calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tbc de dwarf priestim vardı healer, adam guilde almak için heal spamlatmıştı, mana regen ve healing done kontrolü niyetine :) o zaman heal bot yokmuydu yoksa ben mi bilmiyordum ama manuel heal anamı ağlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben hic healbot kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Şunları okudukça şeytan diyor başla yeniden. Zaten wildstarda patates çıktı.Ama şimdi Hardnoob raideri kim ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Alt kasmak zevkli.. Fakat mesleklerini kasmak eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 e druyutta öyleydi hatta vidyo vardı 40man mc de sadece ölülere kerkiniodu herif cat formda gamedizayn bok gibi olduğundan böle oluodu. Sonra BÜTÜN KLASLARI AYNI YAPALIM mantığı gudup aynı yaptılar pve mekanları düzenlemek yerıne scorch said: bi video vardı paladin rewamp öncesi hali ile onyxia yaparken ahah. paladin'in vanilla'nın ilk zamanlarında raiddeki tek işlevi raide BOMBOKBOS atıp kamp ateşinin yanında oturup raidi izliodu sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Pve mekanlariyla class dengesinin ne ilgisi var mesajinin basi kalk gidelim diyor, ortasi otur oturdugun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bence de classlar arasi bayagi fark bile olusturdular gameplay olarak tabii ki. En basitinden turret gibi healer ayri, hotcu healer ayri.. Tanklarda da farklar var diyorlar (oynamadim) ama dk self heal tanklarken warrior daha kontrol uzerine vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 mardox said: bence de classlar arasi bayagi fark bile olusturdular gameplay olarak tabii ki. En basitinden turret gibi healer ayri, hotcu healer ayri.. Tanklarda da farklar var diyorlar (oynamadim) ama dk self heal tanklarken warrior daha kontrol uzerine vs... yoo alakası yok lol o dediğini wotlk'de denediler baktılar işin içinden çıkamıyorlar, önce cataclysm ile talentler sadeleşti, mop ile str-hp vs daha basitleşti, wod ile de skiller azaltılıp oyun tam anlamı ile 4 class'a düştü melee dps - range dps - tank - healer biri kırmızı skill atıo biri mavi ama sonuçta yaptığı şey 1-1 aynı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 classlar arası ne farkı ya gerçekten pls paticik artık oyunlardan anlamaya başla biraz ya 15 sene oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 shamanı o kadar kötü hale getirdiler ki, bildiğin shaman'a özel bi kaç spell falan kaldı sanırım. bütün ekstra özelliklerini yonttular veya başka classlara verdiler, şu an bir dps shamanın hiç bir ekstrası kalmadı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 şablon class'ların izin verebildiği kadar bir farklılık. bir de sandbox'a göre mi karşılaştırdınız bilmiyorum ama burdaki karşılaştırma sadece wow'un kendi süreci içinde. wow'un ilk haline göre classlar, hem specleri arasında hem de birbirleri arasında daha farklı oyun tarzı sunabiliyor. zaten wow hep mdps-rdps-tank ve healer dı ki? bu yeni bişi değil. ayrıca skill kırpma evet basitleştirdi ama bazı classları da birbirinden ayırdı. misal HoT daha druide özgü bir hale geldi. o yüzden pek emin değilim, biraz daha inceleyin classları diye öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Ama su konuda haklisin, gozumden kacmis.. eskiden su kadar saman su kadar druid su kadar rogue alalim raide diyorduk. Artik Mdps rdps healer ve tank rolleri altinda hangi class oldugu pek onemli degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 en çok level 18 belflere 10 gold verip stripriz yaptırmayı özledik sanırım pati olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 nienna said: bikaç transmog yapmıştım onları paylaşmak istedim. teşekkürlere göre devamı gelecekk. troll witch doctor'umsu warlock 1 http://i.hizliresim.com/78QDXL.jpg troll witch doctor'umsu warlock 2 http://i.hizliresim.com/PEGD6d.jpg gyrocopter'li airlord orc http://i.hizliresim.com/gLb6V0.jpg patron title'lı bobinski 1 http://i.hizliresim.com/9pbNqZ.jpg patron title'lı bobinski 2 http://i.hizliresim.com/q2yv8Z.jpg sky golem http://i.hizliresim.com/MlRDgM.jpg mecha strider http://i.hizliresim.com/Qgy2Yj.jpg steam/diesel/spacepunk lorelia http://i.hizliresim.com/XYl6q5.jpg lorelia 2 http://i.hizliresim.com/b496Mm.jpg jetpack lorelia http://i.hizliresim.com/dqMBZp.jpg Troll witch doctor(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 mardox said: şablon class'ların izin verebildiği kadar bir farklılık. bir de sandbox'a göre mi karşılaştırdınız bilmiyorum ama burdaki karşılaştırma sadece wow'un kendi süreci içinde. wow'un ilk haline göre classlar, hem specleri arasında hem de birbirleri arasında daha farklı oyun tarzı sunabiliyor. zaten wow hep mdps-rdps-tank ve healer dı ki? bu yeni bişi değil. ayrıca skill kırpma evet basitleştirdi ama bazı classları da birbirinden ayırdı. misal HoT daha druide özgü bir hale geldi. o yüzden pek emin değilim, biraz daha inceleyin classları diye öneririm. ben eskiden var olan farklılıkların ortadan kaldırılmasından veya tüm classlara benzer özelliklerin dağılmasından bahsediyorum. ya da ne bileyim, hayvan gibi dps yapan warlock varken kim elemental shamanı alsın, mop'ta en azından healing tide ve ancestral guidance vardı, şimdi tide kaldırıldı, guidance nerflendi, bu şartlarda hem mobility hem dps bakımından mage, warlock varken kim alsın elemental shamanı. edit: işte demek istediğim de o zaten, bazı classlar direk göz ardı ediliyor, şimdi warrior varken kim niye enha shaman alsın raidine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 7 gün beleş gelmişti açtırdım 85di karakter 90ladım gittim panda flying aldım arkeolojiyi de 600ledim lorekeepersı da exalted yaptım dolanıp yeri kazıyorum sürekli Catadan beri en zevk aldıgım şey arkeoloji Paladin druid ruj var bildigin itin deliğine sokmuşlar talent ve skill açısından tüm classları nefret ettim oyundan başka zevk alamıyorum raid/heroic filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 lan o kadar övdüm arkeolojiyi 2011den beri kastıgım şey düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 AHAHAH SALLA ARKEOLOJİYİ PET BATTLE'I KEŞFETTİM ARTIK of çok zevkli oyun şu wow ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 quixef said: Pve mekanlariyla class dengesinin ne ilgisi var mesajinin basi kalk gidelim diyor, ortasi otur oturdugun yerde şöle x classı diğer y classlarında dps veya heal veya tank olarak daha iyi olunca diğer classlara gerek kalmıyor. çünkü oyun dps heal tank uzerıne kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Lectre said: en çok level 18 belflere 10 gold verip stripriz yaptırmayı özledik sanırım pati olarak :/ Beni geçen gün lvl 16 belfe para verirken guardlar bastı :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 zamaniniz varsa izleyin, cok guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 heh adamlar ilk wow u çıkarttığında bir kaç gün serverları kapamak zorunda kaldı. Talebi doğru tahmin edemedik diyorlar =p 1-1.5 milyonu 1 senede satarız derken bir kaç ayda bitti felan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 klasik zamanında oynadım baya bi. sonra her ek paket çıkınca bir acc alıp kasıp kasıp sattım. şimdi yine açtım bir tane wod da oynarım diye. 1-2 hafta boşluk vardı tabi item kasmaya gerek yok dedim bari loremaster a kasayım dedim şu an sadece northrend de 3 zone kaldı 6 gündür quest yapıyorum ve sonuç: WOW DA ŞU AN ZEK ALDIĞIM BİŞİ KALMADI BIRAKMAK İSTİYORUM KURTULAMIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 wowun piyasası var mı ki yav. poaket fiyatından ucuza gidiyor her zaman sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 BioHazarD said: zamaniniz varsa izleyin, cok guzel :D isi gucu bıraktım 1 saat bunu izledim. baya guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar