mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 testi seçmezdim ben olsam. Çünkü hasta doğacağını bilsem bile 4-5 aylık bebeği aldırtamazdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Çok zor durum ya allah yardimciniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 wikiden baktim da, amniyosentezi yaptirin abi siz en iyisi, ama wikiyi okumayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Empati kurmak zor senin durumun için ama sıvı testi yaptırıp durumu öğrenip aldırmanız en mantıklısı. Tabi düşük olma riski var ama o risk yıkanırken küvette kayıp düşmekte de var düşünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bi başka hastanede ilk testi tekrar yaptırsanız? Belki öyle bir risk yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 anne kanından prenatal testing yapan bi teknoloji varmış ona bakacakmışsın commercial olarak çıkmış olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Annem aile planlamasından emekli oldu. Dediği tek şey tek bir teste güvenmesinler. Gidip daha yüksek seviyede bir araştırma hastanesi ya da özelde bir test daha yaptırsınlar. Zor bir durum abi. İnançlı mısın bilmiyorum ama bu gece duamdasınız. Allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 benden go for amniyosentez +1 said: The amniocentesis-related miscarriage rate by 24 weeks of pregnancy was 0.06%, or about one in 1,600 pregnancies studied. That's lower than the rate of 0.5%, or about one in 200 pregnancies, from studies done in the 1970s, before current amniocentesis techniques were in place, the researchers note. %1 yapar bu. hatta said: The procedure-related fetal loss rate after midtrimester amniocentesis performed on patients in a contemporary prospective clinical trial was 0.06%. There was no significant difference in loss rates between those undergoing amniocentesis and those not undergoing amniocentesis. bu 2006 araştırmasıymış. dur wikiden bakmıştım zaten kaynak vereyim. popom olmasın. 1. http://www.webmd.com/baby/news/20061101/amniocentesis-risk-overrated 2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17077226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 5 aylık çocuk aldırılmaz ya... Teste de hiç girişme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 go for test. özürlü çocuk sahibi olmak çok zor, hele bizim ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hiç bir şekilde aldırmayın çocuğunuzu. ağır olucak ama ihtimallere dayanıp masum bir cana kıymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inabsentia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kız kardeşimin hamileliği sırasında ikili taramada aynı oranda bu rahatsızlıktan şüphelenmişlerdi. internetten de bakmışsınızdır. böyle bir durumda bebeğin ölü doğum riski ve doğsa da 1 yaşına kadar ancak yaşadığı yönünde bilgiler var. testleri kesinlikle başka bir hastahanede yaptırın. eğer ankaradaysanız düzen labrotuarları bu konuda oldukça güvenilir. bu test sonuçlarıyla beraber detaylı ultrasonda tekrar bir kontrole gidin. bu ultrason için de yine ankara için eyüp ekici var, işinin ehli. çok şükür korktuğumuz olmadı bizim. yukarda ki testlerden sonra üçlü tarama yaptırmadı bile. testler yanlış çıkabiliyor, dahası doktorlar emin olmadan bu gibi şeyleri anneyle babayla paylaşabiliyor. su aldırma oldukça riskli hem hamile için hem bebek için. emin olmak adına testleri tekrar edip, kararınızı verin bence. ve bu sürede eşinizi rahatlatmaya çalışın. oldukça sıkıntılı bir durum, stresten bile erken doğum olabilir. umarım sizin için de güzel sonuçlanır bu süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 vivavale said: hiç bir şekilde aldırmayın çocuğunuzu. ağır olucak ama ihtimallere dayanıp masum bir cana kıymayın. biraz rasyonel düşünmek lazım. inanılmaz zengin, büyük ve güçlü bağları olan bir aile değilsen şu dünyaya sakat bi çocuk getirmek en başta çocuğa eziyet. 6 yaşındaki oğlan çocuklarına tecavüz ediyorlar bu ülkede, hatta bebeklere. öldürüyorlar atıyorlar kenara. burada ise ne kadar yetişkin olursa olsun asla kendini koruyamayacak birinden bahsediyoruz. devlet desen sosyal yönden gayet geri ve zayıf. yarın bi gün 60 yaşına geldiğinde göz toprağı çekerken özürlü kızına senden sonra ne olacak diye düşünerek kahrından ölürsün. en iyi ihtimal sakat çocuğunun bir bakımevinde, hastanede senden sonra hayatına devam edecek olacağı düşüncesi yeterince korkutucu zaten. biraz bu yönleri düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 trisomy 18se zaten yasamiyo cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hakkaten şöyle konuşmadan önce bi neymiş diye bakın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 biliyorum neyin ne olduğunu, vivivale öyle yazınca konu genel anlamda sakat çocukların alınması/alınmaması konusuna kaydığı için onu yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 imamizer said: vivavale said: hiç bir şekilde aldırmayın çocuğunuzu. ağır olucak ama ihtimallere dayanıp masum bir cana kıymayın. biraz rasyonel düşünmek lazım. inanılmaz zengin, büyük ve güçlü bağları olan bir aile değilsen şu dünyaya sakat bi çocuk getirmek en başta çocuğa eziyet. 6 yaşındaki oğlan çocuklarına tecavüz ediyorlar bu ülkede, hatta bebeklere. öldürüyorlar atıyorlar kenara. burada ise ne kadar yetişkin olursa olsun asla kendini koruyamayacak birinden bahsediyoruz. devlet desen sosyal yönden gayet geri ve zayıf. yarın bi gün 60 yaşına geldiğinde göz toprağı çekerken özürlü kızına senden sonra ne olacak diye düşünerek kahrından ölürsün. en iyi ihtimal sakat çocuğunun bir bakımevinde, hastanede senden sonra hayatına devam edecek olacağı düşüncesi yeterince korkutucu zaten. biraz bu yönleri düşünmek lazım. abi ne olursa olsun. hayat hakkı konusunda rasyonel olamayacağım. ayrıca senin ki tamamen kötü senaryo olmuş abi. çocuğu öldürmekle çocuğu mu cezalandırmış olucaksın kendini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 5 aylık olduysa çocuk test yaptırıp napcan abi zaten aldıramıyorsun... ha kendimizi hazırlayalım diyorsan hiç gerek yok saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Genetik hastalık varsa aldırabiliyosun 6. aya kadar mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 2-3 kere daha değişik yerlerde test yaptırın. Hayatta güvenmem bu ülkede ben tek bir teste. Ayrıca masum bir cana kıymak gibi olayı dramatize etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 imamizer said: biliyorum neyin ne olduğunu, vivivale öyle yazınca konu genel anlamda sakat çocukların alınması/alınmaması konusuna kaydığı için onu yazdım. vivavale'ye söylemiştim zaten ben. çocuk zaten ölecek adam en fazla bir iki senenin pazarlığını yapıyor. hangisi daha çok koyar yani cevabı belli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Yani çok fazla teferruata girmişsiniz ne desem bilemedim, çok evham yapmışsınız. Yani bu haddeden sonra özellikle hamilenin yani eşinin psikolojisi ciddi kötü olacaktır,hadi diyelim yaptırdınız testi sonuç olumlu çıktı ama bu sefer 500'de 1 olasılık durumu var. O daha da kötü psikolojinizi yıpratır. Birde düşük olursa ileride tekrar bir hamile kalma olayında risk de büyüyor diye biliyorum. Her iki tarafın yakın ve uzak akrabalarında var mı böyle hastalığa yakalanan hiç ? Eğer yoksa test işine girmemek en iyisi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Tekrardan merhabalar, 5 Haziran'da amniyosentez yaptıracağız. Yani bu yönde karar aldık. Sonuçlarda 3 hafta sonra çıkıyormuş. Eşimin psikolojik durumunu topladım da beni kim toplayacak hiçbir fikrim yok. Ona birşeyler hissettirmemeye çalışıyorum. Umarım sonuçlar istediğimiz gibi çıkar. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra buraya açacağım konu "Çocuğumuzun ismi ne olsun" şeklinde olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 her şeyin yolunda gitmesini, test sonucunun sizi çok sevindirmesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar