kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ortada hayatında hiç şampiyonluk yaşamamış bi adam var. Bu avantajmı dezavantajmı olcak görcez tabi
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 mancini ve prandelli kıyaslamasını neye göre yapıyorsunuz lan.ben mancini yi çok beğenmiştim geçen sezon.elindeki dar kadroyu elinden geldiğince iyi kullandı bence. prandelli yide bi milli takımlardan biliyorum ben.italya da öyle süper top oynamıyordu ne 2012 de nede 2014 de. neyse italyan hocaları seviyorum ben.şampiyon olamasa bile seneye en azından şl ne gidebilse yeterli bence. pek transfer de yapılmayacak sanırım.aysal belki 1-2 oyuncu alabiliriz demiş.bakalım yabancı sınırına rağmen neler yapabilecek
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iphone'u satıp neden nokia aldı diye soruyorum.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 taktik belli o zaman ---chejdu--melo--semih -olcan-------------------telles- ------selcuk--x--sneijder------ ---------burak-x-------------- tabi kontenjan yüzünden isimler degişir sdfs
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan sen çok takılma klinsmann'a odaklan. benzema'dan da vazgeçmesin yönetim söyle ünala unity said: belcika 4 ler dedim ama howardi hesaba katmamisiz. neyse haftaya tek odak klinsmann.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: Red said: beyler almeyda şaka dimi. elimizde hazır bi tane gol atamayan forvet varken 2. si niye lan gol atamayan forvet dedigin umut mu? burak yilmaz diyorsan son 3 senede 2 kez gol krali, gecen sene de penalti kullanmadigi icin 1 golle kralligi kaciran burak yilmaz degildir heralde diye umuyuorum yoksa baya troll cave'e dondu bu futbol bolumu :S Yemin ederim sola baktım, ben ne zaman yazmışım bunu diye.
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iste korktugum sebep buydu zaten. hakikaten bu kadar kit olabilir mi bi insan dsfsd. keske hikmet karaman'i getirseydik fatih terim yerine nasi olsa o ikisi de Turk ayni etki. teyy tey
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Yıllık 5M vericekmişsiniz galiba, hani parasını ödüyebilicekmisiniz?
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Remus said: Adamı aldınızda parasını ödüyebilicek misiniz? Remus said: Yıllık 5M vericekmişsiniz galiba, hani parasını ödüyebilicekmisiniz?
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 unity said: pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iste korktugum sebep buydu zaten. hakikaten bu kadar kit olabilir mi bi insan dsfsd. keske hikmet karaman'i getirseydik fatih terim yerine nasi olsa o ikisi de Turk ayni etki. teyy tey applev0dka said: pattisliborek said: unity said: applev0dka said: Prandelli gelicekse Mancini yi neden yolladı Ünal ? nasi bi baglanti bu su mantigi cok merak ettim ben de istiyorum o kafadan Ikisi de İtalyan ya. Onu diyor aklı sıra. iphone'u satıp neden nokia aldı diye soruyorum. mesaj imzada ;)
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ahaha Mancini, Prandelli ve türevlerini getirme imkanı olmayan kulüp taraftarları üşüşmüş bokluyorlar :)
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 başlığınızı keyifle okuyoruz, unity'i zaytunga transfer etmeli, futbol konusunda zaytung tier malesef sfdhgsd
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ödüyebiliriz. Fener sağolsun cl parasıyla.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 izzet aquila said: ödürüz, sen dert etme. hayroviç
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Izzet odeyememekten degil zamaninda odeyememekten patladi ;)
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ödemeler zamana yayılamaz, bu ateş üfleyerek sönmez
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ya izzeti ödemek istememiş canları.İstememiş para onların takım onların abi.Bi ton adamı ödemişler bu herif gitse de olur demişler işte.
unity Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 applev0dka said: iphone'u satıp neden nokia aldı diye soruyorum. mesaj imzada ;) nokia daha iyi telefon cunku.
Öne çıkan mesajlar