Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Llama

Öne çıkan mesajlar

http://www.radikal.com.tr/spor/besiktas_carsiyi_sildi-1194255

Kartal Yuvalarında artık Çarşı logolu ürün satılmayacakmış.

Böyle bi kararı isterdim aslında daha önceden olsa. Çünkü çarşı gerçekten beşiktaş'ın çok önüne geçiyor.
Ancak bu o kadar belli ki hükümete yalanmak için yapıldığı.

Fiko kendi ayağına sıkıyor. O stada gömecekler onu haberi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/Botz2ZeCcAAqioQ.jpg

Bunun yanında Gökhan büyük ihtimal alınmayacak. Görüşmeye bile gitmemiş bizim yönetim Rubin'le de niye bilmiyorum. En son işte 2 ay önce mi ne görüşülmüş.

Üzülmem şahsen, ha nasıl üzülürüm işte GS-FB gider de orada akıllanıp kendine gelirse bayağı koyar da hiç sanmıyorum.

Olcan'ı da almayacağız galiba, onunla ilgili de haber yok. İşte son dönemlerde hem yönetim hem de Bilic'in kendisinin özel olarak ilgilendiği Belhanda haberi geldi. Kiev 10 milyon euro bonservis belirlemiş gelecek her takıma, Belhanda oynamam bu ortamda diye ayrılmak istiyor. FFN Ukraine'ın haberine göre Bilic oyuncu ile özel olarakta görüşmüş ve bu dönem kendisinin en çok istediği isimmiş.

Bizimkiler 10'u direkt masaya koyamayacağı için opsiyonlu kiralama istiyormuş ve oyuncu da büyük kulüplere tekrar zıplama yapabileceği bir takım arayıp, rahat bir ülke istiyor orta sınıf lige gidecekse de ki adam gibi ikna edersek bunlarla olur diyorlar. Ben 2 gazeteci abime de sordum işte 2 haftadır temas var diyorlarda ikisi de çok zor gelmesi diyor, üstteki sebeplerden ötürü...

Bunun yanında Aydın'ın Bursa ile prensip anlaşması suya düştü. Şuan her şekilde resmen boşta ve bugün röportajını gördüm BJK'ye gelmek istiyorum diye asdf Akıllandım, Denizli ile kavga ettiğim zaman ki gibi değilim falan diyor.

En az Gökhan'a yakın yeteneği var ama beyin yok ve aşırı bencil. Yaşı da geçkin olduğundan pek bir ilerleme beklemiyorum da üç büyükler için her şekilde iyi bir lig yedeği olur. Esasen değerlendirmek gerek.

Onun dışında birkaç isim daha var ama kesin değil. Ha kesin olanlardan işte Ukrayna'ya gittiğinde yöneticiler Moledo ile de tekrar görüşmüşler.

Franco'dan önce geçen yıl Beşiktaş'a istenen isimdi ama para yetmemişti. İndirimde yapılmamıştı. Bu sezon işte stoper olarak onu almayı planlıyorlar ve bayağı da aşama kat edilmiş.

Başka da bir şey demediler.

Altınsay tayfasıyla ilişkimi kesmeseydim keşke oralardan bayağı sağlam haberler geliyordu asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Skyspor'tun iddiasına göre Beşiktaş, Senegal'in potansiyel vaadeden forvetlerinden, 1993 doğumlu Khouma El Hadji Babacar'ı listesine aldı. Bonservisi Fiorentina'da olan, Serie B ekiplerinden Modena'da başarılı bir yıl geçiren Babacar için Beşiktaş'ın 5 milyon avroluk bir teklifinin olduğu öne sürüldü.

Özellikel Football Manager adlı bilgisayar oyununu takip edenlerin yakından tandığı Khouma Babacar, 1.91 boyu ve bitirici vuruşlarıyla tanınıyor.

Özellikle bu transfer için Beşiktaş Futbol Direktörü, Önder Özen'in ısrarcı olduğu iddia edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

heh sonunda resmen de açıklandı, bir nevi diyelim.

BJK İnşaat AŞ'nin başganı NTVspor'da demiş. Eğer çatı inşaatında erteleme çıkmazsa Ocak 2015'te Vodafone Arena tam tamına maç oynamaya müsait hale gelecekmiş. Diyorduk zaten yarın sezon ertelenir diye beklenen oldu.

Bir de bizim yaptırdığımız çatının inşaatı 3 ay sürüyormuş. Bayağı zormuş inşaatı vs. ve kış şartlarına göre ertelenebilir vs. de diyorlar o yüzden, umarım bir bokluk çıkmaz :(
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

heh sonunda resmen de açıklandı, bir nevi diyelim.

BJK İnşaat AŞ'nin başganı NTVspor'da demiş. Eğer çatı inşaatında erteleme çıkmazsa Ocak 2015'te Vodafone Arena tam tamına maç oynamaya müsait hale gelecekmiş. Diyorduk zaten yarın sezon ertelenir diye beklenen oldu.

Bir de bizim yaptırdığımız çatının inşaatı 3 ay sürüyormuş. Bayağı zormuş inşaatı vs. ve kış şartlarına göre ertelenebilir vs. de diyorlar o yüzden, umarım bir bokluk çıkmaz :(

siz o stadda 2015-2016'da oynayabilecek hale gelin de dua edin bence. çok iddialı konuşuyordu fikret başkan ne oldu? yok gezi yok bilmemne diye bahanelere lüzum yok, ordan baksan gs'de der o olmasaydı babamın bıyığı olsaydı 3 sene önce geçicektik stada diye.
Sosyal ağlarda paylaş

----------tolga----------

i.köybaşı-ersan----franco

----------veli-----------

atiba-robinho-oğuzhan-olcay

demba ba------gomis

yedekler : cenk-toraman-sivok-frie-cenk-mustafa-ömer-necip-u.boral.

sadece 3 süper starla çok sağlam kadromuz olur . oyun planı değişmeli öncelikle .
toplam maliyet :
robinho kiralık- 2m eu toplam+maç başı
demba ba - 6m eu
gomis - 6m eu
14m eu çok güzel takım kurarız . gol sıkıntısı çekmeyiz .
Sosyal ağlarda paylaş

Motta bonservisi için değildir. ÖÖ kendi dedi ben şimdiye kadar tek bir oyuncuyla pazarlık masasına oturmadım ve oturmayacağım diye

Ben oyuncuyu izlerim, olur derim ve yöneticilere bırakırım alım işlerini diyordu. Tahminen oyuncu izlemeye vs. gitti. Zaten Brezilya piyasasına inanılmaz hakim bir adam, mutlak vardır takip ettikleri ki var yani biliyoruz bir kaç tanesini

Belki ön görüşme vs. yapacaktır. Kulübün işte hedeflerini vs. anlatır döner gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

----------tolga----------

i.köybaşı-ersan----franco

----------veli-----------

atiba-robinho-oğuzhan-olcay

demba ba------gomis

yedekler : cenk-toraman-sivok-frie-cenk-mustafa-ömer-necip-u.boral.

abi kadro 3-5-2 ama defansta 2 stoper 1 bek var.
devamını okumayı orada bıraktım, siz gomis gelir mi gelmez mi diyorsunuz asdgsah
Sosyal ağlarda paylaş

tek stoper oynarız . geçen sene franco sağ bek çok oynadı stoper oynamadığı zamanalrda oldu . top rakipdeyken çift stoper top bizdeyekn tek sotoper kanatlardan atak şeklinde . şimdi bende biliyorum oraya sağ bek koymayı ben masraftan kesip gomisi aldım ileriye .
maksat topu ilerde tutup defansa çok iş bırakmamak. devamlı baskı yaparız şu kadroyla .
Sosyal ağlarda paylaş

Stad konusunda Fikret Orman çatı olmadan olmaz mı moduna girmiş. Çatı işin içine girince en iyi ihtimal Ocak ayı olabilir deniliyor.

En kötü dedikodu ise Fikret Orman bol kepçeden sallayınca yetişmeyeceği anlaşıldı çatı bahanesi ortaya atıldı. Stadın daha yüzde 40 kaba inşaatı bitmiş durumda deniliyor.

BJK mali yükümlülükleri eksiksiz yerine getirip ödemelerde gecikme yaşatmaz ise ve hava şartları elverişsiz olmaz ise Ocak en yakın tarih olacakmış.

Zaten Ocak ayını da geçerse öbür sezona kalırsa bu kadar sözün ardından Fikret Orman falan kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o şey, çatı inşaatında sorun çıkmaz ise Ocak'ta kesin olarak biter diyorlar. Çatının montesi 3 ay sürüyormuş.

Fiko ile ilgili şeyi ben de duydum. Onun dediği şey hani söylenti ama sezonu stadımızda açalım, gelecek yaz da çatıyı monteleriz. Çünkü çatı montelenmezse bu sezonu açabiliyoruz.

Sadece tribünler tam randımanlı çalışılırsa yeni sezona her şekilde yetişir diyorlar. Ama işte içerideki tesisler, makyajdı vs. stad açıldıktan sonra yapılır vs. vs.

Yani boşuna zorlamaya gerek yok. Bıraksın devre arası açalım. Ben aylardır diyorum hatta devre arasına kalırsa 1.5 senelik kombine yaparlar onu alırız diye asdfa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...