Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe salla abi dediğim gibi farm ve ev spotlarını. sana 2 tane farm spot ayarlarım bu hafta istersen, 2 large farm atarsın en kötü tmm işte.

yalnız sen sadece archeage değil diğer accountlarının da şifrelerini fln değiştir bence.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Hello CEM,

Thank you for contacting us regarding ArcheAge.

At this time we are very limited in to what we can provide restoration wise for hacked accounts as we are still in our Alpha stage of testing. That being said we have returned the 186 gold to your character Dreamfury, as well as restored this character and Wolfsbane from deletion.

Regarding your Villa and Farm, these were demolished due to lack of tax payment, not from your account being compromised.

imkansız tabii böyle bir şey.

şu direk housing, farm vs. restore etme altyapılarının olmadığını gösteriyor bence. zaten oyun sandbox adam gidip, senin yerine ev dikse onu mu silecekler yani.
Mesaj tarihi:
2014-06-22 13:46:04 - HousingRemoved | CharName = Dreamfury, event_type = HousingRemoved, houseDemolishingReason = tax, houseName = Narsor

2014-06-22 13:46:04 - HousingRemoved | CharName = Dreamfury, event_type = HousingRemoved, houseDemolishingReason = tax, houseName = Scarecrow+Farm,

anlamadım ya, salı günü kira verdim nasıl tax'den yıkılıyor... neyse aman peşini kovalayamayacağım
Mesaj tarihi:
alla alla ilginçmiş cidden tax'den dolayı yıkılma çok zor ya.
evrakta sahtecilik yapmış gmler bence uğraşmamak için.

mesela ben xaenin farmı gözlüorum kaç gündür bomboş hala yıkılma şeysine gelmedi :)
Mesaj tarihi:
ya bu arada aynı dakikada nası taxden yıkılsın bunları ben farklı tarihlerde koydum fln desen, biraz kovalasan acaba nası yaklaşacaklar.

spotu değil ama constuction malzeme parasını ve deed parasını almam lazım fln die sıkıştırsan biraz.

en kötü parasını çatır çatır gear'a yatırısın eğer gelirse tabi :)
Mesaj tarihi:
Aslında alphayı wipe etmeyecepğiz ama garantisi yok diyor :D
Gerçi sunucular falan gitmezse sileceklerini sanmıyorum, zaten oyun çıkınca test sunucusuna atacaklar alpha - betayı.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

2014-06-22 13:46:04 - HousingRemoved | CharName = Dreamfury, event_type = HousingRemoved, houseDemolishingReason = tax, houseName = Narsor

2014-06-22 13:46:04 - HousingRemoved | CharName = Dreamfury, event_type = HousingRemoved, houseDemolishingReason = tax, houseName = Scarecrow+Farm,

anlamadım ya, salı günü kira verdim nasıl tax'den yıkılıyor... neyse aman peşini kovalayamayacağım

nedir son durum? alabildin mi accountu?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

databaseden silmişler, 1 gün alıyormuş geri aktive etmeleri, bir yandan evi bastırdım işte bakalım

senin eski farmın hemen dibinde bi spot kapattım biraz önce acc.u alrsan haber et large farmı atarsın direk
yarına kadar fln 1-2gün tutarım spotu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...