Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

elite dangerous o kadar iyiki tarlalara bile zor bakıyorum.
hic acmasınlar yeni server beta relase boyle devam etsin.
Ben iyiyiyim ciftlikler tarlalar kim bir daha kasıcak o kadar seyi . dedigim gibi ürünleri bile toplamaya giremiyorum.
Bu arada archeage icin zor sizi heryerde kesiyorlar oynamanıza izin vermiyor diyordum ya.
eliteda kafanızı gosteremiyorsunuz millet nasıl oynuyorsa . station dan cıktıgınız anda vuruyorlar.
elite da ise kayıp cok ciddi anlamda sinir bozuyor.
Sinirimden belki hic oynamıyacagım 30 tane oyun aldım sumer sale de .
Novint Falcon Şu an raflarda magzalarda satışda
bu aleti incelemenizi öneririm. çok ilginc google layın .

Mesaj tarihi:
ya guilde kurduk ama gelen giden olmuyo pek lorein dışında yada ben mi tutturamıyorum
herkes oyunun cıkmasını bekliyosa ben guilde giriyim diyorum başka bitane
bi trade run yapmak istesek 1 kişi daha lazı oluyo solo oynanmıyo bu oyun :)

bu arada leather set için nereyi farmlamamız gerektigini ogrendim bugun bi yarım saat farmladım
49um suan ve 5 6 tane item geldi upgrade bi iki taneside baya iyi gibi
exlochdaki slimelar

şimdi baktum degerleri 70g a yakın min sell order pheey
Mesaj tarihi:
1.2 patch notes yayınlandı, bu akşam 5 gibi yeni patchi uygulamak için serverları kapatıyorlardı sanırım.

baya çok class değişiklikleri ve yeni skiller fln gelmiş.

24gb oyun komple yeniden download yapılacak heralde öğlene doğru filan açarlar downloadu.
Mesaj tarihi:
abi benim 2 gün çekimim var yalanım ne yazık ki

wildstar'a fln da giremiyorum, haftasonu da ev bakmaya gidicem, önümüzdeki haftada taşınma telaşı başlayacak gibi çok heyecanlı ama oyuna pek vakit ayıramıyorum.
Mesaj tarihi:
yaklaşık 12 saat kapalı kalacaktı serverlra 18:00'gibi kapandı bildiğim kadarılya sabaha doğru açılır anca.

bende dl'ye bırakıcam şimdi eski archage klasörünü komple silebilirsiniz bu arada yer açmak için bi fonksiyonu kalmıyor.

nerf/buff çok acayip şeyler olmuş, sorcery'i yerlere sokucaz diolar o kadar nerf gelmemiş galba yeni skiler fln bi dünya şey gelmiş. baya bi incelemek lazım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...