Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Mert Wildstar da alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aldım hesabı 200g+ev design+tarla designları var. warehouse tamamen boşalmış, 200g luk mat fln vardı içinde. evin içine harcadığımız materyaller cabası. ipnenin biri yerine ev atmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 iki gundur internet baglantım olmadıgından giremiyorum oyuna acaba ineklerim öldü mü biri bakıversin. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bingildak said: aldım hesabı 200g+ev design+tarla designları var. warehouse tamamen boşalmış, 200g luk mat fln vardı içinde. evin içine harcadığımız materyaller cabası. ipnenin biri yerine ev atmış bile. gözün aydın :) önce şu mobil auth.'i yükle vakit geçirmeden. sonrada evi birine kakala abi. o ev designindan çıkan evi gördükten sonra bi daha o dandik evi inşa etmez kimse :D 2 large farm atarsın kenara tmm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 totemic said: iki gundur internet baglantım olmadıgından giremiyorum oyuna acaba ineklerim öldü mü biri bakıversin. asdf abi senin inekler mefta, kesip yedik kalanını kasaba okuttuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Bekleseydiniz kurbanda fiyatı artardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 arıcılık çok karlı imiş . Fakat işe girşmek icin çok saglam bir gold birikimin olması gerek. Farm evi ise arıcılık icin şart 16x16 tarlanın 2 mislinden fazla kovan koyabiliyorsun bir farm evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi o kadar para gömmenin manası yok ya arıcılığa. farmevidesign 70g+ 150g construction malz. + 70g kovan başına sermaye. royal jelly fiyatları inanılmaz düştü. 250g civarındaydı şimdi oldu 80g. ahaha bu arada dün gece rüyamda thunderstuck tree buluştum farmımda. 2 gündür farmı sallamıorum 30 tane aspen duruo farmda ondan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 1 tane 16x16 farm spot için milletin yaptığına bak 16x16 farm spot fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 faking bushi zerglemiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 lol yolda gidiyodum bi anda yandaki ev yanmaya başladı 3 kişi duruyodu dedim aha olay var keko keko yaklastım ve taaak die evi koydum sonra anladım ki biri digerlerine evi satıyomus ben öle keko keko yaklasıncada arkadası sanmıslar birbirlerinin loreinin aldırdıgı ev işe yaradı yani satıcam simdi bunu :D yaşananlar dem tearz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sfdsfsf iyi denk gelmiş, 50g-80g arası satarsın spotu en kötü. adamlar fena bilenmiş sana ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 aaa ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ahahahahaha cok iyi ya. asdf bana sat evi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 east halyconada ev 70 e falan kitlerim birine bugun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 oyun ne zaman acılacak? offline yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bilmem ki bende onu bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ya bu ikinci server dalgasına farm alicisi falan zor oluyo gibi bunu kullanicam bende ikinci farm icin alt açtim 16 16yi alcam simdi questle sonra altla onu yerlestirip birbirlerine friend yapip mi kullanicam eger öyleyse mainle yiktigimde altla nasil dikicem bu zamazingoyu hemen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu arada yeni patch ve yeni server haftaya perşembemi ne geliyor açıkladılar bence yeni servera acıldıgı gibi girip ne kadar hızlı land alıp yerleştirebilicez ona bakmak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 yeni server mi? alpha severini 2ye mi çıkaracaklar? bence hiç release etmicekler oyunu biz bize böyle iyiyiz diyerek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 release`e 4 ay falan var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 guildler için taktik denemek için tam zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bencede release etmesinler zaten böyle iyi sadece zenginler oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Az önce mail düşmüş Trion'dan. Kore'de oyunu piç eden patch'i getirmeyip 1.2 patch'ine atlıcaz diye. Öyle olunca da adamların eline çevrilmesi gereken 70k kelime düşmüş; o yüzden beta tarihini erteledik diyolar. If you've been following ArcheAge , you may have heard about a game update simply called Patch 1.0. Initially released in Korea, this update has been the source of no small amount of concern from our ArcheAge community since we announced the game was coming to North America and Europe. Upon seeing the behavior of the patch's changes in the wild, the game's developer, XLGames, agreed that ArcheAge's balance and feel had shifted in an unintentional direction. Behind the scenes, we've been carefully following public feedback over the past few months, and had a chance to exhaustively test out the update on our own internal servers. While there are a number of gameplay improvements, we agree with their conclusion. Both Trion Worlds and XLGames are eager to maintain the game's sandbox nature. Our mutual, overriding goal has always been to release the best quality, most fun experience possible. Toward that end, members of our ArcheAge Team visited XLGames this past week to discuss Patch 1.0. Together, we've forged the best possible path to launch for Trion Worlds' version of ArcheAge. We're thrilled to announce that both Trion Worlds and XLGames have agreed that it's best for us go live with Patch 1.2's amazing improvements when we launch with English, French, and German languages in 2014. Launching with Patch 1.2 is a challenge as it adds over 70,000 words to translate. Since we want a complete English translation before introducing a larger audience to the game, this does mean that our Beta schedule has shifted by a few weeks. That means that we can't announce a specific date for the first Beta right now, but we wanted to get the great news about the game itself out as early as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bu eski haber, haftaya perşembe fln patch gelio alpha'ya sonrasında en geç 2 hafta içinde beta açılacak diolar. yani temmuz ortasını bulucak gene beta açılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar