Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Kac server var betada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 key verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mosquito said: Kac server var betada EU'a girdim tek server ama queue var girdim de oynanmıyor bile, server sıçtı direk lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 oyuna girdim şimdi ilk questte 3 tane domuz eti istiyor ama bölgede yaklaşık 150 tane adam olduğu için raidler kurulmuş ve düşen domuz etlerini bunlardan birine girip roll atarak alabiliyorsun. boş bir zamanda denemek lazım ama trion cimrilik yapıp 2 günlüğüne açtığından ötürü ve 150dolares asla vermeyi düşünmediğimden herhalde f2p olduğunda düzgünce oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 said: Attention adventurers! We're adding two more servers to Closed Beta Event 1: Naima (NA) and Kyprosa (EU). They will appear in maintenance mode initially but will be accessible shortly afterwards. Great to see so many players! bu beta, stress test gibi birşey işte. bir sürü yerde davetiyesi bulunan closed beta mı olur lan zaten bildiğim kadarıyla tek bu beta eventine girelebiliniyor davetiye ile. işte ilk cbt eventi ile stress test yapıcaklar, cbt dönemi bitince open beta da tekrar test edicekler optimize edilmiş haliyle. alpha pack sahiplerine friend key dağıtabilirlermiş beta eventleri için belki o şekilde daha sonraki beta eventlerine girebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bende de tam tersi yahu medium falan az bakarım diyorudum 6 senelik q9300 ile herşey very high, 1920x1080 o kalabalıkta takılma yok. Grafiklerin pek albenisi yok tamam da optimizasyon da baya iyi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 directx 11'de misin? zaten MSAA, TXAA açmadığın sürece hardware'i zorlamıyor pek. yalnız kalabalık fail baya. server yükü kaldırmıyor, herkes hareket halinde aslında ama sabit duruyor gibi gözüküyor bir acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ^lel bu ne lan alpha'da tek server vardı ve millet land için delirmişti adamlar kat katı ile beta yapıcaklar gene tek server var 36sıra vardi girdim 2 dakkada ama serverlar gidik durumda, hiç mob öldüremiosun laglı inanılmaz derecede gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Hayırlı olsun fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mosquito said: ^lel bu ne lan alpha'da tek server vardı ve millet land için delirmişti adamlar kat katı ile beta yapıcaklar gene tek server var 36sıra vardi girdim 2 dakkada ama serverlar gidik durumda, hiç mob öldüremiosun laglı inanılmaz derecede gibi stress testi gibi işte abi. "closed" betaya onbinlerce key dağıttılar. serverları kırmaya çalışıyorlar. millet oyunu denesin diye değil. oyuncu flux'ına, server kapasitesine yük göre optimizasyon yapıcaklar işte. yoksa talebi bilmediklerinden değil bu. ama şu ilk event beta packlerinden alanlara resmen küfür niteliğinde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 keylerle gelenler farm falan kuramiyo o kisimlari deneyemiyoruz haliyle guzelmis oyun ama lvl 11 oldum ilk crafting q i falan. yapamiycam tabii farm siz anladigim kadariyla. public farm'a tumeric ve rose ekilmio asfjha onumuzdeki hafta tatile cikio olmasam beta acc i alir oynardim farmli marmli. zaten ben donene kadar release yaklasir o zaman patron status alirim lvl 11 e kadar bildigin klasik mmorpg ydi zaten. sevdim setting'i ama 130 euro etmezmis akjsfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 mmo falan geçmiş sanırım benden ya. lvl 5 falan oldum, hmm iyimiş dedim çıktım :S mayıs gibi falan baya stream izlemiştim halbüsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://mmohuts.com/giveaways/archeage-closed-beta-event-1-key-giveaway beta key var gene patiye çalışıyorum resmen bir key daha var elimde. pm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 akşam 2saate yakın takıldım betada, laglıydı ama çok kötü değildi. çok fezla adamla aynı mekanda olduğundan heralde. gece 1.5 gibi farmları atıp çıktım lvl10 yaptım karakteri dewstonea smallfarm, twocrownsa 15gildayla aldığım evi attım ama oyun düzgün çalışmaya başlayalı zaten max 4-5saat olmuştu güzel yerler kapılmaya başlanmıştı. bikaç ss aldım alpha gibi sürekli açık kalsa betaya geçerdim heralde. marketplaceden credit ile tax sertifika aldım bu arada evlerin taxlerini ödemek için yoksa koyamazdım 2sini birden bide at aldım ama gerek yokmuş. ssler ilk domuz kesme görevi: questgiver small farmı dewstoneda tradepack taşımak için attım twocrownsdan tradepack taşımak için spot kapatmak için attım bunu da ama bura daha populer olduğundan son düzgün yere attım bence. kırmızı işaretli ev benimki. testdrive yapıoz burda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 dün gece 12 lvl e kadar kastım madende verdiği denemelik glidere bindim ama çok hantaldı hiç sevmedim, ilerki levellerde aldığımız gliderler daha mı güzel yoksa hepsi aynı hantallıkta mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Zilyor tane glider var abi merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Yok farkli gliderlar var lvl 30 da aldigin glider yeterli gelio ama hiz vs icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://puu.sh/aglMK/3755ae32df.jpg FAKİRLER ÖLSÜN ALPHA'DAN SELAMLAR DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Keşke her oyun 150 dolar olsa dedirten kareler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Ay kokuyodur ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 aaaa AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Abi gerçekten şu oyun 150 dolar, 1 kere ödeyeceksiniz deseler o kadar güzel bir kitle olur ki oyunda. Babasının kredi kartına aylık chargelayan veletler falan direk arınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Eski rift oyuncuyuz dedik beta devatiyesi yollarlar dedik yollamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Xaenin said: Abi gerçekten şu oyun 150 dolar, 1 kere ödeyeceksiniz deseler o kadar güzel bir kitle olur ki oyunda. Babasının kredi kartına aylık chargelayan veletler falan direk arınır. bu olsa guzel olurdu hakkaten. iyi bi satis modeli bu aslinda he. ama archeage cikince f2p olacagi icin alpha'ya $150 daylight robbery bence. patron status falan olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Arkadaş deli mi seviyor bunları gecenin 4'ünde beta key veriyolar -_- Bir haftadır key düşüremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar