serkanay Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 massosoit said: Biri bana anlatabilirmi. Kısaca: Ev planını satın alıyorsın. Ev bölgelerinde boş yer bulup oraya bunu planı yerleştiriyorsun. Arkasından evin inşaası için gereken planda yazan materialleri getirip evi build ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 selamlar. yeni başladım, alfa'da pati guild'i var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Mana dayanmiyor, cok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Ulkeyi abd yapsak vergisiz alabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 yeni haliyle sports fishing yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ülkeyi abd yapinca vergisiz aliosun 150$ vergisiz hali. sportfishing daha iyi durumda small ve medium fishlerin fiyatlari artmış small fishler 6-7g min.'dan gidiyormuş ben daha yapmadim hiç. 1.2 fishing spreadsheet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ben denicem denk getirebilirsem su handicraftlardan ne kasmak lazım ya 10k yapıp metal fishing rod falan yapmak lazım sürekli decay oluyolar unutttugumdan para bayılmadan yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Mosquito said: ülkeyi abd yapinca vergisiz aliosun 150$ vergisiz hali. sportfishing daha iyi durumda small ve medium fishlerin fiyatlari artmış small fishler 6-7g min.'dan gidiyormuş ben daha yapmadim hiç. 1.2 fishing spreadsheet lan ilerde beles olacak oyun 150 döler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Bu tax certificate leri , nerden ediniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Beta ne zaman gelecek ya 150 dolara kiyamiyimmm Kiysam biliyom 1-2 gune özlerimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 tarlayı keçi ve koyunla doldurdum, sermayeyi gömdük bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 pelt fiyatlari duzeldi mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 craft olayı baya bi karışık oldu. her bişi min. profiency istio, milletin birbirine olan gereksinimi biraz arttı böylece. eskiden her bi haltı kendin yapabiliodun nerdeyse. şimdi o meslekte kasan kişiler yapabilecek.en basitinden bundle seedlerden hiçbirini hiç farming yada gathering kasmadan yapamıosun 10k prof. istio en dandikleri (patato,salatalık, havuç fln) 15k-20k die gidio diğerleride. diğer tüm craftlarda bu şekilde oldu. grind arttı gibi gözükse de AA'nın ömrünü arttırdı bence bu değişiklik. lvl50'de diğer skill treelerini farmla kasmak için bi bişi eklemişler her bir gather 20k(5g)-400k (25g) arası xp (harcadğın parayla orantılı olarak) verio sanırım onları denicem bu akşam yazarım sonuçlarını. tek gereken lvl50 karakter, para ve en az 1 large farm. çok düşük labora gather ediosun ve 4saat-48saat arasında büyüo ektiğin şey. bir kaç large farm varsa inanılmaz hızlı skill tree kasılır bilsem alt karakter açmazdım beaa ps: bu arada tax paymentta sorun var(artık sertifika ile fln ödüosun) diyip, tüm taxleri trion ödüyor. haliyle hiç farm yeri açılmıyor alpha serverında. yer arayan millette yeni açılan omega serverına geçiyor. bilerek yaptıkları bişi diye tahmin ediyorum, milleti diğer servera geçmeye ikna ekmek için. 1-2haftaya düzelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya oyun ne kadar güzel allah razı olsun emeği geçenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Loex said: ya oyun ne kadar güzel allah razı olsun emeği geçenlerden (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 level50 olanlar için skill tree kasmaya item yapmışlar, korece yazılar olan şeylerden yapiosunuz ve deli xp gelio. kaynak lvl25 olan skilli lvl41 ve lvl40 olanı ise lvl49 yapmak için 8tane tree gather etmem yetti. 7 tanesinden 190k xp geldi bi tanesinden ise 350k geldi. biraz şans işi 190k mı yoksa 350k mı gelmesi. 8 tane daha ektim, perşembeye primeval için karater hazır olmuş olcak. totalde 8 tane tree ekmek için yaklaşık 170g harcadım.biraz hespa kitap yaparsak, lvl10-->lvl50 için max 20 tree yeterli olur diye tahmin ediorum, (18daha doğru bi tahmin aslında) yaklaşık 400g'a yeni bi alt karater kasabiliosunuz 5günde eğer 2 large farm varsa elinizin altında. boşuna kasıomuşum 2 haftadır alt charla Goose/Duck Thing - 107K XP (24hr) 12g Sunflower Thing - 21K XP (4hr) 2.4g Pumpkin Thing - 50K XP (10hr) 5.5g Tree Thing - 193K XP (48hr) 21.5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bingildak said: pelt fiyatlari duzeldi mi ki? moblardan pelt düşmüomuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Nerde hangi menude bu itemlar korexe geldi mertlik bozuldu zaten alpha hersey yeni peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 mesela o'ya basıp, logging e gir orda en altta korece yazan bişi var o oluo. farming,gatheringde fln da aynen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Closed beta duyuruldu diyorlarda ne zaman ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 resmi olarak tarih verilmedi ama 1.2 patchinden birkaç hafta sonra beta gelecek diyorlardı. patch geçen hafta geldi. 1-2 haftaya gelmesi lzım betanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Bu arada isteyene ben de Archeum hesabımı satabilirim. Beklediğim kadar zaman ayıramıyorum, verdiğim paraya acımaya başladım :D 150$ yerine 200TL vermek isteyenler çıtlatsın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 176 dolar verdim 150 tl ye satarım .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Ulan oyun daha alphasın da patladı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar