kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ortada hayatında hiç şampiyonluk yaşamamış bi adam var. Bu avantajmı dezavantajmı olcak görcez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mancini ve prandelli kıyaslamasını neye göre yapıyorsunuz lan.ben mancini yi çok beğenmiştim geçen sezon.elindeki dar kadroyu elinden geldiğince iyi kullandı bence. prandelli yide bi milli takımlardan biliyorum ben.italya da öyle süper top oynamıyordu ne 2012 de nede 2014 de. neyse italyan hocaları seviyorum ben.şampiyon olamasa bile seneye en azından şl ne gidebilse yeterli bence. pek transfer de yapılmayacak sanırım.aysal belki 1-2 oyuncu alabiliriz demiş.bakalım yabancı sınırına rağmen neler yapabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iphone'u satıp neden nokia aldı diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 taktik belli o zaman ---chejdu--melo--semih -olcan-------------------telles- ------selcuk--x--sneijder------ ---------burak-x-------------- tabi kontenjan yüzünden isimler degişir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan sen çok takılma klinsmann'a odaklan. benzema'dan da vazgeçmesin yönetim söyle ünala unity said: belcika 4 ler dedim ama howardi hesaba katmamisiz. neyse haftaya tek odak klinsmann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: Red said: beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan gol atamayan forvet dedigin umut mu? burak yilmaz diyorsan son 3 senede 2 kez gol krali, gecen sene de penalti kullanmadigi icin 1 golle kralligi kaciran burak yilmaz degildir heralde diye umuyuorum yoksa baya troll cave'e dondu bu futbol bolumu :S Yemin ederim sola baktım, ben ne zaman yazmışım bunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iste korktugum sebep buydu zaten. hakikaten bu kadar kit olabilir mi bi insan dsfsd. keske hikmet karaman'i getirseydik fatih terim yerine nasi olsa o ikisi de Turk ayni etki. teyy tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 klinsman geliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 kismet bu isler cano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Vize alamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Yıllık 5M vericekmişsiniz galiba, hani parasını ödüyebilicekmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Remus said: Adamı aldınızda parasını ödüyebilicek misiniz? Remus said: Yıllık 5M vericekmişsiniz galiba, hani parasını ödüyebilicekmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iste korktugum sebep buydu zaten. hakikaten bu kadar kit olabilir mi bi insan dsfsd. keske hikmet karaman'i getirseydik fatih terim yerine nasi olsa o ikisi de Turk ayni etki. teyy tey applev0dka said: pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iphone'u satıp neden nokia aldı diye soruyorum. mesaj imzada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ahaha Mancini, Prandelli ve türevlerini getirme imkanı olmayan kulüp taraftarları üşüşmüş bokluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 başlığınızı keyifle okuyoruz, unity'i zaytunga transfer etmeli, futbol konusunda zaytung tier malesef sfdhgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ödüyebiliriz. Fener sağolsun cl parasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ödürüz, sen dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 emin misiniz ödüyebilicekmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ödüyübülücüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 izzet aquila said: ödürüz, sen dert etme. hayroviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Izzet odeyememekten degil zamaninda odeyememekten patladi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ödemeler zamana yayılamaz, bu ateş üfleyerek sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yoo yayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ya izzeti ödemek istememiş canları.İstememiş para onların takım onların abi.Bi ton adamı ödemişler bu herif gitse de olur demişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 applev0dka said: iphone'u satıp neden nokia aldı diye soruyorum. mesaj imzada ;) nokia daha iyi telefon cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar