilitti bence bölüm icin. dar alanları mızrak kılıcsız savunmak falan yeminsiz olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu bölümdeki savaş hangi kitapta oluyor acaba.siz daha epik diyince okumak istedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 beğendim bölümü ben ama o tünelde bi mızrak, bi ok fln ataydılar düz bekliceklerine eyiydi sdf bide devler kitapta tünele sığmıyordu demişinizde, kitata tünel böyle büyük değildi. 2 kişi yan yana yürüyemiyo fln gibiydi galba. Sam got the 7 killstreak so he's calling in Ghost yo. ahaha http://www.youtube.com/watch?v=dvoBl1158Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ovchinnikov said: bu bölümdeki savaş hangi kitapta oluyor acaba.siz daha epik diyince okumak istedim :p kargaların ziyafeti 2.kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 çok MEEEH bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 tesekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 en iyi sahne buydu bence http://i.imgur.com/R32Kmhq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 AtlaraFisildayan said: Baydim ben bu bolumde, onemli zevkli olabilecek yerleri hep kesmisler. Ulan 10 ay cekiyorsun koskaca 10 ay yani 6vs1 giant i hazirlamak ne kadar uzun surebilir? Anca ask sahneleriyle doldur, suygusallastir. Yemin ederim turk dizilerinden etkilenmis bunlar. aynen yaa hayır nasıl oldu da hem dev öldu hem adamlar onu da anlamadım ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu da baya iyiydi gerçi SURPRISE MOTHERFUCKER http://i.imgur.com/cfgB0WS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sam assistler(ghost,bebe,pyp) dahil 20 kişi öldürdü mü? sonrada kadınını kurtardı. gerçek bir karga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Cuce said: kalkansız savaslardan sıkılmadıkmı hala su dizide... attack vermeden saldırmıyan wc1 okcularınada hayran oldum yanı zuhahuau ben de buna yarıldım ya -artık sen lidersin - *gururla ileri bakar* yaylarınızı geriiin, saldırııın! vaay be ulu önder atatürk hepsi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 abi ben bi tuvalete gidicem iki dakka sen lider olsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 her gecen yay gerdiriyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar