Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer 11 kullanan var mi?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

bugun bir javascript debug ettim, bildigin javascript'i breakpoint ile durdurup super bir hata Verdi. Chrome'u actim, error olarak "lalala error lalala" diyodu. IE satirina kadar stack trace'ine kadar herseyini gosterdi.

Microsoft cok iyi ilerliyor. zamaniydi zaten. Boyle ilerlerse pazar payini arttirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Microsoft'u Apple'a karşı savunanlardan biri benim de,

Bu adamı gördükçe tiksinmeye başladım lan şirketten.

Gittim android aldım, lumia alacakken.

cok iyi yapmissin, senin gibi adamlar androide layik. dusunme payi biraksin sana iste ekrana dokunurken beklesin, sen de process et telefonla.
Sosyal ağlarda paylaş

IE kullanicilarina retards demek bir hakaret ki retarded degil zaten "calisiyo, isimi goruyo" olan tipler genelde IE kullanicilari.

Chrome ise su an %50 uzerinde kullanim ile en populer tarayici ve internet kullanicilarinin %50'sini awesome diye tabir edince zaten ne kadar mantiksiz oldugu ortaya cikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen aga

mesela:

google belese tarayici verir
- komur verse daha mi iyi?

google online medyayi ele gecirmistir
- e online olmayan zaten gecirildi

google sahsi haklari somurur
- hak mi?

google = akp la

google bunlara ne verse dusunmeden alirlar. anlamazlar. anlayamazsiniz. hem de ne.

http://www.youtube.com/watch?v=gMPt5eS0VQI
Sosyal ağlarda paylaş

http://blog.en.uptodown.com/wp-content/blogs.dir/2/files/2014/05/browsers-test-111.jpg

Şu olaydan sonra hala chrome devam ediyorsa zaten fanboi'likten başka bir şey değil.

Webkit'in tırt addon desteğinden bahsetmiyorum bile.

Opera'nın presto zamanlarında addon desteği çok mu iyiydi. Hayır. Ama zaten her şey built-in geldiği için gerek olmuyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten sınırları zorlamışsınız tebrik ediyorum.

dur ikinizi de sinir edeyim.

çaktım chromea eklentiyi her ay 10tl bayıldığınız spotifyı beleşe dinliyorum.

edit: ben postlayana kadar deathblade ram yiyiyor demiş. sene 2014. 4gb ramli bilgisayar satanı terlikle kovalıyorlar. adamlar ekstra 70MB rame pintilik ediyor ahahahahahahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...