Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ah be joker

herkesebendengazoz

Öne çıkan mesajlar

"im a joker"
bundan yıllar önce feysbuk yoktu biz o zamanlar yabancı dilimizi geliştirmek için ingilizce konuşmak istedigimizde gavurların oldugu chat odalarına gider konuşurduk. bir gün espriler şakalardan sonra şaka yaptıgımı belirtmek için "im a joker" demiş bulunmuştum.
-er suffixinin türkçede ki -cı, -ci anlamı kattıgı malüm. ben de joker diyince şakacı yani şaka yapan kişiyi kastetmiştim. ama o gün benim bu sözümü hepsi joker yani at süren kişi olarak anlayıp muhabbet konusunu bu yöne çevirmişlerdi. ben de demek ki bu böyle kullanılmıyomuş, türkçe düşünmemek lazım deyip kendimi hatalı bulmuştum. bugün ise bir ispanyolun "im a joker" demesiyle yıllardır bilinçaltımda bastırılmış olan bu anım hortladı, joker kelimesinin anlamına baktım. ve evet 2 anlamı da var. şimdi anlıyorum ki o gün beni bu gavurlar özellikle o sabrina nickli gavur tiiye almış. nickinin bile unutmamışım bak zalimin.
bunu şimdi farketmiş olmanın buruk hüznünü yaşarken bu anımı da paylaşma ihtiyacı duydum ki yalan yazan tarih bunu da yazsın tarihe not düşülsün. ingilizce ögrenme aşkıyla bir şeyler yapan gençler de benim düştügüm duruma düşmesin
sonuç olarak; ‪#‎direnjoker‬
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi kere müzikte kullanılan bateri yerine davul demiştim lisede. 2 tane salak kız vardı haha bateri o felan demişlerdi.

sonra benim çizdiğim bişeyi yıllıkta altına kendi sınıflarının imzasını koyarak bastırmışlardı.

mezun olduktan 2-3 sene sonra tv de gördüm bunları. armayan çağlayanın jüri olduğu şarkı yarışmasına başvurmuşlar. ama şarkı hazırlamamışlar. armağan çağlayan soruyo kızım siz niye geldiniz buraya. mal mal bakıyolar. böyle salaklarda var diye elemelerin arasına sıkıştırıp göstermişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...