Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Hardline

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok oyun su gibi akiyor camera buglari var 2 kez oldu duvar diplerine gelince koselerde butun kaplamalar kayboluyor. Sabahtan beri oynuyorum simdi kapattim oyun bf serisi ile bc2 arasinda olmus.

Bana gore bf3-4 den cok daha guzel cunku ciddi bir tactic verene denk gelince acaip keyif aldim banka soyma olayindan. Bir de hacker modu denedim tam adamlarin sikistigi sirada elektrik trafosunu patlattim millet tuydu arkalarindan gaz vanasini actim polisler gidemedi fln taktiksel oynandiginda baya keyif veriyormus. Bir de damage alma/verme biraz hardcore gibi bf4 de adami tarardim olmek bilmezdi bunda en azindan normal geldi.
Mesaj tarihi:
ps4 te open beta da olan kizlar eqlesin

edit: ya da eqlemesin. psn deki dl hiziyla ben aksama eve gidip dl ye baslasam open beta bitene kadar indiremen
Mesaj tarihi:
Benimki dun gayet hizli indi ps4 te son 1 gb kala patladi onda da kotayi doldurmusum hiz dustu daha ayin basinda :P Fifa / DyingLight / Never Alone bir de bunu indirince kota perte cikti. Nahlen yerde superonline yok ki gecelim gozumuz kapali.

Oyun mevcut parasini hak eder mi bilemiyorum halen kararsizim ama bana butun oyunlar %50 indirimli oldugu icin buyuk ihtimal alirim bunu da.
Mesaj tarihi:
BEn anlamadım şu openbetayı ? Yazın oynadık zaten openbetada ?
sonra satış yaptılar deli gibi sattılar oyunu ?

Şimdi yine neyin openbetası ? nası bir dejavu lan bu ?
Mesaj tarihi:
Benim anladigim bu open betalar ile day one patchi hazir hale getiriyorlar. Ama oyun olmus heist oynadigimda cok keyif aliyorum conquest gereksiz bf4 oynarim daha iyi bir amaci olur en azindan zere 32 kisilik hirsiz ekibi artik teror grubuna giriyor asker lazim polis degil.

Ama heist baya keyifli.
Mesaj tarihi:
hotwire ticket sistemi güzel. harbiden baya aksiyon oluyor, fakat arabaların kullanışı berbat. gördüğüm tek ufak bi drift var o kadar.
bi de herkes grenade launcher la yatıyor köşeye, araç geçince sıkıyor o kötü.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Curunir said:

verildimi bilmiyorum fena ya
http://www.youtube.com/watch?v=vcONIb-Z5ZI

biri şunun RTE için versiyonunu yapsa offf offf

var bi tane.
Mesaj tarihi:
bf1942 ile snn de basladim. ancak benim icin bu oyunun zirvesi vanilla bf2 idi. sonra bir daha sarmadi bu seri beni. ancak,bu ne ya? ne bicim oyun bu? herhalde bundan oteye dusemezler.
  • Yeni Oluştur...