ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 4s'e gm versiyonunu yükledim. ios 6 dan 7 ye geçerken yaşattığı farklılığı yaşatmadı. Hatta açıp kontrol ettim tekrar 7 mi yükledi lan bu diye. Belki iPhone 6 da gelen ekstra bir seyler vardır da ufak tefek trickler disında her seyi aynı telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 su alttan acılan menuye 3g'yi koymuslar mı kısayol? koymamıslarsa hic 8'e gecmem icin bi sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 19unda zaten güncelleme di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 toggie said: su alttan acılan menuye 3g'yi koymuslar mı kısayol? koymamıslarsa hic 8'e gecmem icin bi sebep yok. aradım göremedim 7 ile aynı kısayollar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 guncelleme 17sinde, gm yükledim kullanıyorum gayet stabil. 3g kapama ayarlarda bile yok şu an. LTE'yi etkinleştir gelmiş yerine :) turkcell güncelleme çıkarana kadar da olmayacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 gm nasıl yükleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 1,5 haftadır falan kullanıyorum bende, beta 5 iyidir, gm biraz daha stabil olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 ginaly said: gm nasıl yükleniyor? Developer sayfasından indirebiliyorsun. Ben developer olmadığım için başka bir siteden indirdim kendi iphone 5 modelime göre. İndirdiğin dosyayı direk iTunes'tan yükleyebiliyorsun. Edit: Bu arada udid kaydı yok ise iOS 8 çalışmıyor. Bir yöntemi vardır ama ben riske girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 oo uğraşmam ya çok iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 gm için udid kaydına gerek yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Okumadım bütün topiği ama önemli bir değişiklik var mı? Cloud kısmını kullanmıyorum hiç onun dışında ne yenilik var güncel hayatımızı daha da kolaylaştıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 açık appleri tek seferde kapama özelliği vardır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Gm Sürümü icin kayda gerek yok. İndirip yükleniyor direk. Widget gelmis ama hic bir uygulama desteklemediği icin su an bir getirisi yok. Mesajları açmadan cevap yazmak iyi olmus ama whatsapp da falan çalışmıyor su an. Klavyeye emoji koymuşlar kendinden. İngilizce klavyede yenilikler var ama türkcede yok tabi su an. iTunes aile paylaşımı süper olmus. Geri kalan her sey aynı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ne yeniymis yaziyor burada: http://www.apple.com/ios/whats-new/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bende iphone 4 var ve ben kullanamıyorum öyle mi? abv iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ios 8 şu ana kadarki en stabil güncelleme oldu heralde. tabi ki ios 6-ios7 kadar bi zıplama değil onun da etkisi var. not. center widget ve safari extension yenilikleri çok iyi çalışıyor. not. center için iyi bir hava durumu widget'ı isteyenler forecast+ adlı uygulamaya baksın. ios7'imde jb varken kullanıyordum. geliştiricisi ios'de destek gelince hemen appstore'a koymuş. şu an için en iyi gözükeni o. yahoo'nunki berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Fransuxa said: bende iphone 4 var ve ben kullanamıyorum öyle mi? abv iphone 4'lere gelmiyo muymuş ios 8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yok bende güncelleme. gelmiyo yani 4 ler için. 4s lere var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Abi çok akıcı olmuş, arama yaparken son arananlarda kayıtlı bir isme bastığın zaman bir saniye takılırdı o gitmiş. Genel olarak epey sıkıntısız ve sarj 3g olmasına rağmen daha başarılı şimdilik ve hangi applar sarjı emiyor görebilmek iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 4s performansı gayet iyi, iyi derken 7 kadar işte Baya deneysel olsun telefonu hiç edecek diye yükledim ama sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 o kadar da sorunsuz değilmiş asjhdfsdg 4s için; 3g kapalı iken sorunlu bir wireless ağına bağlandım internet gerektiren uygulamaları açınca kendi kendine kapanmalar, yeniden başlatmalar çıktı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sorun wireless ağında mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ios 8.0.2 çıktı ama 3g kapatma yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Gelmez o, getirmek gibi bir niyetleri olsa ilk ciktiginda olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar