Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

oyuna girdim şimdi ilk questte 3 tane domuz eti istiyor ama bölgede yaklaşık 150 tane adam olduğu için raidler kurulmuş ve düşen domuz etlerini bunlardan birine girip roll atarak alabiliyorsun. boş bir zamanda denemek lazım ama trion cimrilik yapıp 2 günlüğüne açtığından ötürü ve 150dolares asla vermeyi düşünmediğimden herhalde f2p olduğunda düzgünce oynanır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Attention adventurers!

We're adding two more servers to Closed Beta Event 1: Naima (NA) and Kyprosa (EU). They will appear in maintenance mode initially but will be accessible shortly afterwards.

Great to see so many players!

bu beta, stress test gibi birşey işte. bir sürü yerde davetiyesi bulunan closed beta mı olur lan

zaten bildiğim kadarıyla tek bu beta eventine girelebiliniyor davetiye ile. işte ilk cbt eventi ile stress test yapıcaklar, cbt dönemi bitince open beta da tekrar test edicekler optimize edilmiş haliyle.

alpha pack sahiplerine friend key dağıtabilirlermiş beta eventleri için belki o şekilde daha sonraki beta eventlerine girebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

^lel bu ne lan

alpha'da tek server vardı ve millet land için delirmişti adamlar kat katı ile beta yapıcaklar gene tek server var

36sıra vardi girdim 2 dakkada ama serverlar gidik durumda, hiç mob öldüremiosun laglı inanılmaz derecede gibi

stress testi gibi işte abi. "closed" betaya onbinlerce key dağıttılar. serverları kırmaya çalışıyorlar. millet oyunu denesin diye değil. oyuncu flux'ına, server kapasitesine yük göre optimizasyon yapıcaklar işte. yoksa talebi bilmediklerinden değil bu. ama şu ilk event beta packlerinden alanlara resmen küfür niteliğinde yani.
Sosyal ağlarda paylaş

keylerle gelenler farm falan kuramiyo o kisimlari deneyemiyoruz haliyle

guzelmis oyun ama lvl 11 oldum ilk crafting q i falan. yapamiycam tabii farm siz anladigim kadariyla. public farm'a tumeric ve rose ekilmio asfjha

onumuzdeki hafta tatile cikio olmasam beta acc i alir oynardim farmli marmli. zaten ben donene kadar release yaklasir o zaman patron status alirim

lvl 11 e kadar bildigin klasik mmorpg ydi zaten. sevdim setting'i ama 130 euro etmezmis akjsfha
Sosyal ağlarda paylaş

akşam 2saate yakın takıldım betada, laglıydı ama çok kötü değildi. çok fezla adamla aynı mekanda olduğundan heralde.
gece 1.5 gibi farmları atıp çıktım

lvl10 yaptım karakteri dewstonea smallfarm, twocrownsa 15gildayla aldığım evi attım ama oyun düzgün çalışmaya başlayalı zaten max 4-5saat olmuştu güzel yerler kapılmaya başlanmıştı. bikaç ss aldım alpha gibi sürekli açık kalsa betaya geçerdim heralde.

marketplaceden credit ile tax sertifika aldım bu arada evlerin taxlerini ödemek için yoksa koyamazdım 2sini birden bide at aldım ama gerek yokmuş.

ssler

ilk domuz kesme görevi:

questgiver

small farmı dewstoneda tradepack taşımak için attım

twocrownsdan tradepack taşımak için spot kapatmak için attım bunu da ama bura daha populer olduğundan son düzgün yere attım bence. kırmızı işaretli ev benimki.

testdrive yapıoz burda da

Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi gerçekten şu oyun 150 dolar, 1 kere ödeyeceksiniz deseler o kadar güzel bir kitle olur ki oyunda. Babasının kredi kartına aylık chargelayan veletler falan direk arınır.

bu olsa guzel olurdu hakkaten.

iyi bi satis modeli bu aslinda he. ama archeage cikince f2p olacagi icin alpha'ya $150 daylight robbery bence. patron status falan olsa da
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...