herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 "im a joker" bundan yıllar önce feysbuk yoktu biz o zamanlar yabancı dilimizi geliştirmek için ingilizce konuşmak istedigimizde gavurların oldugu chat odalarına gider konuşurduk. bir gün espriler şakalardan sonra şaka yaptıgımı belirtmek için "im a joker" demiş bulunmuştum. -er suffixinin türkçede ki -cı, -ci anlamı kattıgı malüm. ben de joker diyince şakacı yani şaka yapan kişiyi kastetmiştim. ama o gün benim bu sözümü hepsi joker yani at süren kişi olarak anlayıp muhabbet konusunu bu yöne çevirmişlerdi. ben de demek ki bu böyle kullanılmıyomuş, türkçe düşünmemek lazım deyip kendimi hatalı bulmuştum. bugün ise bir ispanyolun "im a joker" demesiyle yıllardır bilinçaltımda bastırılmış olan bu anım hortladı, joker kelimesinin anlamına baktım. ve evet 2 anlamı da var. şimdi anlıyorum ki o gün beni bu gavurlar özellikle o sabrina nickli gavur tiiye almış. nickinin bile unutmamışım bak zalimin. bunu şimdi farketmiş olmanın buruk hüznünü yaşarken bu anımı da paylaşma ihtiyacı duydum ki yalan yazan tarih bunu da yazsın tarihe not düşülsün. ingilizce ögrenme aşkıyla bir şeyler yapan gençler de benim düştügüm duruma düşmesin sonuç olarak; #direnjoker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 #direneğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 karalama defteri bölümüne yazıcaktım ama eglence bölümünde nasıl olsa herkes boş beleş iş yapıyor. buraya müstahak bu başlık. dogru zaman dogru yer. yerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bende bi kere müzikte kullanılan bateri yerine davul demiştim lisede. 2 tane salak kız vardı haha bateri o felan demişlerdi. sonra benim çizdiğim bişeyi yıllıkta altına kendi sınıflarının imzasını koyarak bastırmışlardı. mezun olduktan 2-3 sene sonra tv de gördüm bunları. armayan çağlayanın jüri olduğu şarkı yarışmasına başvurmuşlar. ama şarkı hazırlamamışlar. armağan çağlayan soruyo kızım siz niye geldiniz buraya. mal mal bakıyolar. böyle salaklarda var diye elemelerin arasına sıkıştırıp göstermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bari kedili, bebekli komik video koysaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 joker.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 kulaklarından çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 çok eğlendim kardeş allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 pataklıycam ben bu jokeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bence bölümle aynı tierde topik (tu) edit: http://i.imgur.com/dJXKJo7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 jokey değil miydi yahu o at süren? acayip bir yanlışlık sezinledim hikayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Abi senin ingilizce hala tam olmamış ya. At süren joker, dc comics karakteri. Jockey senin dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Türkçe öğren önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Liebe said: jokey değil miydi yahu o at süren? acayip bir yanlışlık sezinledim hikayede. tam bir pendikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 103 yıldır ingilizce bilirim, şaka yaptığını im a joker diyerek belirteni ilk kez gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Do not hold the little brother-in-law. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bizim köyde joker'e joker derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ren said: 103 yıldır ingilizce bilirim, şaka yaptığını im a joker diyerek belirteni ilk kez gördüm. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar