akirafes Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 elite dangerous o kadar iyiki tarlalara bile zor bakıyorum. hic acmasınlar yeni server beta relase boyle devam etsin. Ben iyiyiyim ciftlikler tarlalar kim bir daha kasıcak o kadar seyi . dedigim gibi ürünleri bile toplamaya giremiyorum. Bu arada archeage icin zor sizi heryerde kesiyorlar oynamanıza izin vermiyor diyordum ya. eliteda kafanızı gosteremiyorsunuz millet nasıl oynuyorsa . station dan cıktıgınız anda vuruyorlar. elite da ise kayıp cok ciddi anlamda sinir bozuyor. Sinirimden belki hic oynamıyacagım 30 tane oyun aldım sumer sale de . Novint Falcon Şu an raflarda magzalarda satışda bu aleti incelemenizi öneririm. çok ilginc google layın .
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 nasıl benimsiyosun arkadaş oynadığın her oyunu helal :D
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 ya guilde kurduk ama gelen giden olmuyo pek lorein dışında yada ben mi tutturamıyorum herkes oyunun cıkmasını bekliyosa ben guilde giriyim diyorum başka bitane bi trade run yapmak istesek 1 kişi daha lazı oluyo solo oynanmıyo bu oyun :) bu arada leather set için nereyi farmlamamız gerektigini ogrendim bugun bi yarım saat farmladım 49um suan ve 5 6 tane item geldi upgrade bi iki taneside baya iyi gibi exlochdaki slimelar şimdi baktum degerleri 70g a yakın min sell order pheey
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 yok abi kimse girmio bende tembellikten guild bakmıorum kaldı öyle
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 batının ahlaksızlığını aldılar, böyle oldu, oysaki doğuda yaşam devam ediyor.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 aa'nın daha hype'ı uzun ömürlü bunun 1.2'si daha release'ı var, tehey.
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bingil sen hala buralara uğrar mıydın ya? müstehak sana hack mack :)
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 O hacklendikten sonra bitti ki zaten hype? Ben oynamadığım halde merak eder girerdim, bakmaz oldum o derece soğuttu hek!
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34380850.jpg
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Tatil vs girdi araya. Mighty ile devam ediyoruz biz, hatta Mighty Pvp de delirmeye devam ediyor demekki hype mevcut
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 1.2 patch notes yayınlandı, bu akşam 5 gibi yeni patchi uygulamak için serverları kapatıyorlardı sanırım. baya çok class değişiklikleri ve yeni skiller fln gelmiş. 24gb oyun komple yeniden download yapılacak heralde öğlene doğru filan açarlar downloadu.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://i.minus.com/ibxLHf57e8Dy7j.gif
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bıngıl davamızı satıp gitti bence onu dışlayalım.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Offf daha dun superonline turbo satin aldim insaf. Totemic I AM THE MOTHERFUCKING TRAIN
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 onu kabul ediyorum sen gıdınce bir anda duruldu ortalık. gaza getirici ve toplayıcı bir özelliğin var. benim çatı adayım sensin bıngıldak.
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tradeship aldım beraber trade yapcak adam yok o derece yalnızım be nerdesiniz
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bizim de var ama gerçek bir erkek oyuna her zaman vakit ayırabilir.
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 serverler 12 saatliğine kapandı 1.2 patch geliyor..
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Acildimi serverlar, giren ilk izlenimleri yaziversin...
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 abi benim 2 gün çekimim var yalanım ne yazık ki wildstar'a fln da giremiyorum, haftasonu da ev bakmaya gidicem, önümüzdeki haftada taşınma telaşı başlayacak gibi çok heyecanlı ama oyuna pek vakit ayıramıyorum.
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 yaklaşık 12 saat kapalı kalacaktı serverlra 18:00'gibi kapandı bildiğim kadarılya sabaha doğru açılır anca. bende dl'ye bırakıcam şimdi eski archage klasörünü komple silebilirsiniz bu arada yer açmak için bi fonksiyonu kalmıyor. nerf/buff çok acayip şeyler olmuş, sorcery'i yerlere sokucaz diolar o kadar nerf gelmemiş galba yeni skiler fln bi dünya şey gelmiş. baya bi incelemek lazım.
Öne çıkan mesajlar